most blogoljak?
Ti kértétek.
4:15kor keltem.
8:45kor indultam, vagyis keveregtem siófokon, hogy megtaláljam az utat, legközelebb rutinból fog menni.
Végig mentem az északi parton, balatonalmádiban 640(!) forintért 4 dl kólát és egy sajtostejfölös lángost ettem. 10 perc után 10:15körül mentem tovább. B.almádi után találkoztam két tatabányai országútis sráccal (trek1000rese van az egyiknek, a másiknak meg egy meridája), velük mentem 30-35 km-t.
Balatongyörökig meg sem álltam, csak akkor, amikor nem tudtam merre menjek, mert nekem nem volt egyértelmû a jelzés. Balatongyörökön ettem egy mûzlit, egy szenyót és egy mars csokit. itt 105 km-nél jártam.
130at mutatott a kátej, amikor keszthelyre begördültem, itt fájt a térdem, a lábam és még embereket is kellett kerülgetni. Keszthelyen ettem egy nagyon szar pizzát és mellé 3 dl kólát.
Innen egész jól ment már, jól éreztem magam 20 km-n keresztül, nem erõltetve tudtam menni 30-31es tempót. Ekkor bevitt a táblázás egy falu belsõ utcájár, 10km-t mentem nyíl egyenesen, nem láttam az út végét, kaptam pofaszelet, napsütést és esõt.ez kezdett megtörni, majd mikor láttam egy táblán, hogy szántód 43 km... balatonfenyvesen 16:20kor felszálltam egy vonatra és 19:50kor déliben le... fél10re értem haza.
5óra 53 perc alatt mentem 158 km-t.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."