Ha allergiás vagy akkor hogy lesz virágszagolgatás?Hello!
Legyen Margit híd, 11-kor (-körül). A változatosság kedvéért rajtam kijött az allergia, orron légzés nem igazán megy, de majd viszek oxigénpalackot
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2008. szeptember 05. - 17:58
Írta 2008. szeptember 05. - 17:47
Hello!
Legyen Margit híd, 11-kor (-körül). A változatosság kedvéért rajtam kijött az allergia, orron légzés nem igazán megy, de majd viszek oxigénpalackot
Van "Rendõrség" szalagom, azt viszem fel 24-re elõzõ nap Foglalunk helyet mellettünk faterék csapatának, a Szetek-nek (Szegedi tekergõk) is.
Viszek én is palackot fejjel, abban nem lesz hiány. Ja meg érkezik majd palacsinta estefelé, energiapótláshoz...
Van "Rendõrség" szalagom, azt viszem fel 24-re elõzõ nap Foglalunk helyet mellettünk faterék csapatának, a Szetek-nek (Szegedi tekergõk) is.
Viszek én is palackot fejjel, abban nem lesz hiány. Ja meg érkezik majd palacsinta estefelé, energiapótláshoz...
Írta 2008. szeptember 05. - 14:11
9:31-kor indul, ez a korábbi. Délibe megyünk igen. Én Alsógallán szállok fel, gondolom Schnell is.
Balázs hol találkozzunk? Margit hídnál?
Balázs hol találkozzunk? Margit hídnál?
Írta 2008. szeptember 05. - 14:07
Írta 2008. szeptember 05. - 12:12
Írta 2008. szeptember 05. - 11:41
jaj de jó!! beférünk a kocsiba :D:D:D:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2008. szeptember 05. - 11:35
Szilárd ne hozz pavilon sátrat. Én viszem a miénket. Kemping székek kellenek?
Írta 2008. szeptember 05. - 11:08
akkor hozz a palackhoz fejet légyzsi
Írta 2008. szeptember 05. - 11:07
Tomi!
idén is felmész picit korábban átvenni a nevezést, meg lefoglalni valami jóféle helyet a sátraknak?
vigyek megint pavilon(?) sátrat?
van egy full gázpalackom a gázégõhöz, vigyem?
Balázsal felmegyünk elõzõ este és körbe szalagozzuk a sátor helyünket! Én meg nyomtatok Foglalt Alatomos izomláz feliratot, és oda tûzûk
Egyébként szerintem korán felmegyek pénteken is, tehát a helyet foglaljuk.
Igen hozz pavilon sátrat, mert az nagyon jó volt.
Én hozok egy nagy sátrat, ami volt velünk Szlovákiában. Abban van két hálófülke amiben elfér 2-2 ember plusz egy nagy középsõ tér, ahol ha kell elfér még kettõ, illetve ott lehet kajálni, vagy bármi.
Gázpalackot is hozd el légyszi biztos ami tuti alapon.
Írta 2008. szeptember 05. - 09:59
Tomi!
idén is felmész picit korábban átvenni a nevezést, meg lefoglalni valami jóféle helyet a sátraknak?
Írta 2008. szeptember 04. - 21:43
Hehe ezt olvastátok a sportaktivon? :
"Várjuk azoknak a csapatoknak a jelentkezését, akik a központi színpadon bármiféle mûsorral emeleni szeretnék a verseny fényét.
Ha valamely csapat szeretne zenekari, tánc, vagy egyéb performance produkcióval elõrukkolni, nagy örömmel biztosítjuk a színpadot. (hangtechnikát, fénytechnikát biztosítunk)
Várjuk jelentkezéseteket az info@sportaktiv.hu e-mail címre."
Na na na ?
Táncos produkció? :rofl:
Viszek valami töményszeszt megisszuk azt felmegyünk magyar mulatós slágereket énekelni
Közben aki kedvet érez táncot is lejthet.
Vagy vagy tudok jobbat.
Nem rendelünk tésztát, hanem csinálok csilis babot.
Verseny elõtt mindenki megtanul egy-egy sort a himnuszból.
Megesszük a babot, aztán a szinpadon "elénekeljük"
Na jó inkább megyek lefeküdni, mert nagyon hülye vagyok
"Várjuk azoknak a csapatoknak a jelentkezését, akik a központi színpadon bármiféle mûsorral emeleni szeretnék a verseny fényét.
Ha valamely csapat szeretne zenekari, tánc, vagy egyéb performance produkcióval elõrukkolni, nagy örömmel biztosítjuk a színpadot. (hangtechnikát, fénytechnikát biztosítunk)
Várjuk jelentkezéseteket az info@sportaktiv.hu e-mail címre."
Na na na ?
Táncos produkció? :rofl:
Viszek valami töményszeszt megisszuk azt felmegyünk magyar mulatós slágereket énekelni
Közben aki kedvet érez táncot is lejthet.
Vagy vagy tudok jobbat.
Nem rendelünk tésztát, hanem csinálok csilis babot.
Verseny elõtt mindenki megtanul egy-egy sort a himnuszból.
Megesszük a babot, aztán a szinpadon "elénekeljük"
Na jó inkább megyek lefeküdni, mert nagyon hülye vagyok
Írta 2008. szeptember 04. - 21:03
aki nem olvasná a sportaktív.hu-t, annak üzenem, hogy a biztosítást a versenyen kapjuk meg, az íméleket meg kitöröltem, nehogy feltörjenek aztán megtudják, hogy férfiak vagytok, vagy hogy mikor születtetek esetleg anyukátok nevét :-)
Írta 2008. szeptember 04. - 17:49
Strandolni megyünk? Én azt hittem tekerni.Aki még össze akar szedni egy kis színt nyár végére, jöjjön
B
Írta 2008. szeptember 04. - 14:46
7végére még bekeményít az idõjárás, jó lesz hõségriadóban tekerni. Aki még össze akar szedni egy kis színt nyár végére, jöjjön
B
B
Írta 2008. szeptember 04. - 14:04
Örülök, hogy nem tartottalak fel!
24H-sok!!
aki még nem küldte az adatait, tegye meg légyszi, mert most van idõm biztosításozni, aztán nem lesz egy darabig.
24H-sok!!
aki még nem küldte az adatait, tegye meg légyszi, mert most van idõm biztosításozni, aztán nem lesz egy darabig.
Írta 2008. szeptember 04. - 12:32
jól esett ez a kis karika Szilárd!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2008. szeptember 04. - 08:13
ez az ötlet ismerõs,valahol hallottam már hogy úgy szerveznének meg versenyt hogy õk ott csak véletlenül vannak 200an bringások.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2008. szeptember 03. - 22:22
Írta 2008. szeptember 03. - 21:27
Írta 2008. szeptember 02. - 22:57
Még jó hogy nem kell a bringásoknak is útadót meg teljesítményadót fizetni.
RG ötletével meglehetne mutatni,hogy megy ez ingyen is.
Kiváncsi lennék egy pesti critical mass-nál mennyi útdíjat és redõri ténykedést kell fizetni,kinek és mennyit,mert ugyebár ott nincs nevezési díj.
GT-Atee