nincs mit De ha még egyszer fogaskereket írsz akkor nem fogok vele foglalkozni;)Jól látod a helyzetet, egy fûtött szobából el nézegetnék még egy havazást is.
Elõre is kösz hogy foglalkozol a hülye fogaskerekemmel.

nincs mit De ha még egyszer fogaskereket írsz akkor nem fogok vele foglalkozni;)Jól látod a helyzetet, egy fûtött szobából el nézegetnék még egy havazást is.
Elõre is kösz hogy foglalkozol a hülye fogaskerekemmel.
A hideg engem se zavar amíg az ablakon keresztül nézem és forraltboros bögre van a kezemben.
mert mire hozzátok felérsz a lakásba addigra bemelegszik, vagy túl száraz nálatok a levegõén mikor ritkán bemegyek hozzátok, akkor nálatok mindig bepárásodik a szemüvegem, nálunk sosem
ja mert nálunk olyan meleg van...mer' Te tudsz otthon is izzadni, nekem pulcsiban (ja a vastagabbik dekatlonos polar, nem szarral gurítok:D) hosszúnadrágban néha el vannak fagyva az ujjaim... távfûtés rulz!!!
bicón lyukas kesztyûben érdekes módon sosem...
jól esik az bringa nélkül is:Dhááát, bringa után duplán jól esik a forralt bor
A hideg engem se zavar amíg az ablakon keresztül nézem és forraltboros bögre van a kezemben.
Így tehát döntenem kell,vagy nem megyek ebben a ku.va hidegben tekerni,vagy jóidõben nem tekerek mert s.arrá mentek az izületeim.
Részemrõl ennyi,én még sokáig szeretnék nyeregbe pattanni.