de úgy hogy kettétört a nyeregcsõ
...itt a vége fuss el véle...
nem mondjátok h van aki ezt elhiszi?:scared:
de úgy hogy kettétört a nyeregcsõ
Jöhetsz érte, igaz én csak pénteken leszek itthon abban az idõben. De majd szólok a családnak aztán legfeljebb valaki a kezedbe nyomja.Bocs hogy nem jelentkeztem Mx, de ezen a héten úgyis minden nap megyek a nagymamámhoz az Árpád közbe úgyhogy majd beugrom az egyik nap olyan 18:30-18:40 körül.
Miért fórumotok? Kiközösítettél minket?nem követem a fórumotokat,most olvastam csak vissza,volt akkor ma tekerés?
szépre felöltöztem és kimentem a rendezvényre bánhidán.
Ami a tombolát illeti mindenki akit kihúztak választhatot valamit a csecse-becsék közül,mert Feribán kívül öten voltunk(én,Zoli,Járfi Joci,GM és egy kertvárosi srác).Most kivételesen nem országúti belsõt választottam(abból már van elég),hanem egy DH belsõt.
Nem tudjátok mit hagytatok ki.
Ez nem elég?hihi
már tudok valamit:P
Atya szerint 10töl lesz a közmûtõl, de benne lesz az újságban
mimi?:Dfetrengtem? akkor ott öltöztem... kb délben meg Pannonhalmán fetrengtem az úton.kb gyök2vel mentem:) csak az ülés meg pont a térdembe vágódott bele, de úgy hogy kettétört a nyeregcsõ
mimi?:Dfetrengtem? akkor ott öltöztem... kb délben meg Pannonhalmán fetrengtem az úton.kb gyök2vel mentem:) csak az ülés meg pont a térdembe vágódott bele, de úgy hogy kettétört a nyeregcsõ
Gyõrben a Lelkeséknél tegnap Te fetrengtél 10 után vmikor a földön???
hú ma olyat baszódtam... hogy elég valószínûtlen h megyek holnap veletek:o
télleg amúgy ki megy?
amúgyamúgy 'semmi' bajom, csak a térdem...
Na jó én is csak akkor megyek ha nem esik.
OK Szilárd.
Jobbulást az érintettnek.
Valaki már írta, hogy 10-kor lesz. Ahhoz mit szólsz, hogy a túra után eljössz érte? Csak elõtte csörögj rám.Csak miattam ne gyere ki. Meleg napos idõ esetén valószínû hogy megyek.
Mondjuk még azt se tudom mikor kezdõdik a túra.