nyáron meg gázló130-ra megyek, az nagyobb kihívás nekem (nem, nem a letekerése, hanem, hogy ne tévedjek el

Annak azért örülök,hogy nem 4 perc választott el az elsõtöl,de lehet csak azért mert nem volt itt Atya.
Elsõ nálunk Búr Zsolti(25:18) lett,második Gortva Laci(25:29),harmadik valami B.Balázs(xc menõ).4-5-6 passz nem ismerem õket,7.-ik a nagy meccs társam Gele Laci,8.-ik jó magam(27:15),9.-ik Járfás Joci azonos idõvel 10.-ik ként írt Wiloz-al(mindketten 28:04).
Ennyit bírtam megjegyezni az eredmény listánkból.
Az erõ legyen veletek.
Én ha megyek akkor 10 körül érek ki. Igaz csak nézelõdni.Holnap ki mikor indul kifelé? Minden indulónak jó szelet (igaz túl sokan nem olvassák ezeket a sorokat)
.
A fordítóig mentem, fel van festve a 7.5 meg a bója helye a domb eleje táján. Kicsit fújt a szél de annyira nem volt zavaró, csak az a rohadt büdös héregnél.
Sok jóra nem számítok.
Szerdán voltam utoljára arra,akkor még nem volt felfestés.
Biztos edzésképpen haza teker Gyõrbõl.
Pénteken tekertem egyet az idõfutam távon és gyászos 29 perces idõ lett a vége igaz nem szakadtam szét. :S talán a középmezõnybe beférnék, tõlem nem kell félni.
Én a legrosszabbra készülve a héreg utáni domb majdnem tetjéig,ahol van egy nagydarabb kõ meg ilyen buszmegállóöböl szerûség(mintha ott szokott volna lenni a fordító)szoktam menni.Nekem az volt olyan 33-34perc kb és azért nyomtam neki.Mondjuk elég szeles idõ volt akkor épp.
Mit csinálsz még mindig Gyõrben? Nektek nincs szünet?hú én is annyira rápihentem a holnapra, h ma 3 szék elég volt a mosógép teremben h elaludjak:)
mingyá mek haza:P