Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
persze odaraktam volna magam, de kár, hogy húsvétra rakták... szenyó dolog volt.
nyáron meg gázló130-ra megyek, az nagyobb kihívás nekem (nem, nem a letekerése, hanem, hogy ne tévedjek el :D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Azt nem mondanám,hogy nem maradtál le semmirõl,mert ugyebár azért elgyepáltak minket a rendszeres versenyzõk de azért te is odabírtad volna rakni magad akárcsak mi.

Annak azért örülök,hogy nem 4 perc választott el az elsõtöl,de lehet csak azért mert nem volt itt Atya.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Jól éreztem hogy lassú vagyok, de majd jövõre. :) Rg egyre jobb formában van szerintem, és úgy tudom versenytársa is volt most. Ügyes, kár hogy itt nincs egyesület ahol tekerhetne.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
még jó, hogy nem mentem, annyi önbizalmam se lenne, mint eddig volt :D
gratesz!! :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elõször is gratulálok minden indulónak.

Elsõ nálunk Búr Zsolti(25:18) lett,második Gortva Laci(25:29),harmadik valami B.Balázs(xc menõ).4-5-6 passz nem ismerem õket,7.-ik a nagy meccs társam Gele Laci,8.-ik jó magam(27:15),9.-ik Járfás Joci azonos idõvel 10.-ik ként írt Wiloz-al(mindketten 28:04).

Ennyit bírtam megjegyezni az eredmény listánkból.

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Azért az várható volt, hogy RG nyerni fog, mert õ általában ellenfelek nélkül versenyez. Persze errõl nem õ tehet és biztos ettõl függetlenül biztos jó idõt ment.
Grat mindenkinek aki elindult.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rg nyert? grat neki! :):)
Atee!!!!! eredményeket légyszi!!
Atya elindult ma?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Idõt nem tudok mondani, mert nem maradtam ott végig. Atee szerintem képben van az idõkkel, helyezésekkel kapcsolatban. :) Gratula mindenkinek (na jó magamnak azért nem).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Marinának grat!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Kalappal srácok! sajna én családi ebédre vagyok hivatalos, ezért ki kell hagynom még a nézelõdést is:(

Na milyen idõket mentetek???? Ki hányadik lett? Ki lett az elsõ?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Én 9-kor tervezem az indulást itthonról,kb 9:15-kor leszek a tarjáni elágnál.

Az erõ legyen veletek.

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Holnap ki mikor indul kifelé? Minden indulónak jó szelet (igaz túl sokan nem olvassák ezeket a sorokat) :).

Én ha megyek akkor 10 körül érek ki. Igaz csak nézelõdni.:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Holnap ki mikor indul kifelé? Minden indulónak jó szelet (igaz túl sokan nem olvassák ezeket a sorokat) :).

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

A fordítóig mentem, fel van festve a 7.5 meg a bója helye a domb eleje táján. Kicsit fújt a szél de annyira nem volt zavaró, csak az a rohadt büdös héregnél. :) Sok jóra nem számítok.

Az jó,akkor úgy néz ki nem kell hegyet mászni mint tavaly.

Szerdán voltam utoljára arra,akkor még nem volt felfestés.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A fordítóig mentem, fel van festve a 7.5 meg a bója helye a domb eleje táján. Kicsit fújt a szél de annyira nem volt zavaró, csak az a rohadt büdös héregnél. :) Sok jóra nem számítok.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Biztos edzésképpen haza teker Gyõrbõl. :) Pénteken tekertem egyet az idõfutam távon és gyászos 29 perces idõ lett a vége igaz nem szakadtam szét. :S talán a középmezõnybe beférnék, tõlem nem kell félni. :)

Héreg után meddig mentél,hogy 29perc lett az idõd.

Én a legrosszabbra készülve a héreg utáni domb majdnem tetjéig,ahol van egy nagydarabb kõ meg ilyen buszmegállóöböl szerûség(mintha ott szokott volna lenni a fordító)szoktam menni.Nekem az volt olyan 33-34perc kb és azért nyomtam neki.Mondjuk elég szeles idõ volt akkor épp.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Biztos edzésképpen haza teker Gyõrbõl. :) Pénteken tekertem egyet az idõfutam távon és gyászos 29 perces idõ lett a vége igaz nem szakadtam szét. :S talán a középmezõnybe beférnék, tõlem nem kell félni. :)

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
olyan erõs lett a kõris hegyen ,hogy nem fogtok ráismerni :D :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

hú én is annyira rápihentem a holnapra, h ma 3 szék elég volt a mosógép teremben h elaludjak:)

mingyá mek haza:P

Mit csinálsz még mindig Gyõrben? Nektek nincs szünet?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hú én is annyira rápihentem a holnapra, h ma 3 szék elég volt a mosógép teremben h elaludjak:)

mingyá mek haza:P