Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mert van egy vázam. van két kerekem. és mióta nincs csajom örökké pörög az agyam és most éppen városi rohangálóst akarok építeni, amit elviszek majd gyõrbe.
singlespeed lesz, de a deore agy adott, 1 lánckerékkel meg egy marék hézagolóval. az alivió váltó fog sufnituningosan feszíteni. valami hulladék hajtómû még, fékeim vannak. nyeregcsõ, nyereg kormány két fékkar kell és mehet.
10esbõl megvan és mégsem a magellánt lovasítják meg ha esetlek kikötöm valahol.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A mostani az elsõ Xt sorom ezelõtt ostoba módon azt hittem nincs nagy különbség racsni és racsni között. :) Deore és Sram sor van de minek neked hézagoló ha nem vagyok indiszkrét?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egy rossz, már nem használt, de szétszedhetõ racsni nekem lehet kellene, a hézagolók miatt. ((xt nem játszik gondolom, szal valami alapabb ajánlatok érdekelnek, mint alivio, deore.))

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Láncokat már dobtam ki abból rengeteg volt/van, de olyan sok fõbb alkatrészt én nem használtam el. A mostani Lx hajtókarom csak a harmadik kar és még a másodikat is használom a caprinen. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hú,ha minden alkatrészem még meglenne amit valaha használtam,akkor külön kellene neki egy szoba vagy garázs.

Már ígyis három keró van a lakásban,meg pár cucc még akad itthon,lehet nagyobb lakás után kéne nézni.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nekem az elfogyasztott lánckeréksorok vannak kirakva a garázsba azokat is gyûjtõm.
Van régi totál elkopott hajtókar az elsõ bringámról meg gyakorlatilag minden alkatrésze megvan. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hozzám nõnek nekem is dolgaim. pl amiket Exemtõl kaptam mütyûrök még mindig kint vannak a polcon, pedig már 2 hónapja szét mentünk, lassan be kellene dobálnom õket egy cipõsdobozba és eltenni õket, ráírni, hogy Claudiától (2008.03.30tól 2009.05.02-ig.) aztán mutogathatnám unokáimnak hogy milyen szexi csajom volt valaha :D (rengetek köztük a fénykép)
de azért annyira nem, hogy pl bicó alkatrészt dobozban õrizzek. pl a régi halálkopott alivio hátsóváltóm megvan még, megy majd a városira láncfeszítõnek. :D
de nem hiszem, hogy ha ezek az xt-k kikopnak alólam, de még szépek lezsnek, akkor eltenném õket emlékbe..

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Viccelsz?:) Kazettás mi más lenne. Magamat ismerve soha nem adom el, hozzám nõnek a dolgaim.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kazettás vagy menetes?
és lesz belõle egy retro bicaj egyszer?
vagy 30 év múlva eladod ebayen, ha lesz még akkor ilyen?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Már keresek jó állapotú használt vagy új 1995 körüli Alivio agyat. :) A párja a hátsó már dobozban pihen 2000 óta mert az csak 7 sebességes volt abban alig van km.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na ezért használok kizárólag csakis tárcsát,hogy a felni felni maradjon,ne pedig fékezési felület.

Nagyon rüheltem mikor egy esõs tekerés után tiszta gané volt az egész kerék a féktõl.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
99.999nél vidd el az öemfauhoz lemosni :D
amúgy 100000után beújítasz még egy aliviot még 100ezerre, vagy hajtod tovább?
én kitenném a falra, íróasztalra akárhová :)
persze szépen lepucevált pimp állapotban.:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Minden évben legalább 2x újra lett zsírozva ja és jól be állítva se túl szorosan se túl kotyogosan, elméletileg gumiharang védi (már paralax típus) a csapágyat de azért gõzborotvával soha nem mostam. A felnire nagyon vigyáztam békebeli darab az is még semmi baja bezzeg a hátsóból már a harmadik fogy. :) Most már nem is sarazom össze mert a Caprine ben van 2006 óta.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
megy az sárral is, csak néha ki kell pucolni és adni kell neki friss zsírt :)
bele sem merek gondolni, hogy a kelly's elsõ agyba hány km került be, és ha belekerül majd a városi rohangálósba, akkor mennyi fog még. azokról a felnikrõl ne is beszéljünk sokat kaptak az élettõl :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Wiloz,ha kíméled a sártól,akkor tuti meg lesz a 100k benne.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Három vázat is megjárt (1995.10.03 kezdte a pályafutását alessa felnibe fûzve) igazi túlélõ típus pedig "csak" Alivio igaz 1995-s még van benne anyag. :) Cél a 100000 km. Nem volt szívem össze sarazni olyan szép tiszta volt a Magellan.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Az elsõ agyam nyert 50928 km centír nélkül csak kónusz cserékkel.

b+ :D
a mátyás kúti emelkedõ után a lejtõ közepén ahogy bementünk jobbra gesztes felé, az nem volt annyira szimpatikus nekem... az ahol kijöttünk mátyás kút felé (az elkeverésed után) az nem volt olyan durva..

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Tegnap mentem utánnad, csak gánt felé vérteskozmán át aszfalton de annyira nem volt sáros az út (bár ahogy benéztem arra amerre a pálya vitt ott azért durva sár volt). Ma meg csak számolgattam melyik bringa alkatrészembe mennyi kilométer van. :) Az elsõ agyam nyert 50928 km centír nélkül csak kónusz cserékkel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tegnap dagonyáztál?
gálon nem volt semmi, 2x volt kis csendes esõ..

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Akkor neked nem volt akkora "mázlid" mint nekem ma induláskor jó idõ volt aztán környe után esni kezdett aztán megint elállt gondoltam haza megyek az ipari park felé na ott úgy esett mintha dézsából öntenék 1 perc alatt hú...á áztam. :) igy a mai napra lett kb 15 km-m.