sorry, de nem tudok menni holnap, közbejött egy fontos(nak tûnõ) dolgom.
meg lett hegesztve a csepelem váza

blog off egyelõre, majd folytatom

Kedd délután elindultam szokásos tatai körömre,mikor környe elött utolértem egy országutis srácot.Egy kicsit mentem mögötte,majd lassúnak találtam és elé álltam,hogy vezessek,had jöjjön mögöttem.Környére érve hátranéztem s látom lemaradt,sebaj mondom én úgyis tata felé megyek.Kicsit én is visszavettem a tempóból a dombnak felfelé,mikor látom,hogy utolért.OK mondom akkor eggyütt megyünk tatáig.Útközben dumálgattunk és szóba került a kékesi tekerés,azt kérdi meg-e kaptam már a pólóm.Mondom neki:még nem és te?Erre õ:mi unokabátyámmal igen de volt még egy plusz póló a csomagban,egy xl-es(amit én is kértem).Megbeszéltük,hogy utánna járok a szervezõknél és ki is derült,hogy azt nekem szánták csak elfelejtették megírni nekik,hogy juttasák el hozzám.
Szóval még vannak véletlenek.
Megszûnik a Szilárd bolgja topik?vasárnaptól picit eltûnök, mert költözöm gyõrbe és nem lesz még netem eleinte. bocsi.
A sebesség mindent megold.
avid sd 3as fékemnek behúzok egy fekete pontot..... akarom mondani egy jó nagy 1est, akkorát, amekkorákat spanyolból kaptam annó.
eltört benne a feszítõ rugó és az egész össze van sajtolva vagy nem tudom és szétszedhetetlen. kuka az egyik fele úgy néz ki.