Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ez még csak enyhe lehülés.:D
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
-6 fokban hideg van a bringán. nem kicsit. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hajrá én. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Manapság pedig pont az a ritka,hogy nem kaphatók semmire.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

tegnap bejött két csaj a koliszobába, 2 igen dögös csaj. nagyban need for speedezünk, csapkodjuk az asztalt meg ilyenek..
erre Õk, elfogadtok 1-1 red bullt a _tanuláshoz_?:D:D:D:D

ja igazi divat diktátor lettem.. elkezdtem nézni a how i met your mothert, azóta nézi mindenki, most elkdeztem nfsezni, azóta mindenki nfsezik.. mi lenne, ha kiugranék az ablakon?:D

Mivel játszanál közlekedésmérnök hallgatóként hanem a need for sped-el?? Nem voltak kaphatóak semmire? ááá már a csajok se a régiek :) (csak vicc volt).

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
red bullt cseréltem volna másra, nem élek ilyenekkel, de nem voltak kaphatók semmire.. :(

(pedig a rb-s reklám mini cooperrel mentem volna egy kört:lol1:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

tegnap bejött két csaj a koliszobába, 2 igen dögös csaj. nagyban need for speedezünk, csapkodjuk az asztalt meg ilyenek..

ja igazi divat diktátor lettem.. elkezdtem nézni a how i met your mothert, azóta nézi mindenki, most elkdeztem nfsezni, azóta mindenki nfsezik.. mi lenne, ha kiugranék az ablakon?:D

az attól függ

mert ha elõtte nem nyitnád ki akkor biztos pipák lennének hogy most lehet hívni az üvegest, az meg drága,. ráadásul amig nem jön addig hideg van....

csajoktól meg remélem nem csak redbullt kértél :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
genya :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerintem jót röhögnének rajtad.:D
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Need For Speed-hez csak annyit,hogy végigtóltam eddig az összest kivéve a Shift-et mert az még nem került a kezem ügyébe,csak kitartás kérdése és örülhetsz.

porschés verzió esetében aláírom... :)
egész délután nyomtam és valóban meg lehet csinálni a pályák nagy részét, csak sokszor kell újra kezdeni :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nekem már megvan az idei cél,így már nyugodtan,hátradõlve irogathatok,de azért még megyek amíg az idõ engedi.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én úgy vagyok a fejlesztéssel, hogy már nincs hova.:P Na jó valójában lenne, de az utóbbi 1 évben már annyit sikerült bringára költeni, hogy egy idõre megpróbálom magam visszafogni. De úgysem fog sikerülni.:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nekem nincs titán holmim sajnos. :( Azért nem nagyon írtam mert elég sok a meló nálunk, és nincs nagyon idõm, plusz még km kell gyûjtenem a Caprine be. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Need For Speed-hez csak annyit,hogy végigtóltam eddig az összest kivéve a Shift-et mert az még nem került a kezem ügyébe,csak kitartás kérdése és örülhetsz.Wiloz már azt hittem,hogy a múltkori fékes hozzászoláson megsértõdtél,mert oly rég írtál,ezek szerint nincs félni valóm.A kazette zsírzáshoz meg annyit,hogy ha acél akkor zsírt neki vékonyan,de ha sokszor leveszed tisztítíni akkor nem lényeges,ha titán mint enyim akkor nem szükséges(én nem szoktam egyiket sem zsírozni).

Bringa tuning terén egyenlõre várakozási állásponton vagyok.Várok/vágyok egy KCNC nyeregcsõre.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az underground ban meg nehéz két ugyanolyan kört menni ahol egyszer elmész full gázon a következõ körben megcsúszol. :)
Inkább maradok a Vietcong nál meg a Starcraft nál. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
lekaparok róla 2 kg sarat, és kapásból könnyebb a gép :D:D
lehet a porschésben is csal, úgy veszi be az ellenfél a hajtûkanyart, ahogy én gyök2-vel sem tudnám :D =>csapódik a porsche a falra :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Igen hajós az úszósapkám ajándékba kaptam. :)
Szilárd a need for speed underground verzójában a gép rendszeresen csal (a rohadék). :)
Atee fogaskoszorú felrakása elõtt érdemes egy kicsit bezsírozni az agy kazetta részét (amatõr kérdés de gondolom neked van tapasztalatod ebbe)? :) Elindult a téli karbantartási szezon, jövõre pedig már XTR váltós lesz a paripa. Nálatok van fejlesztés?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az gáz, ha komoly indulatokat vált ki belõlem a need for speed porschés verziója?:)
volt olyan pálya, aminek 30x mentem neki, hogy sikerüljön szint idõn belül törés nélkül :D:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Igen voltam akkor ezek szerint te is ott voltál nem voltam benne biztos hogy te vagy az. :)
Nagyon jól esett frankó volt nem is voltak túl sokan.

Én sem voltam benne biztos.:) De most már tudom, hogy ha valakinek hajós úszósapkája van az te vagy:)