Kosina Szilárd said
Az szerintem nem én voltam,én bánhidán a Feszty utcában mutattam be a produkciót.anyukám mondta ma reggel, hogy látta
Kosina Szilárd said
Az szerintem nem én voltam,én bánhidán a Feszty utcában mutattam be a produkciót.anyukám mondta ma reggel, hogy látta
A jég még mindig csúszós.
Azért egy térkép nem rossz,ha át akarja látni az ember a környék lehetõségeit.
DavidSagat said
Szia.Hallo, BUÉK mindenkinek,
Sagát Dávid vagyok, minden evben megyek nyaralni Magyarorszagra testveremmel (ö most is ott van Tatán), mi a Reality Bikes Elit csapatnak versnyzunk itt Atlantaban.
Azt kerdeznem hogy van e Komarom-Esztergom megyeben valami jo MTB trail? Eddig mindig orszaguti gepet vittem Europaba de 2010-ben jovok resztvenni a Magyar MTB XC O.B.n es szeretnek valahol a kornyeken talalni egy helyet MTB edzesre.
Koszi a segitseget es bocs hogy nincsenek ekezetek, pontok, etc. de itt Amerikaban masok a billentyuk.
-Dávid
Ahogy Wiloz kolléga is írta,el lehet itt kerekezni a környékbeli erdõkben,fõleg ha hazaérve(magyarhonba)beszerzel egy gerecse és vértes túristatérképet,össze lehet nézni jó kis köröket.
Ha viszont szeretnél aszfalton menni akkor itt megtalálsz,igaz mountival nyomom,mert nem vagyok egy nagy terepes.