Wiloz!
tényleg szar a kromofágos festék a bõrön, mintha sót szórnék egy sebbe...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2010. január 31. - 21:29
Írta 2010. január 30. - 19:34
Atee!
holnap elugrok érte délután, de elõtte hívlak majd.
köszi
holnap elugrok érte délután, de elõtte hívlak majd.
köszi
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2010. január 30. - 17:39
Írta 2010. január 30. - 01:45
áá most kitaláltam, hogy a muffok feketék lesznek, a csövek ezüst színûek a villa meg vagy fekete vagy ezüst, amelyik festékbõl több marad..
fekete bandázs.. kérdés, hogy le tudom-e így festeni. :D:D
mondjuk hétfõn húzok el messze picit, utána suli, szóval csak hétvégente lesz fixi projekt, de mire kitavaszodik, vihetem gyõrbe és nem kell a buszon nyomorognom és az ülõhelyem is biztosított
fekete bandázs.. kérdés, hogy le tudom-e így festeni. :D:D
mondjuk hétfõn húzok el messze picit, utána suli, szóval csak hétvégente lesz fixi projekt, de mire kitavaszodik, vihetem gyõrbe és nem kell a buszon nyomorognom és az ülõhelyem is biztosított
Írta 2010. január 29. - 23:21
Városi bringa lesz úgyhogy ne legyen túl szép mert ellopják.
lehet egy kicsit avitos is.
lehet egy kicsit avitos is.
Írta 2010. január 29. - 19:56
azért a csiszolást sem fogom annyira túlzásba vinni.
Írta 2010. január 29. - 19:27
A kromofág igazán a napon melegben tud jól teljesíteni,viszont a fincsi csiszolást úgysem lehet megúszni.
GT-Atee
Írta 2010. január 29. - 18:49
na...
kromofágozás után.
nekem sem marta le teljesen, sõt erõsen érdes felületet kaptam..
valami olyasmit vártam a kromofágtól, hogy ráöntöm és egy pillanat alatt lekapja, mint mondjuk mikor beolajozom a láncot és az olajos. ehelyett teljesen bezombultam.. kint a hidegben nem igazán mûködött a kromofág.. így bent egy zárt helységben játszottam vele.. mindegy ez van városi bicikli lesz.
még van két deci kromofágom, lehet ráborítom aztán lesz ami lesz..
kromofágozás után.
nekem sem marta le teljesen, sõt erõsen érdes felületet kaptam..
valami olyasmit vártam a kromofágtól, hogy ráöntöm és egy pillanat alatt lekapja, mint mondjuk mikor beolajozom a láncot és az olajos. ehelyett teljesen bezombultam.. kint a hidegben nem igazán mûködött a kromofág.. így bent egy zárt helységben játszottam vele.. mindegy ez van városi bicikli lesz.
még van két deci kromofágom, lehet ráborítom aztán lesz ami lesz..
Írta 2010. január 28. - 23:30
nekem elkezdett felhólyagosodni, holnap megnézem mit mûvelt, még van fél üveg, max ráöntöm
állítólag mikor megszárad, akkor is dolgozik bõszen, meglátjuk
loptam ablaktörlõ gyárból kesztyût.. na jó nem adtam vissza, aztán az valamit felfogott, nem csurgott rám hála égnek
állítólag mikor megszárad, akkor is dolgozik bõszen, meglátjuk
loptam ablaktörlõ gyárból kesztyût.. na jó nem adtam vissza, aztán az valamit felfogott, nem csurgott rám hála égnek
Írta 2010. január 28. - 23:24
Át nem mászik. Kellemes ha egy festékdarabbal együtt a kezedre kerül. Nekem sajnos nem marta le teljesen.
Írta 2010. január 28. - 23:06
ja szinterezni nem akarom, mert a kormánycsapágy csészéit kiszedni elég macera, arra meg nem vágyom, hogy kalapáccsal üssem vágjam a vázat egész nap.. ((1 héttel ezelõtt még úgy volt, hogy szinterezés lesz:D)
ja a kromofág elég vicces, bekentem jól a vázat, most dolgozik.
reggel megyek le megnézni, magellánnal egy légtérben van, remélem levegõn keresztül nem mászik át rá
ja a kromofág elég vicces, bekentem jól a vázat, most dolgozik.
reggel megyek le megnézni, magellánnal egy légtérben van, remélem levegõn keresztül nem mászik át rá
Írta 2010. január 28. - 23:05
Írta 2010. január 28. - 22:29
úgy gondoltam, hogy kromofággal lepucolom, majd kap egy alapozó réteget, majd festék és lakk réteg a végén, aztán reménykedés, hogy rajta maradjon
Írta 2010. január 28. - 20:54
A kromofággal vigyázz csúnya szer. Teljesen nem szedtem le róla a festéket csak a csúnya részeken. Kapott egy "alapozó" réteget (olyan sprayvel fújtam le ami tulajdonképpen alumínium, 98%-a alu ezt írja róla a használati utasítása) aztán meg csak simán lefújkáltam matt feketével teljes száradást megvárva több rétegben vittem fel.
Kinézetre jó lett csak sajnos nem túl tartós a festés, ha tudod inkább szintereztesd vagy profival fényeztesd.
Kinézetre jó lett csak sajnos nem túl tartós a festés, ha tudod inkább szintereztesd vagy profival fényeztesd.
Írta 2010. január 28. - 18:18
Wiloz!
mikor lefújtad a vázadat, akkor hány doboz festéket vettél és hány rétegben fújtad?
csepel darabokban, dolgozik rajta a kromofág, remélem mellette a magellánt nem eszi meg
mikor lefújtad a vázadat, akkor hány doboz festéket vettél és hány rétegben fújtad?
csepel darabokban, dolgozik rajta a kromofág, remélem mellette a magellánt nem eszi meg
Írta 2010. január 28. - 17:11
Ma volt szerencsém egyet közelrõl is megnézni:GM,köszi a linket.
A + és - is a tetején van, szerintem szét lehet szedni, utána úgy néz ki, mint két hagyományos, a hozzá való készülék klimeneti megcsapolhatók, így a szétszedettre is ráköthetõ !
(Szerintem csak te érted amit írtam...)
Kösz a képeket, feltöltöttem rapidra, a linket nem tettem ki sehova !
Írta 2010. január 27. - 22:50
Írta 2010. január 25. - 22:30
Írta 2010. január 25. - 22:24
Írta 2010. január 25. - 21:22
Atee!
ha van Levinek raktáron kerékagya, akkor megkereshetlek kedden este egy kerékkel, egy marék küllõvel és egy aggyal? ha nincs akkor szerdán?
ha van Levinek raktáron kerékagya, akkor megkereshetlek kedden este egy kerékkel, egy marék küllõvel és egy aggyal? ha nincs akkor szerdán?