Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
figy, nem KuchtaAtihoz kell hasonlítani magunkat, Õ nem érez, vagy nem tudom... más világ..:D
én is bosszankodtam már kõris hegyre felfelé, hogy nincs térerõ és nem hallom mit mondanak telefonban.. Így volt Mx?:D:D:D:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Hali Tom. Atee megvan a kerék köszönöm majd ha hazaértél összefuthatnánk, hogy tudjam rendezni a dolgot. Néha elveszik az önbizalmamat pl amikor láttam a kõris hegyre feltekerni az Atit úgyhogy nem fogta a kormányt az elég demoralizáló. RG nek gratula az eredményéhez. Ismét merev villával bizonyított?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Úgy néz ki eddig,nekem ugrik a vasárnapi verseny,mert csak vasárnap hajnalban vagy reggel érünk haza.
GT-Atee

BöszTom

BöszTom

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok! Ez az elsõ hozzászólásom,jómagam esztergomi vagyok,fõleg terepen szeretek bringázni,de az országutakon is jól érzem magam.Igaz nincs jó bringám,de ameddig bírja megyek vele :). Ha valaki valaki embereket keres a környéken egy túrára szívesen benne vagyok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
teljesen jó volt.. nem vagy ám gyenge, kis önbizalom rád férne :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ja nem volt rossz de rosszul néztem nem volt meg az 49 szõlõsön. Remélem nem tartottalak fel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szopó volt ez a mai pofaszél... de aztán a hátszél :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A víz hõfoka pont jó,legalábbis nem túl hideg.Csütörtökön casínózunk eggyet monacóban azt lehet haza se megyek.

Atee Hideg is a tenger vagy csak sós? Mert a balaton nagyon kellemes volt sikerült egyben simán leérnem és még egy balatonszárszói oútis sráccal is tekertem. :)
Le se merem írni hogy csak 31,6 lett az átlagom. Szilárd ha még mész a héten tarján felé valamikor, akkor feltartanálak valamikor.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
holnapra mintha esõt mondanának, de majd felhívlak, ha olyan határ eset...
fél 7 után elindulni gorba körre.. hát nem tudom, kicsit késõi nekem, de van itt a környéken ezer másik kör, amit le lehet tekerni :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
ok, ha nem borul nagyon akkor mehetünk gorba kört.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor fél7 körül a bagoly várnál a körforgalomban?
aztán majd eldõl merre megyünk. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Úgy látszik jobban megy a hosszútáv. Két tervezett 5 perces megálló volt megy egy 10 perces esõ szünet. Amatõr vagyok ennél több tekerésre viszont nincs idõm úgyhogy csak ilyen átlagokra futja. :) 5 ig melózok és fél hétkor a bagolyvárnál kell lennem mert a nagymamámnak adok inzulint utána mehetünk.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
holnap?
írd mikor hol találkozzunk és mehetünk! :)
akár gorba kör is lehet :)
31,6os átlag ~150 km-en? fúúú én balaton körön 27-28as átlagnak de örülnék majd július végén valamikor :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Atee Hideg is a tenger vagy csak sós? Mert a balaton nagyon kellemes volt sikerült egyben simán leérnem és még egy balatonszárszói oútis sráccal is tekertem. :)
Le se merem írni hogy csak 31,6 lett az átlagom. Szilárd ha még mész a héten tarján felé valamikor, akkor feltartanálak valamikor.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a turul 10%os emelkedõjérõl csak annyit, hogy ma láttam egy 3 tengelyes pótkocsis fával megrakott teherautót a elsõ tengellyel a vízelvezetõ árokban, az alvázán támaszkodva... gondolom sok volt neki a lejtõ, a fülke egy kõfaltól volt 10-20 cm-re.
(((a panoráma útba betorkolló kis utca vízelvezetõjébe kormányozta bele a sofõr a gépet, le is fényképeztem a mobilommal, de nincs adatkábelem, de majd valahogy átnyomom a gépemre..:)))))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Janinál a pont...
a montisokkal lehet tartani a tempót, az nagyobb élvezet az olyan földi halandóknak, mint mi..:)
Jani! elõneveztél? máig lehet ímélben, egy ezressel olcsóbb így. :)

Igen, ma neveztem.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Janinál a pont...
a montisokkal lehet tartani a tempót, az nagyobb élvezet az olyan földi halandóknak, mint mi..:)
Jani! elõneveztél? máig lehet ímélben, egy ezressel olcsóbb így. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jogos... Ha kész lesz haver montija (váltópapucs törés tegnap) akkor inkább terep... ha nem akkor megnyomom a 30at itt.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha 100 akkor outira neveznék, fitness bringát ide is oda is lehet sorolni :)

Én nem indulnék el a 100on a helyedben. Már az elsõ rántásra leszakadnál a mezõnyrõl, aztán egyedül végigtekerni nem túl izgalmas. Ingyen is letekerheted bármikor.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha 100 akkor outira neveznék, fitness bringát ide is oda is lehet sorolni :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám