Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
u.arra a kazettára megy fel még eggyel több lánckerék? =>drágább, vékonyabb lánc, ami hamarabb kopik?
itt ott olvastam pár cikket és fele fele arányban (1 pro, 1 kontra:D) látták értelmét az új rendszernek.
ha van pénzed ki lehet próbálni, de szerintem érezhetõen nem lesz gyorsabb a bicaj. vagy ha könnyebb is lesz, csak néhány grammal, de kizárt dolog, hogy pár grammos súly különbséget megérezz, de szerintem 1-2-3 dekás különbséget sem éreznél meg menet közben két bicaj között...
vagy pont ellenkezõleg?:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Milyen a játék Atee? Elméletileg szombaton feljutok a Maxi bike ba ha valakit érdekel valami szóljon megnézem/elhozom a holmit ha kell. :) Jelentkezzen aki látja értelmét a 10 es hátsó sornak (nem tudom megérteni miért jó). :) 2*10=20 3*7=21 hmm

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na most már adok én is életjelet magamról,igaz mostanában nincs mit írnom bringázásról.A szabadidõm nagyrészét most a GT5 teszi ki,ami igen jó kis szórakozás,bringa után a 2. legjobb.Mondjuk ma gurultam egy 10-est.:D

Wiloz gyógyulj meg,az a fontos nem km-k.;)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Jó neked én egy hete beteg vagyok. :( veszélyben a km terv.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó volt ma 20 cm-s hóban "biciklizni". :):D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Már az enyém is megtisztult, de lassan teljesen szét is szedem . :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az 1 hetes sár egész könnyen lejön a bicajról.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hogy tudod a csapágyat kitisztítani?
Az ok hogy a mûanyag porvédõt kipattintod, de a csapágyat is kiütöd a helyérõl?

Ha nem vagyok lusta akkor kiszedem a csészébõl is úgy. Ha meg lusta vagyok akkor csak jól telefújom wd40-nel vagy csavarlazítóval, azt ismételgetem sokáig aztán kiszárítom utána meg bezsírozom és összerakom. De mivel nem vagyok egy nagy bringamosó ezért ritkán áznak be a csapágyaim. Sáros, esõs versenyek utáni nap szoktam szétszedni õket.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jó lenne menni de elég cidris idõt jósolnak hétvégére,majd meglátjuk.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
van egy meridás, középkorú, hosszú hajú országútis srác/bácsi nem tudom, mindig gorba körön találkozunk vele, vértestolna és agostyán közöt.. ha Atee országútival jön, akkor mindig majd le esik a bicajról, úgy integet. bezzeg ha montival jön, akkor alig alig akar észrevenni minket... u.abban a ruhákban is. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
országutisok nem vesznek észre montist. :) (tisztelet a kivételnek (Atee)) de annyi baj legyen. Mondjuk egy kettõ igen lefitymálóan tud nézni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mondjuk kéne menni, de montival, kiváncsi vagyok a meridás országútis csávó észrevenne-e minket..:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szemre nincs sok különbség a Deore az Lx és az Xt integrált középrész között. Küldök Pm et Atee.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Atee! akkor most hétvégén ne tekerjünk, 2 cm vastag rajta a sár :S:S

Én mehetek,tudod a védjegyem minig kötelez.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma még szabad volt az estém,holnaptól elõre nem látható ideig Gran Turismo 5 rabjaként tengetem estéimet legalább tavaszig.Szóval azért kereshetsz bármikor de leginkább a páratlan heteken.

Deore?Az meg mi?Tesco-ban lehet kapni?:DXTR mindörökké!!!;)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee! akkor most hétvégén ne tekerjünk, 2 cm vastag rajta a sár :S:S

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Persze ápolni kell, de azért egy Deore szintû alkatrésznek többet kellene bírnia. Mondjuk szerintem az integrált tengelyes Xt hajtómûnél akár mit teszünk a csapágyat takaró mûanyag és a tengely találkozása kényes pont marad. Melyik héten vagy szabadabb este Atee? :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A törõdésnek komoly elõnyei vannak.Egyszerüen nem bírom elnézni ha koszos a paripa,akkor inkább nem is megyek vele,meg amúgy is már védjegyemmé vált a mindig tiszta-ápolt bringa.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nekem se koptak le a karjaim kivéve az 1999 es Lx az már sajnos lekopott itt ott. Hétvégén kiszámoltam hogy mennyi km van benne :) :) le se merem írni. :) na abba középrészben még jó csapágy van igaz soha nem mostam magasnyomású mosóval. Viszont a magellan ba amit megbízásból vettem egy deore középrész van (ami ránézésre lehetne akár XT is) na azt szépen beáztatta az MJani "kollégája" . Pár órás vágó fúró üregelõs spray-s mosás után sikerült mozgásra bírni de cserés lesz sajnos.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az én hajtókarom is úgy néz ki, mint ha a kutya szájából tépték volna ki, pedig spd-zek...
lehet azt kéne csinálnom vele, mint amit Gelle Laci csinált a giantjén levõ karral. :)