Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok merre szoktatok tekerni montival?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

szia GT Atee nekem meg deore agyam volt és sokat mostam magas nyomásúval ezért kelet szét szednem

A magas-nyomású mosást én messsze elkerülöm,többet árt mint használ.
GT-Atee

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

isten óvjon titeket a foxconntól..
szünet van suliban, most nyomom ott, de áhh...

foxiban hol?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia GT Atee nekem meg deore agyam volt és sokat mostam magas nyomásúval ezért kelet szét szednem

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Wiloz,ok jó este is,csak tényleg elötte hívj el ne kerüljük egymást.

Telóhoz meg tanulmányozd ezt:http://www.sram.com/...de Rev C hq.pdf ahogy kiveszem a csillapításnak egy kölön csöve van amit fullra fel kell tölteni 5w-s olajal(a Race-t csak félig-azt ne kérdezd,hogy miért),kicsit megkocogtatva,hogy kimenjen belõle a légbubi,a kenéshez meg 5-5ml 15w-s olajat ír.De szerintem te is megtalálod ezeket a linkben.

Szia bullbiker,én nem szerettem soha szétszedni a kazettát mert utánna soha nem lesz már az igazi,meg mióta XTR-t használok,nincs ilyenre szükség olyan királyúl van tömítve.

GT-Atee

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ja tizes imbusz kell hozzá(kivéve XTR 975-ös,ahoz 12-es kell az alu csavar+alu tengely vastagabb átmérõje miatt),de én csak akkor veszem le ha cserélni kell.Hozhatod nyugodtan,csak elötte hívj,hogy itthon legyek.

szia én évente szét szoktam szedni a kazetta testet és át zsírozom vagy ha muszáj golyókat ki cserélem

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Szia.
Vannak bizony. :) Majd ha jössz szólj elõre és akkor egy páran talán el tudunk kísérni.

Szia! Minden képen írok ide,de úgy is többen megyünk mi is. Elõre is köszi! Ha esetleg jönnél te is a Velencei hegységben szólj csatlakozok hozzád.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
isten óvjon titeket a foxconntól..
szünet van suliban, most nyomom ott, de áhh...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ok. Csak este fél hét után tudok menni ha az még nem gond. Nagy karbantartás van és gondoltam teljes zsírzást tartok de akkor nem szedem szét annyira. SID team dual air-be mennyi olaj kell?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ja tizes imbusz kell hozzá(kivéve XTR 975-ös,ahoz 12-es kell az alu csavar+alu tengely vastagabb átmérõje miatt),de én csak akkor veszem le ha cserélni kell.Hozhatod nyugodtan,csak elötte hívj,hogy itthon legyek.

Atee a shimano agyaknál a kazetta testet 10 imbuszkulccsal szoktad leszedni? Vagy nem is nagyon szoktad leszedni? :) A héten remélem végre el tudom vinni neked a kerekeket (az egyik centír a másik meg állapotfelmérés) :) persze csak ha ráérsz megnézni.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Atee a shimano agyaknál a kazetta testet 10 imbuszkulccsal szoktad leszedni? Vagy nem is nagyon szoktad leszedni? :) A héten remélem végre el tudom vinni neked a kerekeket (az egyik centír a másik meg állapotfelmérés) :) persze csak ha ráérsz megnézni.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szia.
Vannak bizony. :) Majd ha jössz szólj elõre és akkor egy páran talán el tudunk kísérni.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia wiloz tatabányán a turul madárnál vannak jó bringa utak? tervezem hogy idén el megyek arra felé egy jót tekerni

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!
holnap akkor valami könnyed ebéd után?:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
idén elõször bicikliztem :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Remélem hogy szép lesz bár a Gábor által megcsípett XTR szett jobban mutatna rajta. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nincs mit,örülök,hogy ennyivel hozzájárulhatok egy szép bicaj születéséhez.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Köszi Atee, most már csak az a baj hogy nem megy a freemail. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ment a pü.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Na ugye. :) Egy próbát megér. Azt hiszem április 4 én lesz. :) Atee majd átküldöd a "matricás" srác e mail címét?