Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
azt nem értem
eljön két krixkrax nevû kínai városból 1-1 pakk. gondolom 1 repülõvel jöttek el az európai elosztóba a sok kína-európa közötti pakkal. majd valahogy elkerültek budaörsre. és én nem kapom még meg???? ki érti eztet... :(
:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

van benne jó sok megkötés, de lényegében 2 év :D

A jótállás -vagyis-garancia-tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik.
szavatosságod van.
Gondolom a kitétel, hogy csak évente a nagy körmenetre vegyed fel :).
Egyébként van pár eladó outi cipõm ha érdekel tudok róluk bõvebben képet, leírást , árat edni mail-ba.
Brrr hideg lett már megint.Ilyen hidegbe nem megyek Esztergonba vasárnap mert megfagyok a lefelé részeken.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jónak tûnik a pelenka :)
remélem az enyém is ilyen lesz hamarosan :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Méretben tökéletes lett az xxl alsó-felsõ,xl már kicsi lett volna.Pelus jónak tûnik,de ez majd bevetés közben derül ki.http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaaaaj ezt nem kellett volna... :D
méretben jó?
pelenkázásáról tudsz nyomni egy fotót?:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Wiloz,láttam de most nem aktuális.

Szilárd,hagy borzoljam kicsit az idegrendszered,épp Saxo Bank-os mezben feszítek a monitor elött,õ vagyis Leopard Trek-ben.:DHamarosan szerintem meg lesz tied is.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nem magamnak néztem. :) Tárcsás fekete és új.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Atee láttad a Sid et az apróban?

inkább kitöröltem.:D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Atee láttad a Sid et az apróban?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
van benne jó sok megkötés, de lényegében 2 év :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Wiloz!
abban mi a biznisz, ha megcsinálsz egy utat, és 5-7-10 évig nem kell hozzányúlni, fõleg úgy, hogy tudod, a fõnököd nem fog kirúgni azért mert sz.r munkát végzel? A fõnököd meg fog dicsérni, hogy "Köszönjük Zoltán, a rossz munkájának köszönhetõen újabb 1 (2, 3, 5) mrd-s munkát szerzett vállalatunknak!".
persze ha tényleg jól csinálod, és garancia idõn kívül kell javítani.
mondjuk ez is vicces, vettem egy tisza cipõt, nem volt olcsó, 2 év garanciát vállalt rá a gyártó. ha egy útépítés 5 mrd forint, akkor arányosan felszorozva hány év garancia is kellene?:D:D:D

Cipõre 2 év garancia ?????

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Tisztább,jobb érzés az új utat szétbarmolni,mint a régit újáépíteni.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egyik szaktársam mesélte
hogy Zugló önkormányzata összetrombitálta a közmûszolgáltatókat (kb 30 meghívott volt), és bejelentették, hogy mely útszakaszokat tervezik felújítani, és ha azzal egy idõben végzik a szolgáltatók a földben levõ dolgaik felújításait, akkor kedvezméyneket kapnak, meg minden, mindenkinek jó lesz.
30/2 résztvevõ ment el a megbeszélésre... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wiloz!
abban mi a biznisz, ha megcsinálsz egy utat, és 5-7-10 évig nem kell hozzányúlni, fõleg úgy, hogy tudod, a fõnököd nem fog kirúgni azért mert sz.r munkát végzel? A fõnököd meg fog dicsérni, hogy "Köszönjük Zoltán, a rossz munkájának köszönhetõen újabb 1 (2, 3, 5) mrd-s munkát szerzett vállalatunknak!".
persze ha tényleg jól csinálod, és garancia idõn kívül kell javítani.
mondjuk ez is vicces, vettem egy tisza cipõt, nem volt olcsó, 2 év garanciát vállalt rá a gyártó. ha egy útépítés 5 mrd forint, akkor arányosan felszorozva hány év garancia is kellene?:D:D:D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A fõútra gondoltam. A közeli utakról inkább nem nyilatkozom. Majd nyár végére a likakból csinálnak bukkanót aztán tavaszra pedig újra ki alakul egy csinos kis lik. Tartós jó minõségû utat sajnos nem tudunk gyártani (volt rá hivatalos magyarázat is a TV ben:az idõjárási viszonyok a hibásak.) :) bezzeg a fagy nélküli mediterrán országokban (Norvégia Svédország Finnország Dánia) tudnak utat csinálni. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hát nem tudom, tavaly voltam arra outival de nem találtam annyira frankónak. A télem megjavult volna ?

Szerintem nem az erdészeti útra gondolt, hanem a Fehérvár-Oroszlány szakaszra.

A sebesség mindent megold.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Tegnap és ma is voltam arra. :) Az a szokásos köröm, csak én bemegyek kozma felé és az erdõben megyek egészen a Birka csárdáig az 1 fõútig. Szingósok voltak az tuti. Frankó az út csak hát montival lassabb a tempó. :)

Hát nem tudom, tavaly voltam arra outival de nem találtam annyira frankónak. A télem megjavult volna ?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hát a szél befújt ma rendesen,tesómmal mentünk délután egy gorba kört,amit amúgyis csak lassú kocabicózásnak szántam és bizony nagyon erõs negatív rekord született ezen a távon.Láttunk egy szépen fejreállt kisdobozos francia szutykot,amibõl épp vágták ki a tûzoltók a donorokat vértestolna felett a tardosi elágazás elött kicsivel.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Inkább csak oda felé, mert az erdei út végén az 1 es úton tovább megyek és ott is van Tatabánya.
Nagyon jó hely Vérteskozma szép házak finom hideg kútvíz körbe erdõk ja és nincs térerõ. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap és ma is voltam arra. :) Az a szokásos köröm, csak én bemegyek kozma felé és az erdõben megyek egészen a Birka csárdáig az 1 fõútig. Szingósok voltak az tuti. Frankó az út csak hát montival lassabb a tempó. :)

Oda-vissza ezen az úton szoktál menni? Kozmára én is beszoktam menni és a falu végén a hegytetõn szoktam megfordulni, ahol elfogy az út. Szeretem azt a falut, olyan kis nyugis. :)

A sebesség mindent megold.