Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

B.U.É.K!!! B)

GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Baleset mentes sok-sok boldog kilómétert a 2014-es esztendőben is!! :)

Imi jók lettek a képek!!

feeder67 módosította - 2013. december 31. - 19:14

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Buék a kollégáknak. :-):-)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Boldog Új Évet

https://picasaweb.go...tabanya20131231

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Sportolásra maradnak az alsóbbrendű utak.

Az autópálya alatti vékony csövek a patakban landoltak. :angry:  Nem értem én ezt a céltalan rongálást :wacko:

Keress meg a felvonulásnál

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Sportolásra maradnak az alsóbbrendű utak.

Az autópálya alatti vékony csövek a patakban landoltak. :angry:  Nem értem én ezt a céltalan rongálást :wacko:

feeder67 módosította - 2013. december 30. - 18:57

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Hova süllyedsz Szilárd. Már ilyeneket olvasol?  :D

ingyen van :)

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

24 óra is írta egyik nap, a hátsó oldalon egy apró cikkben, hogy lesz szilveszteri tekerés  :)

Hova süllyedsz Szilárd. Már ilyeneket olvasol?  :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Mikor felelhetek a 2-esért? :D

31.-én délután 1 órakor. :D

Feeder67-akkor még sem vitte be  a szél a patakba. Arról írtam.

Ma voltam arra csináltam képeket.Én is azt tapasztaltam, hogy rezsicsökkentés van a csöveknél.Szerintem a legtöbb teljesen felesleges  .

Egyébként egyre rosszabb ott közlekedni.Csellengő gyalogosok, kutyát sétáltató gyalogosok. Út közepén kóricáló kb. 5 km./h-ás "sebességgel" tépő bicósok. Nyáron használhatatlan lesz ez számunkra.

pár kép erről

https://picasaweb.go...229/HianySzemet

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

24 óra is írta egyik nap, a hátsó oldalon egy apró cikkben, hogy lesz szilveszteri tekerés  :)

Kosina Szilárd módosította - 2013. december 29. - 23:03

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Atee-az addig rendben van, hogy kommunikáció nélkül is elmegy oda pár bicós de (gondolom) az a terv , hogy MINÉL TÖBB bicós legyen ott !!! 

Egyébként meg simán kommunikálva.Nem le meg fel .  Tudom, hogy divat lett minden szó elé odatenni a "le" előtagot de teljesen fölösleges és magyartalan.

Mikor felelhetek a 2-esért? :D

GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Csütörtökön én is vissza vittem egy zsákot a partról, beraktam az asztal meg a pad közé. Jól látom, hogy lopják a csöveket?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Atee-az addig rendben van, hogy kommunikáció nélkül is elmegy oda pár bicós de (gondolom) az a terv , hogy MINÉL TÖBB bicós legyen ott !!! 

Egyébként meg simán kommunikálva.Nem le meg fel .  Tudom, hogy divat lett minden szó elé odatenni a "le" előtagot de teljesen fölösleges és magyartalan.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
márc 15 én is megyünk ha kell ha nem, ja és ha az időjárás is engedi. :-):-):-)
Ma frankó hátszél volt Tata felé, bár én nem mentem át Tatára csak az 1 es úton úgy tűnt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Nem mindenkinek erőssége a kommunikáció (bár nem tudom miért probléma ez több helyen manapság), úgy hogy felteszem.

McDonald’s Kerékpáros felvonulás Tatabányán

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2013.12.31.-én 13 órától Óévbúcsúztató jelmezes kerékpáros  felvonulást szervez a tatabányai McDonald’s étteremtől (Határ út).

Útvonal: McDonald’s - Dózsakert - Sárberek - EON - Újváros - McDonald’s étterem

Táv: Kb. 15 km

A felvonuláshoz az útvonalon bárki csatlakozhat!

A szervezők várják korra, nemre való tekintet nélkül a kerékpározás szimpatizánsait.

A túra végén a résztvevőket a McDonald’s teával látja vendégül.

Befejezésül a résztvevők között, ajándék sorsolással kedveskedünk.

Köszönjük a McDonald’s étteremnek, az EKdigital Webáruháznak, a Stop és Gála Cukrászdának, és a tatabányai Polgárőröknek, hogy hozzájárulnak rendezvényünk sikeres lebonyolításához.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Áldott, Békés Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

Az Új Évben legyen mindig jó hátszeletek, és defekt mentesek a versenyeitek!

Én még akkor is elmennék,ha sehol nem lenne le kommunikálva/megtartva,legfeljebb egyénileg tartanánk.

GT-Atee

wpeter

wpeter

újonc

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Húha. Nem ismertelek meg? Az előfordul. De szólj rám nyugodtan ilyenkor.Mivel én már túl teljesítettem a tavalyi kilométeremet most már bőven ráérek kisebbeket menni. Így egy Tata-Naszály-Almásfüzitő-Tata majd a kerékpár úton a Szőllösi pihenő és vissza. Így ez nelem 38 km. Van egy bicós társam mostanában. Megyek elöl de néha nagyon belelendülök.Akkor peti szól hogy fogjam vissza magam. Ez ma is így volt.Nem kell mindig 30 fölött tombolnom pofaszélben :) úgy hogy megmaradni sem tudnak mögöttem.Épp azt mutattam Petinek,(meg megettem a fele csokiját :D )  hogy valamikor összeszedték ott a szemetet azt azóta ott maradt. A kukák is tele vannak. Valamelyik nap mikor nagyobb szél volt egy teli zsákot az Által-ér felé görgetett már a szél. Elég gáz ha így lesz karbantartva az út. De általában ez szokott lenni, hogy megcsinálják azt utána nagy ívben leszarják. Furán hangzik de már többen összetörték magukat a kerékpárúton. Kartörés, fej betörés, zúzódás. 

Egy-két alkalommal elég is volt tartani a tempódat.

Vértesszőlősről visszafelé jövet rendesen meghajtottad...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi! Hogy-hogy meg áltatok Vértesszőlősnél? Azt hittem Tatabányára mentek. Elég tisztességes szembe szél volt a folyó parton. Én Tatabánya-Környe-Bokod-Dad-Kömlőd-Tata-Tatabánya kört mentem.

Húha. Nem ismertelek meg? Az előfordul. De szólj rám nyugodtan ilyenkor.Mivel én már túl teljesítettem a tavalyi kilométeremet most már bőven ráérek kisebbeket menni. Így egy Tata-Naszály-Almásfüzitő-Tata majd a kerékpár úton a Szőllösi pihenő és vissza. Így ez nelem 38 km. Van egy bicós társam mostanában. Megyek elöl de néha nagyon belelendülök.Akkor peti szól hogy fogjam vissza magam. Ez ma is így volt.Nem kell mindig 30 fölött tombolnom pofaszélben :) úgy hogy megmaradni sem tudnak mögöttem.Épp azt mutattam Petinek,(meg megettem a fele csokiját :D )  hogy valamikor összeszedték ott a szemetet azt azóta ott maradt. A kukák is tele vannak. Valamelyik nap mikor nagyobb szél volt egy teli zsákot az Által-ér felé görgetett már a szél. Elég gáz ha így lesz karbantartva az út. De általában ez szokott lenni, hogy megcsinálják azt utána nagy ívben leszarják. Furán hangzik de már többen összetörték magukat a kerékpárúton. Kartörés, fej betörés, zúzódás. 

montimi módosította - 2013. december 28. - 22:11

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Imi! Hogy-hogy meg áltatok Vértesszőlősnél? Azt hittem Tatabányára mentek. Elég tisztességes szembe szél volt a folyó parton. Én Tatabánya-Környe-Bokod-Dad-Kömlőd-Tata-Tatabánya kört mentem.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nem mindenkinek erőssége a kommunikáció (bár nem tudom miért probléma ez több helyen manapság), úgy hogy felteszem.

McDonald’s Kerékpáros felvonulás Tatabányán

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2013.12.31.-én 13 órától Óévbúcsúztató jelmezes kerékpáros  felvonulást szervez a tatabányai McDonald’s étteremtől (Határ út).

Útvonal: McDonald’s - Dózsakert - Sárberek - EON - Újváros - McDonald’s étterem

Táv: Kb. 15 km

A felvonuláshoz az útvonalon bárki csatlakozhat!

A szervezők várják korra, nemre való tekintet nélkül a kerékpározás szimpatizánsait.

A túra végén a résztvevőket a McDonald’s teával látja vendégül.

Befejezésül a résztvevők között, ajándék sorsolással kedveskedünk.

Köszönjük a McDonald’s étteremnek, az EKdigital Webáruháznak, a Stop és Gála Cukrászdának, és a tatabányai Polgárőröknek, hogy hozzájárulnak rendezvényünk sikeres lebonyolításához.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Áldott, Békés Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

Az Új Évben legyen mindig jó hátszeletek, és defekt mentesek a versenyeitek!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi, tegnap nem voltál elérhető telefonon, ma meg nem szóltál :(

Hogy lesz ebből téli edzés?

Holnap megyünk?

Téli? 10 fok fölött ? készülj holnapra .remélem nem fog esni.