Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2012. február 11. - 17:55
Atee van egy kerékszettem amiben kicserélném a küllõanyákat szépen egyesével. Utána vállalsz centirozást?
Írta 2012. február 10. - 23:43
"Egyébként a tornász gyõzelmét is furcsának tartom. Periférikus sport.Messze nem olyan népszerû mint a vizilabda, kézi, kajak-kenu."
A torna periférikus sport? Ezt nem gondolod komolyan! Egy torna EB/VB nézettsége összességében Ny.európában 400-500 milliós nagyságrendü és rengeteg tagországa van a nemzetközi szövetségnek.A vizilabda inkább egy olyan sportág, ahol nem nagy a konkurencia, viszont erös. A tornász gyözelme objektív alapon teljesen megérdemelt.
A torna periférikus sport? Ezt nem gondolod komolyan! Egy torna EB/VB nézettsége összességében Ny.európában 400-500 milliós nagyságrendü és rengeteg tagországa van a nemzetközi szövetségnek.A vizilabda inkább egy olyan sportág, ahol nem nagy a konkurencia, viszont erös. A tornász gyözelme objektív alapon teljesen megérdemelt.
Írta 2012. február 10. - 21:12
jövõ héten már plusz fokok lesznek napközben.. 2-3-as csúcsokat ígérnek
lesz is nagy locs-pocs és sár egy darabig, tegnap mentem este 4 kört a tó körül de ma túl hideg van.
Majd holnap és holnapután nappal.
aki szavazott az év sportolója honlapon a Brrigire és a Petire annak köszönöm , de sajnálattal kell közölnöm hogy az eredményt elcsalták. A két utolsó nap arra volt jó a szervezõknek, hogy az általuk támogatott sportolókat itt is suttyomban meegtámogassák.Félix promotions által szervezett szavazáson "véletlenül" az általuk szponzorált versenyzõ nyert.A haveri kör sportolóit juttatták nyerõ helyzetbe.
Egyébként a tornász gyõzelmét is furcsának tartom. Periférikus sport.Messze nem olyan népszerû mint a vizilabda, kézi, kajak-kenu. Jövõre messze elkerülöm ezt az elõre lerendezett szavazási bohózatot.
Írta 2012. február 09. - 23:26
jövõ héten már plusz fokok lesznek napközben.. 2-3-as csúcsokat ígérnek
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2012. február 09. - 23:18
Írta 2012. február 09. - 21:49
Írta 2012. február 08. - 23:32
Már fékezni lehet vele:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
GT-Atee
Írta 2012. február 08. - 22:45
Írta 2012. február 08. - 22:28
Ok Ok.
Már lehet nyomják az Orbán fejes pénzeket. :)
Hogy bírjátok a hideget? Tekertek?
Már lehet nyomják az Orbán fejes pénzeket. :)
Hogy bírjátok a hideget? Tekertek?
Írta 2012. február 08. - 21:31
Wiloz,2db Mátyás-os lesz,de nehogy Orbán feje legyen rajta,azt még egyenlõre nem fogadják el sehol.
GT-Atee
Írta 2012. február 07. - 22:27
Holnap megírom.
Úgy néz ki jó lesz a villa Atee.
1 kilóval könnyebb mint a semmit nem mozgó teló, és nem kotyog.
Kb árat tudsz mondani pl priviben?
GT-Atee
Írta 2012. február 07. - 21:24
Úgy néz ki jó lesz a villa Atee.
Írta 2012. február 06. - 21:55
Dura Ace?Nem vagyok én miliárdos,jó lesz nekem a 6700-as Ultegra is.
GT-Atee
Írta 2012. február 06. - 20:13
Szeretek én is szerelni, de csak otthon a garázsban nem az út mellett.
Milyen fék kerül rá? Dura ace?
Milyen fék kerül rá? Dura ace?
Írta 2012. február 06. - 18:19
Országútira nekem is már csak a hátsófék hiányzik,már útan van a náciktól,azt befejezem az építést.
GT-Atee
Írta 2012. február 05. - 23:29
Mi a helyzet a tárcsafék rögzítéssel?
Vizsgák alatt nem foglalkoztam vele, de vettem alu darabot, leadtam haveromhoz gépmûhelyben, hogy a nyers darabot munkálják ki a fûrészelt tömbbõl, aztán ha kész lesz akkor kicsit fûrészelek még rajta én is, meg kap két M6os menetes furatot és kész. Csak ugye ingyen csinálják így nincs határidõ a gépmunkára
A minden bringa alatt amúgy a Magellanra nem gondoltam éppen.
Csak tesó bringáján is végre rendes deore v-fék van fr5 karokkal, az én boltbajárósom is egyel korábbi évjáratú deore van, fr5-tel meg egy sd7-tel. A Puch-on is jól fog a fék, miután december 31én a felvonulás után itthon beállítottam
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ!
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2012. február 05. - 22:46
Mi a helyzet a tárcsafék rögzítéssel?
ÉN imádok szerelgetni, Ma is kimentem fékpofát cserélni két bringa között. Mondjuk nem mindegy, hogy régi csapos V-fékkel szopatom magam, vagy 2 perc alatt beállítok egy deore-vféket. sok év szopás után végre eljutottam oda, hogy minden bringán fog a fék... Úgy ahogy kell.
GT-Atee
Írta 2012. február 05. - 22:35
Mindig egy jól mûködõ bringát szerettem volna, talán most már van egy.
ÉN imádok szerelgetni, Ma is kimentem fékpofát cserélni két bringa között. Mondjuk nem mindegy, hogy régi csapos V-fékkel szopatom magam, vagy 2 perc alatt beállítok egy deore-vféket. sok év szopás után végre eljutottam oda, hogy minden bringán fog a fék... Úgy ahogy kell.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ!
Írta 2012. február 05. - 16:13
Mindig egy jól mûködõ bringát szerettem volna, talán most már van egy.
Igazából egy tartós jó karbon vázat kipróbálnék, vagy egy könnyû össztelóst ami felfelé kimozogja az úthibákat de nem pogózik.
Több idõm akkor se lenne bármilyen álombringán tekerhetnék.
Így legalább a végsõkig kihasználtad a felnidet.
Igazából egy tartós jó karbon vázat kipróbálnék, vagy egy könnyû össztelóst ami felfelé kimozogja az úthibákat de nem pogózik.
Több idõm akkor se lenne bármilyen álombringán tekerhetnék.
Így legalább a végsõkig kihasználtad a felnidet.
Írta 2012. február 05. - 00:37
utolért a technika ördöge. Mivel hózott így montizás a tatai tó körül. A 4. körben elszállt a hátsó kerekem. Egy 10 centis hosszban szétnyílt a felnim. Hirtelen leblokkolt a kerék. Csodálkoztam is hogy miért. A hátsó féket nem mancsoltam épp így igen meglepõdtem a dolgon. Még jó hogy volt nálam mini szerszám így a féket ki tudtam lazítani .Érdekes hogy defektet nem kaptam csak késõbb hazafelé. Mivel úgy is kerékcsere és külsõcsere lesz így tekertem egy darabig leamortizálódva. úgy hogy hétfõn mehetek a narancsbike-ba és a hétvége marad a szobában tekergetni .