Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. március 12. - 12:12
Írta 2006. március 12. - 12:00
Egy Kék színû 1.5 millás Trek-kel nyomja,de elég gyéren.
Köszönöm Grolsch! KÖSZÖNÖM!
Huh megyek felveszek egy pólót mert itt van Grolsch is!SZÉGYENLÕS VAGYOK!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
11:05 : - Látom rászoktatok a módosításra!Lord csodákra képes ezek szerint!Akkor hozhatna meleget a hó ellen! Lord,egy melegfront rendelve!
Írta 2006. március 12. - 11:59
nem-nem! a bikemag fórum szerint én még csak újonc vagyok!
Az mit számít, hogy a gép mit ír ki????? Az a lényeg, h. nálunk törzsvendégnek számítasz nem?
Írta 2006. március 12. - 11:58
Ifibiker milyen gépen nyomulsz? Esteleg lehet láttunk már!
Ifi már le is lépett! lehet hogy vki szólt neki, hogy van itten egy fórum, de szegénnyel nem közölték, hogy itt pörgés van!!!
Írta 2006. március 12. - 11:57
néhány ilyen pörgõs nap és meglesz!
Írta 2006. március 12. - 11:56
Szlájka,Te kis tegnapinévnaposka!
Dehogy vagyok elkeseredve,annyira azért még nem,csak bosszant a hó.Minek esik?
Essen afrikában,ott úgysem lehet biciklizni és ráfér jópár falura a víz.
Írta 2006. március 12. - 11:53
Hú még egy aszfalt-betyár!
A többieknek meg Jó reggelt és részvét a hóhoz! ....Még jó hogy tegnap hirtelen felindultam!:paker:
kipróbálom én is a módosítót hihi
Mikor leszek én is törzsvedég má' ?
Írta 2006. március 12. - 11:53
Írjál sokat és te vagy a 3. országútis a topikban... =>Üdv itt!!!!!!!
Írta 2006. március 12. - 11:50
Hat öbbet szeretnétek megtudni,írjatok....
Fiatalember,eltévedt!
Ez nem társkeresõ!
Írta 2006. március 12. - 11:47
Új tagként érkezve üdvözlök mindenkit!
Nem rég tudva meg ezt a topicot egy anonim embertõl,csatlakozok,elvégre én is Komárom-Esztergom megyei vagyok(Tatabánya)
bringaterületem:országúti bringa(1 és fél éve lassan)
Hat öbbet szeretnétek megtudni,írjatok....
Csáó!
Írta 2006. március 12. - 11:42
Írta 2006. március 12. - 10:29
Sajna az elözõ üzenetemet már nem tudom módosítani,úgyhogy Lord Leslie örömére új üzivel kezdem a napot!ÉLJEN A HÁZIGAZDÁNK!
Reggel 8kor felkeltem.Mikor kinéztem sütött a nap már.Mondtam magamba,végre jóidõ,mehetek tekerni.Már totálisan készenvan a Look-gipsz rendszerem.Annak a szandálnak az aljára rögzítettem a rétegelt fa lapra csavarozott stoplit,melyet már szeptemberben is a gipszemre rögzítettem hogy tudjak járni vele.Szóval aki szintén úgy kelt fel,hogy "hû de nagy tekerés lesz ma",attól mélységes alázkodással szeretnék bocsánatot kérni a hóért!Miattam van,mert a sors b*szakszik velem már egy ideje!
De egyszer majd én csinálok neki keresztbe!
Amúgy tök jól aludtam végre!20éve nem alukáltam ilyen jól!
Írta 2006. március 11. - 22:59
Szóval valójában én sem vagyok az a tipus aki nem tud sokat írni egyszerre,talán az a 3000karakter is kevés lenne ha elengedném a kezemet szabad útjára a billentyûzet gombjainak rengetegében.De igazándiból mi próbáltunk eleget tenni MX-sporttársunknak,aki sajnos szörnyen agyi fogyatékosságokkal született.Nem tud sokat olvasni egyszerre.Ezért írtunk oly rövid sorocskákat.
(hu de fogok kapni mx-tõl ezért)
2006.03.11. 22:00 : - Na tessék most használom a módosító gombot.
2006.03.11. 22:01 : - Szóval aki tud nézzen be a Szabadonfutó/Folytatsd a történetet topicba.Ezek nem normálisak.
2006.03.11. 22:02 : - Errõl jut is eszembe!Ott nem baj ha csak pár szó egy-egy üzi?
2006.03.11. 22:03 : - Jeeeee,enyém a 670. !
2006.03.11. 22:04 : - Jó nem kötekedek tovább a módosításokkal!
Írta 2006. március 11. - 22:52
Szia Lord Leslie!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért kell 1-1 hozzászólást kicsit tágabbra fogalmazni?A Komárom esztergom megye bringásai ide nevû topicban csak 6an vagyunk egymagunkba.Más nem igazán jön be beszélgetni.mi elvagyunk így mint a befõt.Miért baj ha csak pár szavas hozzászólásokkal társalgunk?
Ezen üzenetemmel nem kötözködöm,hogy mi a f*sz bajod van,hanem szeretném megérteni hogy miért probléma.Te modi vagy és gondolom tudod a pontos okát.
Válaszod elõre is köszönöm!
Szia!
Szerintem kicsit félreértettél.
Nem azzal van a problémám, hogy csak 1-2 szót írsz le egy post-ban. Az a te dolgod, hogy mennyit. Én csak a hozzászólásod módján probálnék csiszolni.
Konkretizálva a problémám: Amikor egy személy, (nevezzük X-nek) ír 2 mondatot, majd rá 1-2, netán 10 percre ír még 1-et.
Még tán nem is szólnék érte, ha nem lenne rendszeres a dolog. Ha úgy zajlik a dolog, hogy X ír, aztán rá egy percre Y, majd utána megint X, akkor ám legyen, de az imént említett 1-2 perces egy embertõl származó hozzászólások, bõven elférnek egyben is /Most nem tudom megmondani pontosan, de kb 3000karakter/hosszászólás a limit). Az szerintem a ti érdekeitek is, hogy átláthatóbb legyen a társalgás. Azzal, hogy három post helyett egybe írod a mondandód javítasz az átláthatóságon.
Ha ezt a szabadonfutóban, vagy a techben követed el igen komoly leszúrást, tõrlést kapsz cserébe. De mivel ez a "családi" részleg ezért csak fnoman szeretnélek titeket ráterelni a helyes útra
Van olyan fórum, ahol ha megírsz egy hozászólást, akkor utána nem tudod módosítani. Itt tudod, akkor miért ne használnánk ki ezt a funkciót?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 11. - 22:47
Más: Én Grolsch koleginanõtõl vártam a jókora fülest,de nem tõle jött! Hát ez érdekes!
Más: Remélem ez már elég hosszú üzenet!
Írta 2006. március 11. - 22:41
Igen, pontosabb "munka"köri leírásom: Lokálpatrióta házigazda.Lord Leslie! Te itt moderátor vagy?
Nem.HA igen, akkor Te végig olvastad már az összes lokálpatrióta topik összes bejegyzését? Nem unalmas meg ilyenek?
Nem mindet, nem mindig, amikor idõm, unalmam engedi, akkor viszont becsemegézek mindenhova, tehát nem rosszalkodni, mert bármikor beleshetek
Unalmas-e? szerintem ezekben a topicokban tudhatok meg legtöbbet 1-1 userrõl.
ugyan kérlek.Köszönöm szépen
Írta 2006. március 11. - 22:30
Lécci válaszolj majd vmikor!
Köszönöm szépen
Írta 2006. március 11. - 22:22
Egy kérés: Ha megírsz egy post-ot, és utána 15percen belül eszedbe jut még valami, amit szeretnél megosztani a fórummal, akkor használd a gombot.
Ezálltal átláthatóbb, tisztább, szárazabb....
köszi.
Írta 2006. március 11. - 22:09
Csak benéztem. Szóval Kosovo? Az legyen egynelõre titok:snajper:Mi a szépszûzmáriát csináltál kosovo-ban? már ha szabad kérdeznem!?