Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Örömmel látom, hogy újabb emberel bõvült a topik. Légy üdvözölve szerény kis topikunkban Ifibiker. Scnellthomas kikérem magamnak:D az agyi fogyatékosságot. Csak elfáradok a hosszú hozzászólások elolvasása közben. Most is elfáradtam a mire végigolvastam mindet, tegnap óta. Úgyhogy megyek is aludni.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Tatán láthattuk ha mi is kinézünk egy egy fárasztó edzés után,mert ott szokott pangni és Mx-hez hasonlóan csak kelleti magát a csajoknak,és ellentétben Grolsch-sal aki értelem szerûen a pasikat nézi,vagy nem? :D
Egy Kék színû 1.5 millás Trek-kel nyomja,de elég gyéren. :D

Köszönöm Grolsch! KÖSZÖNÖM!

Huh megyek felveszek egy pólót mert itt van Grolsch is!SZÉGYENLÕS VAGYOK!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

11:05 : - Látom rászoktatok a módosításra!Lord csodákra képes ezek szerint!Akkor hozhatna meleget a hó ellen! :D Lord,egy melegfront rendelve!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

nem-nem! a bikemag fórum szerint én még csak újonc vagyok!

Az mit számít, hogy a gép mit ír ki????? Az a lényeg, h. nálunk törzsvendégnek számítasz nem?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
nem-nem! a bikemag fórum szerint én még csak újonc vagyok!

Ifibiker milyen gépen nyomulsz? Esteleg lehet láttunk már!

Ifi már le is lépett! lehet hogy vki szólt neki, hogy van itten egy fórum, de szegénnyel nem közölték, hogy itt pörgés van!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Elõbb vendég leszel és a 251. hozzászólásodnál már törzsvendéget fog kiírni!
néhány ilyen pörgõs nap és meglesz! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Már most az vagy!Ha nem vetted volna észre már pár napja együtt sörözgetünk a net elött!

Szlájka,Te kis tegnapinévnaposka!
Dehogy vagyok elkeseredve,annyira azért még nem,csak bosszant a hó.Minek esik?
Essen afrikában,ott úgysem lehet biciklizni és ráfér jópár falura a víz.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Üdv közöttünk Ifibiker!
Hú még egy aszfalt-betyár!
A többieknek meg Jó reggelt és részvét a hóhoz! ....Még jó hogy tegnap hirtelen felindultam!:paker:

kipróbálom én is a módosítót hihi
Mikor leszek én is törzsvedég má' ?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ne foglalkozz SchnellT barátunkkal, el van kerseredva de nagyon különbözõ okok miatt, ha visszaolvasol kb olyan 4 oldalt, megtudhatod...
Írjál sokat és te vagy a 3. országútis a topikban... =>Üdv itt!!!!!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Hat öbbet szeretnétek megtudni,írjatok....

Fiatalember,eltévedt!
Ez nem társkeresõ! :D

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!

Új tagként érkezve üdvözlök mindenkit!
Nem rég tudva meg ezt a topicot egy anonim embertõl,csatlakozok,elvégre én is Komárom-Esztergom megyei vagyok(Tatabánya)
bringaterületem:országúti bringa(1 és fél éve lassan)
Hat öbbet szeretnétek megtudni,írjatok....
Csáó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ugyan így voltam ScnellT!! Fél 8kor kisütötte a szemem a nap, most meg megyek havatlapátolni.....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szép jó reggelt!

Sajna az elözõ üzenetemet már nem tudom módosítani,úgyhogy Lord Leslie örömére új üzivel kezdem a napot!ÉLJEN A HÁZIGAZDÁNK!
Reggel 8kor felkeltem.Mikor kinéztem sütött a nap már.Mondtam magamba,végre jóidõ,mehetek tekerni.Már totálisan készenvan a Look-gipsz rendszerem.Annak a szandálnak az aljára rögzítettem a rétegelt fa lapra csavarozott stoplit,melyet már szeptemberben is a gipszemre rögzítettem hogy tudjak járni vele.Szóval aki szintén úgy kelt fel,hogy "hû de nagy tekerés lesz ma",attól mélységes alázkodással szeretnék bocsánatot kérni a hóért!Miattam van,mert a sors b*szakszik velem már egy ideje! :D
De egyszer majd én csinálok neki keresztbe!

Amúgy tök jól aludtam végre!20éve nem alukáltam ilyen jól! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Megengedem hogy válaszolj,itt mert már úgyis mindegy! :D
Szóval valójában én sem vagyok az a tipus aki nem tud sokat írni egyszerre,talán az a 3000karakter is kevés lenne ha elengedném a kezemet szabad útjára a billentyûzet gombjainak rengetegében.De igazándiból mi próbáltunk eleget tenni MX-sporttársunknak,aki sajnos szörnyen agyi fogyatékosságokkal született.Nem tud sokat olvasni egyszerre.Ezért írtunk oly rövid sorocskákat.

(hu de fogok kapni mx-tõl ezért) :D

2006.03.11. 22:00 : - Na tessék most használom a módosító gombot.

2006.03.11. 22:01 : - Szóval aki tud nézzen be a Szabadonfutó/Folytatsd a történetet topicba.Ezek nem normálisak.

2006.03.11. 22:02 : - Errõl jut is eszembe!Ott nem baj ha csak pár szó egy-egy üzi?

2006.03.11. 22:03 : - Jeeeee,enyém a 670. ! :)

2006.03.11. 22:04 : - Jó nem kötekedek tovább a módosításokkal!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
schnellthomas privátjára utólagos engedelmével itt válaszolnék, hisz lehet mást is érdekel.

Szia Lord Leslie!

Azt szeretném kérdezni, hogy miért kell 1-1 hozzászólást kicsit tágabbra fogalmazni?A Komárom esztergom megye bringásai ide nevû topicban csak 6an vagyunk egymagunkba.Más nem igazán jön be beszélgetni.mi elvagyunk így mint a befõt.Miért baj ha csak pár szavas hozzászólásokkal társalgunk?
Ezen üzenetemmel nem kötözködöm,hogy mi a f*sz bajod van,hanem szeretném megérteni hogy miért probléma.Te modi vagy és gondolom tudod a pontos okát.
Válaszod elõre is köszönöm!

Szia!

Szerintem kicsit félreértettél.
Nem azzal van a problémám, hogy csak 1-2 szót írsz le egy post-ban. Az a te dolgod, hogy mennyit. Én csak a hozzászólásod módján probálnék csiszolni.
Konkretizálva a problémám: Amikor egy személy, (nevezzük X-nek) ír 2 mondatot, majd rá 1-2, netán 10 percre ír még 1-et.
Még tán nem is szólnék érte, ha nem lenne rendszeres a dolog. Ha úgy zajlik a dolog, hogy X ír, aztán rá egy percre Y, majd utána megint X, akkor ám legyen, de az imént említett 1-2 perces egy embertõl származó hozzászólások, bõven elférnek egyben is /Most nem tudom megmondani pontosan, de kb 3000karakter/hosszászólás a limit). Az szerintem a ti érdekeitek is, hogy átláthatóbb legyen a társalgás. Azzal, hogy három post helyett egybe írod a mondandód javítasz az átláthatóságon.

Ha ezt a szabadonfutóban, vagy a techben követed el igen komoly leszúrást, tõrlést kapsz cserébe. De mivel ez a "családi" részleg ezért csak fnoman szeretnélek titeket ráterelni a helyes útra :)
Van olyan fórum, ahol ha megírsz egy hozászólást, akkor utána nem tudod módosítani. Itt tudod, akkor miért ne használnánk ki ezt a funkciót?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Gyerekek,én megmondtam hogy van moderátorbácsika! Sun cáfolta ezt de jól ráb*szott! :D

Más: Én Grolsch koleginanõtõl vártam a jókora fülest,de nem tõle jött! Hát ez érdekes!

Más: Remélem ez már elég hosszú üzenet! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Lord Leslie! Te itt moderátor vagy?

Igen, pontosabb "munka"köri leírásom: Lokálpatrióta házigazda.

HA igen, akkor Te végig olvastad már az összes lokálpatrióta topik összes bejegyzését? Nem unalmas meg ilyenek?

Nem.
Nem mindet, nem mindig, amikor idõm, unalmam engedi, akkor viszont becsemegézek mindenhova, tehát nem rosszalkodni, mert bármikor beleshetek ;)
Unalmas-e? szerintem ezekben a topicokban tudhatok meg legtöbbet 1-1 userrõl.

Köszönöm szépen :)

ugyan kérlek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Lord Leslie! Te itt moderátor vagy???????? HA igen, akkor Te végig olvastad már az összes lokálpatrióta topik összes bejegyzését??? Nem unalmas meg ilyenek????
Lécci válaszolj majd vmikor!
Köszönöm szépen :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sziasztok

Egy kérés: Ha megírsz egy post-ot, és utána 15percen belül eszedbe jut még valami, amit szeretnél megosztani a fórummal, akkor használd a Feltöltött kép gombot.

Ezálltal átláthatóbb, tisztább, szárazabb....
köszi.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Mi a szépszûzmáriát csináltál kosovo-ban? :D már ha szabad kérdeznem!?

Csak benéztem. Szóval Kosovo? Az legyen egynelõre titok:snajper: :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sziasztok újra a gép elött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pörögj topic pörögj!!!!!!!! :D