Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Merre lesz a hétvégi montizás?

Én szeretném ha arra lenne amerre Szilárddal voltunk vasárnap, de azt hiszem abba senki se fog belemenni.:( Érdemes lenne valami aszfaltos utat kinézni. Úgy hallottam hogy a Vértesban az aszfaltutak már nagyjából tiszták.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na kérdésem van!
Most ezt felteszem!
Merre lesz a hétvégi montizás?Vettem terepgumit,láncot és semmi mást,csak összekéne dobni a bringám.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor 1100. hozzászólás!:mmraise:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszi az útvonal tippet. Ha aktuálissá válik a program, szólok, hogy gyertek velünk idegenvezetõnek.
(Egyébként pár éve én is laktam Tatabányán, de csak az Oroszlány-Tata-Tardosbánya körön belül közlekedtem.)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mentem ma én is dagonya után nyekereg vmi a bringámon, pénteken beviszem és tanácsot kérek....

Mi nyekereg rajta?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mi már nem jutottunk el addig!:D
Nagyon elfáradtam abban az 50kmbe.Nem volt már erõm felmenni.Nagyon nullán vagyok az eddigi képességeimhez mérve.

Szilárd,nyugi van!Lassan és helyesen írj,mert ez katasztrófa!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nna szal ide is írom...
Mentem ma én is dagonya után nyekereg vmi a bringámon, pénteken beviszem és tanácsot kérek....
Amúgy Tata felé állati szembe szél volt van ma, de azé" jóbarátaimmal kerszteb kasul körbe tekertük a város, asszem rekordot mentünk turulra olyan 10-11 perc között volt, de mskor stopperrel fogom mérni, ha már órám nincs :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szóval Kedves Era!

1. : Gánt-Csákberény-Oroszlány-Környe-Rúgógyár(Tatabánya)-Vérteskozma-Gánt

Kb. 100km

Ezt találtam az edzésnaplóm mélyén,csak nekem Tatabányától Tatabányáig volt,innen alakítottam át hogy megfeleljen.

Era!Nem tudsz valamit VikVuk-ról?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Ésssakkor majd összeröffenünk...

MAALAAC!Wáááááááááóóóuiiiiíííííííííííííííííííííííííííííííí :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hát én erdei aszfalt utakon a Vértesben nem mennék országútival. Bár a Várgesztes környéke még elmegy. Az is igaz, hogy az nem igazán erdei út, mert ott szem. gépkocsik is járhatnak. Egyszer voltam outival Szárliget Vérteskozma között. Na az igazi lezárt erdei út. Majdnem kiesett alólam a kerék olyan ratyi volt az aszfalt.
Szóval csak közforgalmú út tanácsos.
Mivel én még csak kóstolgatom a környéket, mert hiába vagyok tatabányai inkább a Balcsin tekertem.
Schnell majd bizti tanácsol vmi klassz helyet. Õ sokat járkált Csákvár fele.
Ésssakkor majd összeröffenünk és megyünk pedált gyúrni!!!!

És akkor itt szabad most megjegyeznem, hogy iszonyat jót tekertem ma Schnell barátommal Tata, Környe fele. És most olyan jól esik a nyújtózkodás.
:slonko:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Vasárnap délben én is erre tekertem a Vértesben! Gyönyörû meleg napsütéses idõ volt. Várgesztes-Majk-Várgesztes táv volt. Nagy élvezet volt, mert most kóstolgatom még az országútimat. A táj gyönyörû arra. Meg is lepõdtem, hogy a szép idõ ellenére egyetlen egy bringást láttam csak.
Szóval Paullal megérlelõdött bennünk az elhatározás, hogy egy pár napra eljönnénk ide a vértesbe orszáútizni. A szálás Gánton lesz.
Legyetek kedvesek útvonal javaslatokkal bombázni minket, merre menjünk. Lehetõleg kis forgalmú aszfaltos utakat kérek 60-80 km-es köröket. :)
Ja és a legjobb az lenne, ha személyesen tudnátok megmutatni az utat.
Azt terveztük április elsõ hetében megyünk, persze, ha nem szakad az esõ.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Megölök vkit aki errõl tehet

És végre vki a tócsit tócsinak hívja. Már annyi nevet hallotam rá. De hát a tócsi az akkor is csak tócsi lehet

a Berét jobban hangzik? :D
Na ki tehet róla?...talán a ****? :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Váltó ügy letudva!
Aztán még kiderült, hogy a fogaskoszorún az egyik kerék szarul van rajta. Úgy forgott mint a malac farka. Az is ki lett javítva. Megölök vkit aki errõl tehet :)

És végre vki a tócsit tócsinak hívja. Már annyi nevet hallotam rá. De hát a tócsi az akkor is csak tócsi lehet :D hehe
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

szabad lett a gép 1 percre.. miért számoljam a küllõimet????

Hát valaki a bárányokat szokta számolni! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szabad lett a gép 1 percre.. miért számoljam a küllõimet????

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
eddig se vártunk! :D
Jóéjt!aztán számold meg a küllõket!

Megyek én is,de csak miután sütöttem magamnak tócsit!
Sziasztok!
Szép álmokat mindenkinek!
Grolsch-ka a váltó legyen veled! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
NEm ösmersz eléggé! :)
Nah léptem aludni, szal ma már ne várjatok tõlem semmit!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hhehehehe...nem tudod megadni úgyse!Amúgy elküldtem!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
NAaa lécci!!!!!!!!!!! Mit kérsz cserébe, kérhetsz 1et!! :)

Júúúj nagyon köszönöm szépen!!!!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Meg se érdemled! :D