Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nembaj nembaj!Legyen dagonya!

Én nem a bringámat féltem, meg nem is a ruhámat, de áruljátok már el mi a jó abban, hog a bicót csak tolni-vonni lehet. Ha meg rajta ülsz össze-vissza csúszkál alattad mint a bakkecske.
Szoktam látni a maratonos képeket, ahol nem látni az embereket, csak a sarat, és tolják a bicót, mert már nem forog a kerék... ez már nem kerékpározás... ez disznólkodás.

Köszi a tippeket...akkor jön az olaj!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem a saras tekerésektöl rendszeresen rozsdás lesz nem kell vele foglalkozni, csak kend meg, vagy rakj rá 1 kis VD40-t az mindenre jó:)
Ha meg már annyira gáz, hogy szép kis hangja is van, akkor érdemes láncot cserélni.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Más: a téli só kikezdte a montimon a láncot. Kicsit rozsdás lett.
Szerintetek ettõl még mehetek vele bátran? Mert engem nem zavar. Szóval nincs kedvem most boltba rohanni egy új 8-as láncért. (gondolom a 7-es nem jó rá, mert az pont lenne kéznél)

Kend meg rendesen, a rozsda meg tekerés közben lekopik.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Szerintetek ettõl még mehetek vele bátran? Mert engem nem zavar.

Mirõl is beszélünk?Zavar?Nem!Akkor? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
GRolsch!!!
Én nagyon nem értek ilyen téren a bringákhoz, de sztem olajozd meg, azután ha eltûnik, szerencséd van, ha nem akkor nem tom mit tegyél! :)
SchnellT! Nem a bowdenházaddal álmodtam, az meg, h. hogyan dagonyáztok szombaton nem tud érdekelni, de jövõ hét szombaton igazán mehetnénk egyet, jah és holnap ha jó idõ lesz, akkor "adom alád a sebességet" tekerés!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nembaj nembaj!Legyen dagonya!A fékeim és a váltóim bevannak kötve! :D Már semmi se érdekel!Ázzunk szét akár! :D
Szilárd ezt meg se hallotta!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Kieg.: Grolsch!!! Merre vagy??? Lfelejtetted kicsiny topikunkat talán???

egy régi mondással élve: "...kikérem magamnak..." :D

amúgy meg szombat még messze van...addig akármi lehet. de szerintem dagonya lesz így is úgy is.
Keszthelyen már nagyon szépen felszáradt minden az erdõben, de ott mindig plusz 5 fok volt meg 5* annyi napsutés, mint Tbányán.

Szerintetek ettõl még mehetek vele bátran? Mert engem nem zavar. Szóval nincs kedvem most boltba rohanni egy új 8-as láncért. (gondolom a 7-es nem jó rá, mert az pont lenne kéznél)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ez jó kérdés.:) Itt most süt a nap de nem tudom mennyire fog megszáradni szombatra. Sunset légy szíves döntsél!:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Sunset: Na most mi lesz a szombatal?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jó éjt!
De aztán ne a frankó bowdeneimrõl és bowdenházaimról álmodj! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Akkor, örülök, h. nem harizol, de ez nem jelenti azt, h. nem haragszom a szobatért :D
NNa lépek aludni, mert korán kelek!!!
További szép napot annak, aki ma még bejön ebbe a topikba és ír!!! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem gáz Szlájkám,Nem kényes a téma,nem bántó!Nálam ez már normál állapot!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Apámmal lakom!Boccccs! :D

Nem tudtam! Bocccs! :D

Kieg.: Grolsch!!! Merre vagy??? Lfelejtetted kicsiny topikunkat talán??? Ne tedd ezt velünk lécci, írj, adj életjelet magadról!!!! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

De a szülõk feltétel nélkül tudnak kölcsönadni!!! (vagyis nekem, ha szervízre kell, vagy vmi fontosra) :)

Apámmal lakom!Boccccs! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Gyerekek,nagyon cukor cuccom van!Jagwire!Ilyen szénszálas bowdenházzal!Nagyon fincsi cucc!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
De a szülõk feltétel nélkül tudnak kölcsönadni!!! (vagyis nekem, ha szervízre kell, vagy vmi fontosra) :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nah lett bowdenházad a dekatlonból???

Milyen bowdenház. Nincs pénze, teljesen le van égve.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Szilárd,akkor nem jössz sármentes montizásra? :D
Délután megyek a dechatlonba(dekatlon akar lenni),úgyhogy majd este leszek csak!
Sziasztok!

Nah lett bowdenházad a dekatlonból???

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ugy látszik idén se nagyon akar beindulni ez a jóidö téma. Pedig tegnap milyen jó volt már teljesen el kezdtem reménykedni.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Igazad van. Ha nem esett volna akkor is saras lenne a hóolvadás miatt, így meg hogy ráesett az esõ még jobban átázik a talaj. Ma erre egész nap esett megállás nélkül. Ha a következõ napokban is esni fog akkor tényleg halasztani kéne.:(