Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 31. - 21:05
Hát bánjon a jóédes*****anyjával így!Amúgy te is Lutheránról beszélsz?
Valóban jól adja le az anyagot.Én csak figyelek órán,egy másodpercig se tanultam bioszból,még dogára se és 3as vagy 4es mindig meglett!ÉS NEM PUSKÁZTAM!
Valóban jól adja le az anyagot.Én csak figyelek órán,egy másodpercig se tanultam bioszból,még dogára se és 3as vagy 4es mindig meglett!ÉS NEM PUSKÁZTAM!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 31. - 21:02
Schnell nem tudom mi történt a te annyira utált biosztanároddal, de engem is tanított még anno a Péch Antalban, és az egész osztály jóban volt vele. Senki nem tanult semmit mert annyira jól leadta az anyagot, hogy az egészet megértetted az órán. És még érdekesen is adta elõ. Én nagyon élveztem azokat az órákat. Nem hinném hogy ennyire megváltozott néhány év alatt. Lehet hogy csak a Bánkisokkal bánik így.
Lehet hogy bennem van a hiba de a két kezemen meg tudom számolni azokat a tanárokat akiket utáltam az elmúlt sok évben, vagy csak szerencsém volt.
Lehet hogy bennem van a hiba de a két kezemen meg tudom számolni azokat a tanárokat akiket utáltam az elmúlt sok évben, vagy csak szerencsém volt.
Írta 2006. március 31. - 20:43
Az menni fog Szláj!Az menni fog!Majd utánozlak ahogy szombaton tetted!(hehehehe)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 31. - 20:41
Az szar!!!
Nnah de én is lépek!!
Jó tekerést holnapra és képzeljétek oda néha/gyakran, ahogy visítok, h. sár van meg ilyenek!!
Nnah de én is lépek!!
Jó tekerést holnapra és képzeljétek oda néha/gyakran, ahogy visítok, h. sár van meg ilyenek!!
Írta 2006. március 31. - 20:41
pedig ott van a sok buxa (csajszi) akiket fel lehet csípni :bananadan
Hát mert én vagyok a Don huán akie annyi csaj tapad hogy majdnem megfulladok!
Írta 2006. március 31. - 20:40
És ha éretségi elött vágnak meg valamibõl akkor fölöslegesen idegeltem magamat évekig a hülye órákon!Na mindegy hagyjuk a suli témát mert még akarok vacsizni.Tudjátok sokszor úgy kelek fel hogy nincs étvágyam,mert tudom hogy iskolába kell menni és ettõl "hányingerem" van.
Írta 2006. március 31. - 20:39
pedig ott van a sok buxa (csajszi) akiket fel lehet csípni :bananadan
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 31. - 20:38
ja én nem járok ilyen helyekre,sõt én sehova se járok!
Írta 2006. március 31. - 20:37
Mi az a dizsi?
Monnyuk azt énse tom
De az érettségiig télleg el kéne mennünk te Tomász
Írta 2006. március 31. - 20:36
dizsi = minden olyan (fõleg zenés) szórakozóhely, ahova az emberek eljárnak beszélgetni, táncikálni
eredetileg a disco-ból lett átalakítva.
ja kémiából tudlak korrepetálni
eredetileg a disco-ból lett átalakítva.
ja kémiából tudlak korrepetálni
Írta 2006. március 31. - 20:35
Amúgy meg muszály leérettségizned, mert kiröhögnek a csajok a dizsiben!!!
Mi az a dizsi?
Írta 2006. március 31. - 20:33
Ez már most nem oké!Ez már most nem az!Áprilisban 18 leszek.elmegyek bringát szerelni,apumnál szakmát tanulni(vagy már dolgozni,mert betudom programozni a huzal útvonalát hogy kivágja az anyagot) illetve pedálozni mint egy majom!Mert máshoz nem értek!!!!
Ne ez legyen az életcélod.Állj neki tanulni,míg nem késõ. Még van 2-3hónapod,hogy össze szedd magad
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Sztem is menthetõ a helyzet, de ahhoz el kell kezdened tanulni...
Tudnod kell, h. ehhez át kell rendezned az életedet, külön órák (matek), németbõl meg ha a szavakat tudod, akkor az már 2es, vagy jobb, a biosz mellé meg csak le kell ülni, a kémiával együtt... sztem fogadd meg, bár a Te döntésed, ja ha a sulit ott hagyod, akkor csak egy 8általánosod lesz, és az egyenes út az scibe és egyéb helyekre, és akkor a bringázásnak annyi!!!
Persze ez a TE döntésed!!!
Tudnod kell, h. ehhez át kell rendezned az életedet, külön órák (matek), németbõl meg ha a szavakat tudod, akkor az már 2es, vagy jobb, a biosz mellé meg csak le kell ülni, a kémiával együtt... sztem fogadd meg, bár a Te döntésed, ja ha a sulit ott hagyod, akkor csak egy 8általánosod lesz, és az egyenes út az scibe és egyéb helyekre, és akkor a bringázásnak annyi!!!
Persze ez a TE döntésed!!!
Viszlát Sunset!
Én is lépek lassan!
Akkor holnap...
Én is lépek lassan!
Akkor holnap...
Írta 2006. március 31. - 20:32
Engem(minket a raajz teacherem küld el örökké, megjegyzem 100ezres Gianttel jár és 6 diplomája van meg napi 20órát tanít!!!! irigylésre méltó, vagy szánalomra, jah és van kertje, ahol még a 20óra tanítás mellett 8 órát permetez, vagy kapál, naon utálom!
Csak nem a Geigerrõl beszélsz?
Az is mekkora egy nulla meber. Ráadásul sexmániás. Voltam pár rajzszakkör órán, de kiröhögtem, mert még én is jobban skicceltem nála.
Napi 20 órát tanít? Hol a gyp-ben?
Mindig a pedagógusoknak sír a legjobban a szája, aztán annyi lukas órájuk van, hogy össze se tudják számolni.
Nem felejtem el azt az egyetemi tanáromat aki nekem sírt, hogy idén 5 elõadást kell tartania hetente. Na neeeee. Én meg reggel 8-tól este 7 -ig bent voltam zsinórban. De én fogjam be, mert diák vagyok.
Na legyetek jók holnapig. Támadunk gõzerõvel. Majd kivesézünk mindent.
Én még megyek a haverokkal egyet krimózni. Töltõdjetek fel holnapra.
Én még megyek a haverokkal egyet krimózni. Töltõdjetek fel holnapra.
Ez már most nem oké!Ez már most nem az!Áprilisban 18 leszek.elmegyek bringát szerelni,apumnál szakmát tanulni(vagy már dolgozni,mert betudom programozni a huzal útvonalát hogy kivágja az anyagot) illetve pedálozni mint egy majom!Mert máshoz nem értek!!!!
Nem bizti hogy kibukok!Ha elérem a 30igazolatlan hiányzást(most 21nél járok) akkor kib*sznak alapból,mivel már javába nem vagyok tanköteles!
Nem bizti hogy kibukok!Ha elérem a 30igazolatlan hiányzást(most 21nél járok) akkor kib*sznak alapból,mivel már javába nem vagyok tanköteles!
Írta 2006. március 31. - 20:30
Thomas kine bukj a suliból, mer végképp el leszel verve ! Figyejjé má oda egy kicsit. Még elvileg én se fogok megbukni hehehehe
Írta 2006. március 31. - 20:28
Annyi köze mint a Faipari Mérnõknek a Szociológiához,Politológiához,meg kettõs könyvelésehez.
Szóval húzz bele,mert ez így nem lesz oké.
Szóval húzz bele,mert ez így nem lesz oké.
Írta 2006. március 31. - 20:26
de én akkor se tudok leéretségizni!Már németbõl is 4 dekkem van,töribõl 3,kémia alap hogy zsír dekk,irodalom is alakul már lefelé sajna,matek is gyengül.Elegem van már ebbõl a sz*rságból!Hát mi a f*sz köze van a gépészetnek az irodalomhoz vagy a törihez?jah meg még ének órám is van! hehehe.