Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Grolsch,tudod...tegnap én is ott voltam a bringaversenyen,és engem lelpleztél le,mert én a Tomi öccse vagyok:)Így már stimm??:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Huh gyerekek,megtaláltam amit kerestem!!!A fékkarjaim az idõfutamkormányba,és a váltókarok a könyöklõbe...áááááááááááááááá,úgy lekoppintom,hogy csak na!Olyan jó képeket találtam róluk,hogy letudom gyártani házilag!És nem kell 25.000Ft-ot fékkarra és 20.000Ft-ot váltókarra költenem!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Plíííz Ifibiker fejtsd ki amit elkezdtél!!!
Esteleg priviben, ha piros karikás, vagy vmi!
Ne hagyj kétségek között!
Megvan a válasz: Kétségbeejtõ leleplezni vkit úy hogy nem is tudok róla, és más figyelmeztet!! :D

Gyerünk elõ a farbával had röhögjünk!!!
aúaúúúaaaaaa :cry: megmondalak Lord Leslie-nek!!
Ez már közösségi izgatás!!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Skacok ez 1 forum ne beszéljetek rémuszokban plizzzzzzzz

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
:wtf:
Miva'?
Szóval lelepleztem vkit? Jajj nem volt szándékos!
Ez most jó vagy nem? -annak akit lelepleztem :D
ja és milyen ügyben?
és nekem jó?

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!!!

Grolsch,lenne egy kérdésem...milyen érzés úgy leleplezni valaki,hogy TE még nem is tudsz arról,hogy lelepleztél valakit??:D Te aszem most ilyen helyzetben lehetsz!!:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Schnell: Fogd fel úgy, hogy a suli a te Gorba hegyed :)
Küzdeni kel vazze!!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
szakközépbe járok!De mint látod ez se megy így én meg a gimi...HEHE!Esélytelen vagyok ott(is)!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát nem tudom, ha már gimibe igy vagy, akkor mi lenne veled 1 vizsgaidöszakba????????????

Meghalnál

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem veszem fikázásnak,bár vehetném,és nem lennék felháborodva mert igazad van.De nekem nem megy.A faszom kivan már ezzel az egésszel.Irdoalomra majd 5 verset megkell tanulni április végére,de semmi rövid!Hosszúakat szabadon választva.Akkor addig biciklizem amíg halálra nem gázol egy fasz sofõr,de elegem van a suliból.Rohadjon meg az oktatási miniszter!Azért Tom nem vitatható hogy sokat kérnek tõlünk évrõl évre!Lehet régen kurvára ráértek az emberek.Ment haza a gyerek a térdig felhúzott bokazoknijában a gyerek tanult azt elment focizni vagy mittudomén,almát lopni a gyümölcsárúshoz,de ma...Modernebb világ van és több kiövetelmény már sokaknak hatalmas gondot okoz!NEM?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
8-ból:scared: ember te mit csinálsz a suliba!? A középsulit ugy is el lehet végezni, ha nem figyelsz oda meg semmi(legalább is nekem sikerült) Nem fikázni akarlak, de azt vágod, hogy éretségi nélkül mehetsz árkot ásni, vagy havatlapátoln.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Kész!Ennyi,8ból állok bukásra.FELADOM!Löõjetek agyon és kész,megírom egy papírra hogy nem vagytok bûnösök,csak hagyjon már az élet!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Haljátaok 2 napig nem vok azt 5 oldalt kell visszaolvasnom. Ti aztán naon pörögtetek.

Egyébként a hétvégén én is széttekertem magam. Szombat reggel 8-kor találkoztam 1 csapattal, akikel elkezdtünk tekerni Jani hegyr, de már a KFKI-nál(elsö hegy) 10-km után kiderült, hogy nem igazán vagyunk 1 suly csoportben, ugyhogy pápát intettem és egyedül bandukoltam még 50Km-t aztán este levezetés gyanánt még 1 ora görkori. Tegnap csak lájtosan edzegettem este, mert rokon vizit volt.

Schnell Grlosch gratula a versenyhez.

Sunset te meg gyogyulgassál.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Az pont 1 teljes év munkanapilag. Húzz bele és jövõ ilyenkorra már meg is lesz!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sunset, ha egy kelly"s majesticet akarnék venni, akkro százszor kellene elmennem hozzájuk, egy majestic úgy 260körül van ....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Hétvégén jön valaki "Lemaradás 100" teljesítménytúrára???

Infó:
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=759

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

De nagy rá az esély, hogy csak mi tudunk bemenni; meg van bennem akkora kitartás, h. ha esetleg ellopnák szegény viperát, akkor egy sokkalta jobbat vennék...

hát igen akinek van lóvéja. Ennyire sokat fizetnek tesoéknál????

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
De nagy rá az esély, hogy csak mi tudunk bemenni; meg van bennem akkora kitartás, h. ha esetleg ellopnák szegény viperát, akkor egy sokkalta jobbat vennék...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Gondolkodtálazon,hogy miként szedd össze magadat,hogy meglegyen minden tartágyad az év végére!

Huzzál bele, de nagyon

Nem,nem a sulin gondolkodtam!!!
Téma lezárva!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

AMúgy meg egy helyen rakom le a bringám, az pedig a tároló, amibe csak én meg a szüleim tudnak bemenni...

az abszolút nem biztos......