Grolsch,tudod...tegnap én is ott voltam a bringaversenyen,és engem lelpleztél le,mert én a Tomi öccse vagyok:)Így már stimm??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. April 10. - 15:01
Posted 2006. April 10. - 15:00
Huh gyerekek,megtaláltam amit kerestem!!!A fékkarjaim az idõfutamkormányba,és a váltókarok a könyöklõbe...áááááááááááááááá,úgy lekoppintom,hogy csak na!Olyan jó képeket találtam róluk,hogy letudom gyártani házilag!És nem kell 25.000Ft-ot fékkarra és 20.000Ft-ot váltókarra költenem!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. April 10. - 14:57
Plíííz Ifibiker fejtsd ki amit elkezdtél!!!
Esteleg priviben, ha piros karikás, vagy vmi!
Ne hagyj kétségek között!
Megvan a válasz: Kétségbeejtõ leleplezni vkit úy hogy nem is tudok róla, és más figyelmeztet!!
Gyerünk elõ a farbával had röhögjünk!!!
aúaúúúaaaaaa :cry: megmondalak Lord Leslie-nek!!
Ez már közösségi izgatás!!!!
Esteleg priviben, ha piros karikás, vagy vmi!
Ne hagyj kétségek között!
Megvan a válasz: Kétségbeejtõ leleplezni vkit úy hogy nem is tudok róla, és más figyelmeztet!!
Gyerünk elõ a farbával had röhögjünk!!!
aúaúúúaaaaaa :cry: megmondalak Lord Leslie-nek!!
Ez már közösségi izgatás!!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. April 10. - 14:55
Posted 2006. April 10. - 14:50
:wtf:
Miva'?
Szóval lelepleztem vkit? Jajj nem volt szándékos!
Ez most jó vagy nem? -annak akit lelepleztem
ja és milyen ügyben?
és nekem jó?
Miva'?
Szóval lelepleztem vkit? Jajj nem volt szándékos!
Ez most jó vagy nem? -annak akit lelepleztem
ja és milyen ügyben?
és nekem jó?
Posted 2006. April 10. - 14:45
Sziasztok!!!
Grolsch,lenne egy kérdésem...milyen érzés úgy leleplezni valaki,hogy TE még nem is tudsz arról,hogy lelepleztél valakit?? Te aszem most ilyen helyzetben lehetsz!!
Grolsch,lenne egy kérdésem...milyen érzés úgy leleplezni valaki,hogy TE még nem is tudsz arról,hogy lelepleztél valakit?? Te aszem most ilyen helyzetben lehetsz!!
Posted 2006. April 10. - 14:39
Schnell: Fogd fel úgy, hogy a suli a te Gorba hegyed
Küzdeni kel vazze!!!!
Küzdeni kel vazze!!!!
Posted 2006. April 10. - 14:03
szakközépbe járok!De mint látod ez se megy így én meg a gimi...HEHE!Esélytelen vagyok ott(is)!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. April 10. - 13:57
Hát nem tudom, ha már gimibe igy vagy, akkor mi lenne veled 1 vizsgaidöszakba????????????
Meghalnál
Meghalnál
Posted 2006. April 10. - 11:09
Nem veszem fikázásnak,bár vehetném,és nem lennék felháborodva mert igazad van.De nekem nem megy.A faszom kivan már ezzel az egésszel.Irdoalomra majd 5 verset megkell tanulni április végére,de semmi rövid!Hosszúakat szabadon választva.Akkor addig biciklizem amíg halálra nem gázol egy fasz sofõr,de elegem van a suliból.Rohadjon meg az oktatási miniszter!Azért Tom nem vitatható hogy sokat kérnek tõlünk évrõl évre!Lehet régen kurvára ráértek az emberek.Ment haza a gyerek a térdig felhúzott bokazoknijában a gyerek tanult azt elment focizni vagy mittudomén,almát lopni a gyümölcsárúshoz,de ma...Modernebb világ van és több kiövetelmény már sokaknak hatalmas gondot okoz!NEM?
Posted 2006. April 10. - 11:02
8-ból:scared: ember te mit csinálsz a suliba!? A középsulit ugy is el lehet végezni, ha nem figyelsz oda meg semmi(legalább is nekem sikerült) Nem fikázni akarlak, de azt vágod, hogy éretségi nélkül mehetsz árkot ásni, vagy havatlapátoln.
Posted 2006. April 10. - 10:46
Kész!Ennyi,8ból állok bukásra.FELADOM!Löõjetek agyon és kész,megírom egy papírra hogy nem vagytok bûnösök,csak hagyjon már az élet!
Posted 2006. April 10. - 09:00
Haljátaok 2 napig nem vok azt 5 oldalt kell visszaolvasnom. Ti aztán naon pörögtetek.
Egyébként a hétvégén én is széttekertem magam. Szombat reggel 8-kor találkoztam 1 csapattal, akikel elkezdtünk tekerni Jani hegyr, de már a KFKI-nál(elsö hegy) 10-km után kiderült, hogy nem igazán vagyunk 1 suly csoportben, ugyhogy pápát intettem és egyedül bandukoltam még 50Km-t aztán este levezetés gyanánt még 1 ora görkori. Tegnap csak lájtosan edzegettem este, mert rokon vizit volt.
Schnell Grlosch gratula a versenyhez.
Sunset te meg gyogyulgassál.
Egyébként a hétvégén én is széttekertem magam. Szombat reggel 8-kor találkoztam 1 csapattal, akikel elkezdtünk tekerni Jani hegyr, de már a KFKI-nál(elsö hegy) 10-km után kiderült, hogy nem igazán vagyunk 1 suly csoportben, ugyhogy pápát intettem és egyedül bandukoltam még 50Km-t aztán este levezetés gyanánt még 1 ora görkori. Tegnap csak lájtosan edzegettem este, mert rokon vizit volt.
Schnell Grlosch gratula a versenyhez.
Sunset te meg gyogyulgassál.
Posted 2006. April 10. - 08:17
Az pont 1 teljes év munkanapilag. Húzz bele és jövõ ilyenkorra már meg is lesz!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. April 09. - 19:49
Sunset, ha egy kelly"s majesticet akarnék venni, akkro százszor kellene elmennem hozzájuk, egy majestic úgy 260körül van ....
Posted 2006. April 09. - 19:49
Hétvégén jön valaki "Lemaradás 100" teljesítménytúrára???
Infó:
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=759
Infó:
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=759
Posted 2006. April 09. - 19:46
De nagy rá az esély, hogy csak mi tudunk bemenni; meg van bennem akkora kitartás, h. ha esetleg ellopnák szegény viperát, akkor egy sokkalta jobbat vennék...
hát igen akinek van lóvéja. Ennyire sokat fizetnek tesoéknál????
Posted 2006. April 09. - 19:44
De nagy rá az esély, hogy csak mi tudunk bemenni; meg van bennem akkora kitartás, h. ha esetleg ellopnák szegény viperát, akkor egy sokkalta jobbat vennék...
Posted 2006. April 09. - 19:41
Gondolkodtálazon,hogy miként szedd össze magadat,hogy meglegyen minden tartágyad az év végére!
Huzzál bele, de nagyon
Nem,nem a sulin gondolkodtam!!!
Téma lezárva!
Posted 2006. April 09. - 19:40
AMúgy meg egy helyen rakom le a bringám, az pedig a tároló, amibe csak én meg a szüleim tudnak bemenni...
az abszolút nem biztos......