Olyant veszekedtem, egy octáviás vén f*sszal! Bajdnem bevvertem a fejét, pedig nyugodt lelkû vagyok... A forgatókönyv majdnem ugyanaz volt, mint amikor Tarjánban voltatok pályát bejárni... Beszólt a csávó, h. ha nem akarok 2 pofont kapni, akkor nem pofázok neki meg ilyenek, pedig ismertek már annyira, h. engem nem érdekelnek az autósok nyûgjei, jah meg azt is mondta, h. a közlekedés szabályai rám is vonatkoznak és szereljek magamra lámpát, pedig ha jól tudom városban csak akkor kel lámpát használni lakott területen, ha a fényviszonyok azt szügségessé teszik, és 3/4 négykor nem olyanok a fényviszonyok, h. a lámpa használata indokolt legyen...
NA mindegy jól kidühöngtem magam!!!
Komolyan mondom hihetetlenek a mai autósok! De most komolyan mire verik a mellüket? Hogy van pofája beszólni egy sportembernek? Nem fél attól, hogy esetleg a másik is erõs, és ha kiszáll az autóból talán már nem lesz olyan nagyfiú??????
Bennem már nagyon érlelõdik a dolog, hogy ha valaki seggfej, akkor lesz egy szép SPD alakú folytonossági hiány a fényezésén!!!
Tényeleg a motorosoknak miért nem szólnak be?
Talán azért mert tudják, hogy õk húznák a rövidebbet.