Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Ja egyébként bringázáshoz több okból sem ajánlanám a viperát:
-Nehéz
-Az autoba azért nem csak 1 vipera fér el és akkor már nem sokra mész vele
-Használni is tudni kell, nem ugy van az, hogy csak elöveszem azt csitt-csatt

Akkor inkább hordj gázsprét az még legális is 2004 ota.

Nehéz?Attól erõsödsz! :D
gázsprééé?és ha felbukok és felrobban a hátamban a palackocska? :)

Amúgy volt nekem is viperám,mikor még bakancsba jártam a suliba,meg gyakorló naciban,de már nem öltözöm úgy,mert nem a ruha teszi az embert.meg a bajlódás a cipõfûzõvel reggelente...
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Héhé!!!Látom nem hallottatok a Bp-i x futár történetérõl,hogyan is kapott "defektet"!
Szóval az emberünk út közben volt egy csomaggal.Forgalmi dugóba került így a két autósor közt elõzgetett.Aztán már nem tudom hogyan pontosan,szócsatába került egy hatalmas termetû egyénnel.Mire a vita közben a srác kipattant mérgében a kocsiból egy hatalmas szamuráj karddal.A futárunk megpróbált menekülni életéért küzdve,de mindhiába a kard még épen elérte a hátsó kereket,azon is a külsõt súrolva...

Ebben a cikkben olvastam döbbek közt hogy egy vasszánkós gyerkõc csapott el egy futárt,kiütve pár küllõt.Galambgázolás miatt kért valaki egy kis idõt(míg letakarítja a gépet)
És sorolhatnám még hogy miket olvastam egy régi bikemagban.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hehe a viperárol van szó:D

Azzal kereskedtem egy ideig meg sokkoloval, miután minden haveromnak lett abahagytam. Egyébként nem kell félni a rendörtöl, én 3 évig hordtam a bördzskimbe a viperát és sose volt vele gondom, pedig párszor igazoltattak. A kocsiban meg ott figyel a sokkolo, pont azért mert annyi f**z autos kopasz barom van (föleg pesten), és valahogy meg kell védeni magad, ha agyon akar ütni.

Ja egyébként bringázáshoz több okból sem ajánlanám a viperát:
-Nehéz
-Az autoba azért nem csak 1 vipera fér el és akkor már nem sokra mész vele
-Használni is tudni kell, nem ugy van az, hogy csak elöveszem azt csitt-csatt

Akkor inkább hordj gázsprét az még legális is 2004 ota.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
myvip.com-ra regisztrált valaki?????, Ha igen lécci küldjön egy meghívót, az ímél címem az adatlapomon! Köszönöm szépen
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

NNah akkor beszerzek valami aranyhamisítványt, megduplázom a testsúlyom, plusz felszedek 10kgt még, leborotválom a hajam és beszólok SchnellTnek :D :D

Az új mûsor fõcime:

Szláj Show:
Miként szoljunk be .............:mad:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
az ilyenektõl félsz? Mi van veled? Pedig ezek az igazi ellenfelek. Nekik is van gyenge pontjuk,csak egy kicsit nagyobb önbizaom kell hozzá!

Most nem buzdítani akarlak,az ilyenek ugyan olyan emberek mint mi. Nekik is vannak jó illetve rossz oldalai.
Ha valaki meg kötekedni akar, azt nem kell foglalkozni. Neked van egy spd-d ami neki sokba kerülhet, amennyiben továbbra is szívózik.
De erre se kerüljön sor soha...
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
NNah akkor beszerzek valami aranyhamisítványt, megduplázom a testsúlyom, plusz felszedek 10kgt még, leborotválom a hajam és beszólok SchnellTnek :D :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
persze hogy nem tudtad kihagyni!

Jójó,lehet nagy a szám,de ha kell én bárkivel összeverekszem,kivétel ha nem 190magas 150kg kopasz,karomvastag-arany nyakláncos harcos,mert akkor továbbmegyek! :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Schnell!

Nem szeretnék akadékoskodni, de a saját érdekedben szólok!!!
Ez megint olyan izomszag, amit akkor szoktam érezni amikor feldúlt vagy!!! :D

Itt biztonságban vagy! Nem kell senkinek bizonygatni milyen erõsnek hiszed magad!!!!! :D :D

bocsi! nem tudtamkihagyni
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Azt ugyen ki nem veszik a kezembõl!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
nem úgy értettem, hogy a rendõr veszi el és õ üt meg,
hanem ha verekedésnél akarod használni és a támadóhoz kerül a fegyvered....na az a szívás...végül is benne van a pakliban :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én a rendõrt is megütöm ha baszogat! :)

Vagy bevetem az üzleti tehetségemet és elcserélem a gumibotjára!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az cinkes, bár akitõl elvisznek egy ilyen fegyvert, vagy mit és azzal verik meg, az meg is érdemli.... :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Az nem jóóóó!
Én is akartam már viperát venni!!! De gy rendõr ismerõsöm mondta, hogy már azért bevihetnek, ha megtalálják nálam...nemhogy ha még használom is :(
És nekem nincs kedvem 50 ezret perkálni a Belügy Minisztériumnak!

Arról a szerencsétlen esetrõl nem is beszélve: Mi van ha elveszik tõled és téged csapkodnak meg :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Grolsch!!!
Most, h. mondod/írod, teljesen igazad van!!!! Az esõ zavart haza, most meg már megint süt a nap, ez szörnyû!!!!!!!!!!!!!!!

A vipera a bringám, maradjunk a Szlájnál, vagy Szilárdnál!!! A bringámat meg nem adom :D
601. hozzászólásom! 601, mint Trabant 601 (szegény megboldogult kocsink) :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Azt hiszem viperával fogok biciklizgetni mától! :D

Na de most komolyan,ha pszihológiai oldalról nézzük,akkor észre vehetjük hogy ezek az emberek saját magukat sem veszik észre.Nem veszik észre magukat,ezért fel sem tûnik nekik hogy háborognak és bosszankodnak,pedig ha tudatuknál lennének,sok esetben tudnák kontrollálni magukat!Ami a még elgondolkodtatóbb,hogy az autóoktakók vajon mie tanították a kis újoncokat,hogyan kell kikerülni a kerékpárost?Hát én mondom sehogy!Nem egyszer volt hogy ugyanúgy jött el mellettem a tanuló vezetõ,mint más autós(pár centire).És tanuló volt,mert ép hogy 1km/h-val ment gyorsabban nálam(én olyan 35-40 körül tekertem).Jah és nem beszélve arról sem,hogy engeteg esetben láttam hogy az oktató nincs bekötve! :)
Mosolykát tettem a sor végére,de azért elszomorító a helyzet.Szilárd ma is tapasztalhatta hogy a biciklist még a gyalogátkelõhelyen se engedik el(zöldet kaptunk ezért én elindultam...)Sajnos szegény autóst fékezésre kényszerítettem,szörnyû lelki kárt okozhattam neki!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Persze nem kell embert verni!

Szerintem az autósok ezen viselkedése, ahhoz hasonlítható, mintha vki átmenne az úton ott ahol nincs zebra (pl akár nemforgalmas úton) és vki odamenne hozzá üvöltve kioktatni a kresszrõl. Mert hirtelen felindulásból õ most úgy érzni, hogy megteheti.
A lámpákról meg annyit, hogy én hány autóssal találkoztam már, aki szürkületben, meg esõben nem kapcsolja fel a lámpáját...mégse vágok be elé kocsival, hogy húúú bazzeg te szemét *************, hogy mersz így közlekedni, ez ellentmond a kressznek.
Ha annyira komolyan lenne véve a kressz, minden autósnak 130 évre be lenne vonva a jogosítványa.

Az a helyzet, hogy ezen kirívó esetekben amikor az autós leugatja a bicóst csak az nyer bizonyítást, hogy szegénynek kisebbségi koplexusa van, a család, vagy a munkahelye részérõl (tudat alatti)elnyomásban részesül, és szegény amikor beszáll az autójába (nagynak hiszi magát)meglát egy bicóst...húúú kisebb nálam és elkezdi leugatni... Pont úgy ahogy vele teszik otthon a feleségétõl, vagy a munkahelyén a fõnökétõl.

ENNYI! SZÁNALMAS ALAKOK EGYTÕL EGYIG, AKIK VALÓJÁBAN EGY LOOOOOOSEREK! Vesztesek!!!! Kiégett kriplik, gyenge mitugrászok....etc,etc

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bennem csak az érlelõdik, h. bukó a kézbe és nem sajnálnám a Casco Ventecemet, azt garantálom, de az ember autóját sem!!!! (embert nem verek meg, annyira nagyfiúnak nem érzem magam)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Olyant veszekedtem, egy octáviás vén f*sszal! Bajdnem bevvertem a fejét, pedig nyugodt lelkû vagyok... A forgatókönyv majdnem ugyanaz volt, mint amikor Tarjánban voltatok pályát bejárni... Beszólt a csávó, h. ha nem akarok 2 pofont kapni, akkor nem pofázok neki meg ilyenek, pedig ismertek már annyira, h. engem nem érdekelnek az autósok nyûgjei, jah meg azt is mondta, h. a közlekedés szabályai rám is vonatkoznak és szereljek magamra lámpát, pedig ha jól tudom városban csak akkor kel lámpát használni lakott területen, ha a fényviszonyok azt szügségessé teszik, és 3/4 négykor nem olyanok a fényviszonyok, h. a lámpa használata indokolt legyen...
NA mindegy jól kidühöngtem magam!!!

Komolyan mondom hihetetlenek a mai autósok! De most komolyan mire verik a mellüket? Hogy van pofája beszólni egy sportembernek? Nem fél attól, hogy esetleg a másik is erõs, és ha kiszáll az autóból talán már nem lesz olyan nagyfiú??????
Bennem már nagyon érlelõdik a dolog, hogy ha valaki seggfej, akkor lesz egy szép SPD alakú folytonossági hiány a fényezésén!!!

Tényeleg a motorosoknak miért nem szólnak be?
Talán azért mert tudják, hogy õk húznák a rövidebbet.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hey!!!
Nincs valakinek térképe a gerecsérõl?Vagyis valami olyan ami jó lesz a gerecse50-re!?

Nekem van de nem lesz rá szükséged, mert a lap amire pecsételnek tartalmaz egy egyszerû térképet. Meg különben is menj a tömeg után. Nem fogsz eltévedni garantáltan.:)