Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Vérteskozmára nem mentél be hazafelé? :) Jött szembe egy szakállas pasi outival a bekötõúton velem szemben. Én is 2 körül indultam az mtb-vel Környérõl. Felül fekete pulóver, de alul rövidnadrág volt. zöldes. De én ott csak Atee-t láttam, nem is vettem észre másik bringást.
Vértessomlóra mentem, aztán Gesztes-Vérteskozma és Kõhányás felé az aszfalton haza. 35km lett, pont 2 óra alatt. :) De ennyi hegyet én még nem másztam. :) Meg a szembeszél se nekem való. :)

nem voltam
Tata-tetübánya-Környe-Majk-Kõhányáspuszta-Csákvár és ugyanerre vissza
én is rühellem az ilyen szelet
tatáról a fehérvár-csákvári elágazásig 1 óra 5 perc alatt értem fel
visszafelé a hegy tetején az úton kóricált egy németjuhász kutyus
az autók is megálltak mert ott állt az úton
szegény eltévedt vagy kitették

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

ki volt az Környén olyan fél kettõ-háromnegyed kettõ felé aki montival közlekedett fekete szerkóba.hosszú nadrág, hosszú felsõ. megnéztem a fedélzeti komputeremet hány fok is van mert én már nyári göncbe nyomtam
25 fok volt
na rögtön gondoltam biztos nem a sysspo :) :)
tényleg sok bicós volt
tekertem Csákvárra és felfelé az emelkedõn két csaj is szenvedett fel
én meg huss úgy 30-al elzúztam mellettük
szegények csak nyögtek egyet mikor mondtam nekik hogy hajrá , nyomjátok
mehettek vagy 15-el
de legalább bicóztak
visszafelé benéztem Majkra
tök jó URÁL oldalkocsis mocikat láttam
fiatal nem bírta elolvasni, gofógy mi a neve
na ja mert cirill betûvel volt írva, ez már meghaladta a képességeiket
elolvastam nekik lássák van aki még ért ehhez is :) :)

Vérteskozmára nem mentél be hazafelé? :) Jött szembe egy szakállas pasi outival a bekötõúton velem szemben. Én is 2 körül indultam az mtb-vel Környérõl. Felül fekete pulóver, de alul rövidnadrág volt. zöldes. De én ott csak Atee-t láttam, nem is vettem észre másik bringást.
Vértessomlóra mentem, aztán Gesztes-Vérteskozma és Kõhányás felé az aszfalton haza. 35km lett, pont 2 óra alatt. :) De ennyi hegyet én még nem másztam. :) Meg a szembeszél se nekem való. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Rövidben voltam ma én is, bár az erdõbe tekerést nem vállaltam be. Csákvár felé hátszél volt nem? :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Láttam ma Atee-t "levezetés" közben. :) Az a tempó nekem a 200as pulzus lenne

ki volt az Környén olyan fél kettõ-háromnegyed kettõ felé aki montival közlekedett fekete szerkóba.hosszú nadrág, hosszú felsõ. megnéztem a fedélzeti komputeremet hány fok is van mert én már nyári göncbe nyomtam
25 fok volt
na rögtön gondoltam biztos nem a sysspo :) :)
tényleg sok bicós volt
tekertem Csákvárra és felfelé az emelkedõn két csaj is szenvedett fel
én meg huss úgy 30-al elzúztam mellettük
szegények csak nyögtek egyet mikor mondtam nekik hogy hajrá , nyomjátok
mehettek vagy 15-el
de legalább bicóztak
visszafelé benéztem Majkra
tök jó URÁL oldalkocsis mocikat láttam
fiatal nem bírta elolvasni, gofógy mi a neve
na ja mert cirill betûvel volt írva, ez már meghaladta a képességeiket
elolvastam nekik lássák van aki még ért ehhez is :) :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Láttam ma Atee-t "levezetés" közben. :) Az a tempó nekem a 200as pulzus lenne

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szilárd miért nem nyergelsz át 29 kerékméretûre?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Tegnap Mosonmagyaróváron voltam csak este értünk haza. :)
Pénteken voltam én is gesztesen, csak este már hûvös volt egy kicsit.
Ma már tekertem én is, találkoztam is 2*7 fõ bringás csoporttal (új bringákkal új arcok) :)
Egyre többen vagyunk.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

ja a ruhát nem figyeltem, az arc volt ismerõs, próbáltam meglovagolni a lejtõt, hogy hamar hazaérjek, éhes is voltam fáradt is.. :)

könnyû Neked megjegyezni a pofámat. :) kevés ilyen vén mókus bicózik aki még szakállas is :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Sajnos Téten lakik Gyõr mellett, és kicsit bonyolult a szitu... :) Amúgy már hívtam bringázni õt is. Telefonszámla meg nincs. facebook chat. :)

Amúgy... most esik le, hogy akár be is mehettem volna hozzád Tatán. De teljesen üres volt a fejem... Mostanában feszültséglevezetés miatt bringázok...

Jah meg azt hiszem Wilozt láttam egy fehér vagy szürke kombiban. (talán astra) Mekinél 4körül.

feszültség levezetés ??? csak nem pedelec bringád lett ? :) :) :) :)
akkor most mi a Tét ? a bicózás vagy a hölgy ? :) :) :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ja a ruhát nem figyeltem, az arc volt ismerõs, próbáltam meglovagolni a lejtõt, hogy hamar hazaérjek, éhes is voltam fáradt is.. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Imi, akkor a villapark elõtt az aszfalton 2 óra körül Téged láttalak egy szürke montival ugye?

valószínûleg, mentem vissza a falu felé
piros nadrág
x2s-es felsõ és bukó (nem ez a fekete amin a képen de a sisak az ugyanaz)
a vár alatti parkolóban állt a ferrari
nejemet meg addig elküldtem kutyát sétáltatni , fényképezni , mászkerálni

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

nem esett le a tantusz vidra ? azért nyafizott mert kellett volna neki egy kis regeneráló gyúrás. vagy hívd el bicózni és megspórolod a telefonszámlát :)

Sajnos Téten lakik Gyõr mellett, és kicsit bonyolult a szitu... :) Amúgy már hívtam bringázni õt is. Telefonszámla meg nincs. facebook chat. :)

Amúgy... most esik le, hogy akár be is mehettem volna hozzád Tatán. De teljesen üres volt a fejem... Mostanában feszültséglevezetés miatt bringázok...

Jah meg azt hiszem Wilozt láttam egy fehér vagy szürke kombiban. (talán astra) Mekinél 4körül.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

itt egy 23-as váz Szilárd

http://apro.bikemag....vaz-l69114.html

ott a geó (kb 21 centis villanyak kell ha neki legalább. )
Kellys Bicycles : ArchiveDetail

de kell neked akkora ?

mindenféle netes oldal 22 collost ajánl nekem, néztem ezt a kelly'st, és nem tudom, hogy tud-e v féket, nekem meg az elég fontos lenne.
http://apro.bikemag....900-l68892.html holnap ezt nézem meg, újnak írják, de viszek magammal cérnát :)
a villám nyaka 19,5 és 20 cm között van valahol... szóval a kelly's kiesik sajna emiatt

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Imi, akkor a villapark elõtt az aszfalton 2 óra körül Téged láttalak egy szürke montival ugye?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

ÉN is eltekertem ma Komáromig. :) Dunaalmásig indultam, de vacakolt a túrabringán a hátsó váltó, így inkább nem másznék hegyet (Kõpite), a vonat meg elhúzott elõttem Füzitõn, szóval két lehetõségem maradt. Vagy hazatekerek Füzitõrõl, vagy irány Komárom és akkor legalább meglátogatom haveromat. Utóbbi lett.
Jövõ héten jó lenne egy egész délután az erdõben tölteni, mert unom már az aszfaltot. :)

hazafelé a vonaton (nem akartam már sötétben másfél órát tekerni hazáig) telefonon beszélgettem egy csajjal...

lány: izomlázam van
én: miért?
lány: aerobicoztam szerdán és ma is itthon.

elkezdtem azon gondolkozni mi a franc az a "légkerékpározás" :)

nem esett le a tantusz vidra ? azért nyafizott mert kellett volna neki egy kis regeneráló gyúrás. vagy hívd el bicózni és megspórolod a telefonszámlát :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
barnul kezem , lábam már :)
letekertem a vértes maraton kistávját
megment, csak ott volt gond ahol nagyon összegyûlt az avar ill. sok fa törmelék volt. Ott óvatoskodtam.
aztán egy kis regeneráló outit gurultam még . 65 km-t.
30 km. monti után nem volt egy rossz nap :)
megnéztem a Gesztesi várat. Sajna nem tudtam feltekerni azon a meredek köves úton.Csak félig.
Aki bérli a várat ez semmit nem tesz azért , hogy az arra járók ne csak a rozogát lássák. Teljesen elrozsdásodott tábla,bent boka törõ köves udvar, a bejáratnál a fa terasz majd szétesik. Hogy a karfa le ne essen mûanyag gyorskötözõvel nagyon elegánsan lett megerõsítve. Gyönyörû. A vár körül volt olyan pad ami szét volt esve. Tavaszi takarításnak nyoma sem volt. A pisálásért meg a kilátásért pénzt kér de a vár és környezete csak romlik.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma én sem bírtam volna ki egy kis láncnyújtás nélkül a napot,kellemesen el is fárasztottam magam 2 és fél óra alatt.Holnap regeneráló tekerés a terv,ha összejön.
GT-Atee

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

jó, csak kona forgalmazás eléggé haldoklik az országban...
a scott, amit mutattál meg.. hát...

ha elég hosszú hozzá a villanyak, akkor jó lehet ez is pár évig, a magellán is talán 3 év után repedt el, és már 4. éve használom (vagy 5? tudja fene)

2008-ban már 1 éves volt az tuti, mert azzal voltam nyár végén erdélyben, akkor 2007 augusztusában kellett összeépülnie

itt egy 23-as váz Szilárd

http://apro.bikemag....vaz-l69114.html

ott a geó (kb 21 centis villanyak kell ha neki legalább. )
Kellys Bicycles : ArchiveDetail

de kell neked akkora ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
ÉN is eltekertem ma Komáromig. :) Dunaalmásig indultam, de vacakolt a túrabringán a hátsó váltó, így inkább nem másznék hegyet (Kõpite), a vonat meg elhúzott elõttem Füzitõn, szóval két lehetõségem maradt. Vagy hazatekerek Füzitõrõl, vagy irány Komárom és akkor legalább meglátogatom haveromat. Utóbbi lett.
Jövõ héten jó lenne egy egész délután az erdõben tölteni, mert unom már az aszfaltot. :)

hazafelé a vonaton (nem akartam már sötétben másfél órát tekerni hazáig) telefonon beszélgettem egy csajjal...

lány: izomlázam van
én: miért?
lány: aerobicoztam szerdán és ma is itthon.

elkezdtem azon gondolkozni mi a franc az a "légkerékpározás" :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Nekem is jól esett. A vége 66,5 lett. Azt hiszem, hogy holnap is valami hasonlót tekerek a Vértesben.