Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

hát akkor lesz mit megváltoztatnod
nem hinném , hogy egy pulóver ilyen funkcióra jó lenne
feszülõs ruha-több dolog miatt ilyen egy kerékpáros ruha
1.a szél a legkevésbé fogja
2.az izzadságot egy jó anyagú felsõ sokkal gyorsabban eltudja vezetni így nem a bõrödrõl szárad hanem a ruha külsõ részérõl.Mondjuk nem a legolcsóbb az ilyen. De egyszer majd megmutatom az én felsõmet. Eredeti Hincapie felsõ. Ha összehasonlítod egy ócsó (a legtöbbször ilyet hordanak) felsõvel az a különbség hogy ez nem olyan fényes mûszálasnak tûnik. Picit vastagabbnak hat mert pórusosabb ezáltal gyorsabban tudja elszívni az izzadságot a bõrrõl és gyorsabban is tudja elpárologtatni azt. Hidd el nem véletlenül nem lötyögõs ruházatban bicóznak.

Tudom én, hogy ez nem jó, viszont én akkor is ebben érzem jól magam. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Wiloz!
noha én voltam a sofõr, meg tudtam állapítani, hogy Te vagy :D :D

Atee! Csütörtökön megyek haza, majd lövök róla képet :-)
2 hét múlva lesz itthon Mx, összemérjük, lerajzoljuk, beméretezzük stb, és majd jelentkezem, köszönöm :)
Viszont közben agyaltam, és jobb lenne újat gyártani, nem ezt elvágatni, mert elállna az alja a stucnitól..

Összeépítés? Jó kérdés, nem sietek vele lehet, hogy 1-1,5-2 hónapba is beletelik, nem akartam vázat venni, csak láttam ezt a hirdetést, aztán hirtelen felindulásból, pont volt arra dolgom, ahol árulták, megnéztem, és hazajött, ritkán fog ki az ember 22"-os, új, V fékes vázat ugye :)
A magellan kicsit recseg, de stabil még, nem égetõ a cseréje hála égnek :-)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

az a baj, hogy eddig nem találtam olyan mezt ami a "formás" testemre jó lett volna. :) Feszülõs ruháktól hányingerem van. A pamutpóló meg nagyon idegesítõ ha átázik és rátapad a testemre. Fura mód ha felveszek fölé egy pulóvert kevésbé idegesít. Na meg amióta elestem, és ha nincs rajta pulóver akkor a fél hátam a köveken maradt volna... azóta protektorként is hordom. :)

hát akkor lesz mit megváltoztatnod
nem hinném , hogy egy pulóver ilyen funkcióra jó lenne
feszülõs ruha-több dolog miatt ilyen egy kerékpáros ruha
1.a szél a legkevésbé fogja
2.az izzadságot egy jó anyagú felsõ sokkal gyorsabban eltudja vezetni így nem a bõrödrõl szárad hanem a ruha külsõ részérõl.Mondjuk nem a legolcsóbb az ilyen. De egyszer majd megmutatom az én felsõmet. Eredeti Hincapie felsõ. Ha összehasonlítod egy ócsó (a legtöbbször ilyet hordanak) felsõvel az a különbség hogy ez nem olyan fényes mûszálasnak tûnik. Picit vastagabbnak hat mert pórusosabb ezáltal gyorsabban tudja elszívni az izzadságot a bõrrõl és gyorsabban is tudja elpárologtatni azt. Hidd el nem véletlenül nem lötyögõs ruházatban bicóznak.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Tolj majd saját képet róla.

ugyan itt,ha elhozod a kúpot és megadod a kívánt méretet megcsináltatom neked.

köszönöm szépen! :)

ugyan itt, ha valaki ismer egy jó esztergályost, ne tartsa magában! :)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Biztos engem láttatok Szilárd?
Vékony vagyok mint egy csík. :)
Mikor rakod össze a paripát?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

ez a svarcinéger környén tatabánya irányába tekert. egyébként meg próbáld nem felvenni 30 fokban a fekete pulcsit. meglátod mekkora változás lesz :) :)

az a baj, hogy eddig nem találtam olyan mezt ami a "formás" testemre jó lett volna. :) Feszülõs ruháktól hányingerem van. A pamutpóló meg nagyon idegesítõ ha átázik és rátapad a testemre. Fura mód ha felveszek fölé egy pulóvert kevésbé idegesít. Na meg amióta elestem, és ha nincs rajta pulóver akkor a fél hátam a köveken maradt volna... azóta protektorként is hordom. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
figyelek, köszönöm :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szilárd, gondoltam szólok, hogy így írjuk, ugyanitt, ugyanolyan, ugyanaz, stb. Már sokadszor látom nálad ezt a hibát.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Sok km-t a vázba Szilárd.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Akkor most mondjam azt, hogy én nyáron 30fokban is fel is szoktam venni a fekete pulóverem? :)

Amúgy biztos nem engem láttatok? 2kor indultam Környérõl és voltam Gesztesen is. Nem tudom mikor, egyenesen mentem somló felé, de szerintem max 2óra 40körül.
A képemen látható magellannal voltam.

ez a svarcinéger környén tatabánya irányába tekert. egyébként meg próbáld nem felvenni 30 fokban a fekete pulcsit. meglátod mekkora változás lesz :) :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

"ki volt az Környén olyan fél kettõ-háromnegyed kettõ felé aki montival közlekedett fekete szerkóba.hosszú nadrág, hosszú felsõ."

Valószínüleg öt láttam Gesztesen. Engem is meglepett a ruházata.

Akkor most mondjam azt, hogy én nyáron 30fokban is fel is szoktam venni a fekete pulóverem? :)

Amúgy biztos nem engem láttatok? 2kor indultam Környérõl és voltam Gesztesen is. Nem tudom mikor, egyenesen mentem somló felé, de szerintem max 2óra 40körül.
A képemen látható magellannal voltam.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
"ki volt az Környén olyan fél kettõ-háromnegyed kettõ felé aki montival közlekedett fekete szerkóba.hosszú nadrág, hosszú felsõ."

Valószínüleg öt láttam Gesztesen. Engem is meglepett a ruházata.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma löktem egy bokodi kört délután,akkor láttuk egymást Vidrával.Fasza volt ma is a szél,tényleg egy két helyen rá lehetett dõlni rendesen.

Sok km-t a vázba Szilárd.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ja tudom, Maggi, Zsizsi, én... mondjuk 2007-ben raktam össze, ha jól emlékszem, tavaly vettem észre a repedést, 3 évet bírt, de ezt az évet még ki lehetne húzni vele, akkor azt mondom 5* szezont ment, egye fene elmegy... reméljük ez 5 év után fog megrepedni :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
de szvsz nem az átmérõ, henem a nagyon kihúzás. amúgy az olyan széria volt, a tieden kívúl is volt vagy 4-5 nagyobb méretû ami repedt ismerõsi/forumos körben,. pedig amúgy azért nem jellemzõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

31,6-os, de lehet jobban jársz egy 27*2-essel meg egy hozzávaló szûkítõvel. egy olyan 31,6-os kályhacsõ brutál kényelmetlen lesz, hacsak nem karbon vagy titán. amúgy jó vétel volt.

sokan mondták, hogy azért repedt el a magellánom, mert hogy 27,2es csõ nagyon ki volt húzva, és kis felületen adta át az erõket a a váznak, félek hogy ezzel is így járnék, bár szûkítõvel a felület u.akkora..
ja kicsit alkudtam a 28ezres kikiáltási árból, korrekt volt a srác, kaptam fsa kormánycsapágyat, aminek a tetején azt a kúpos bazinagy elemet el kell vágatni egy esztergályossal, vagy csináltatni vele egyet, ami szépen passzol a stucni aljához, mert így nem elég hosszú a villa nyaka

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

mert vettem ma egy 22"-os merida vázat, 1 helyen van egy apró karcolás rajta, tárolásból fakad, vadonat új, gyönyörû, és látszólag óriási, csak nyeregcsövet kell vennem hozzá, mert az 31,8-as vagy mekkora, 2030 gramm a váz nyeregbilinccsel, egyenlõre az ágyam alatt figyel becsomagolva.
májusban lesz 3 éve, hogy meg lett véve, azóta polcon állt, de látszik is rajta :)

anyukám el volt ájulva Wiloz, hogy milyen izmos a lábad, mikor környén megelõztünk kocsival :D

31,6-os, de lehet jobban jársz egy 27*2-essel meg egy hozzávaló szûkítõvel. egy olyan 31,6-os kályhacsõ brutál kényelmetlen lesz, hacsak nem karbon vagy titán. amúgy jó vétel volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

mert vettem ma egy 22"-os merida vázat, 1 helyen van egy apró karcolás rajta, tárolásból fakad, vadonat új, gyönyörû, és látszólag óriási, csak nyeregcsövet kell vennem hozzá, mert az 31,8-as vagy mekkora, 2030 gramm a váz nyeregbilinccsel, egyenlõre az ágyam alatt figyel becsomagolva.
májusban lesz 3 éve, hogy meg lett véve, azóta polcon állt, de látszik is rajta :)

anyukám el volt ájulva Wiloz, hogy milyen izmos a lábad, mikor környén megelõztünk kocsival :D

jobb ha vigyázol Wiloz mert legközelebb kapsz egy seggre pacsit is a hölgytõl (hátha nem csak a lábadat veszi észre :) :) :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Rövidben voltam ma én is, bár az erdõbe tekerést nem vállaltam be. Csákvár felé hátszél volt nem? :)

volt igen :) de Környétõl kifelé tök oldalszél volt, fogni is kellett a kormányt mert lökdöste is
igen zavaró volt
visszafelé meg lefelé pofaszél volt, brrr

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Szilárd miért nem nyergelsz át 29 kerékméretûre?