Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem is röhögtelek ki!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Elõtte mert rajta van, hogy bemelegítéshez is ajánlott!
...és mivel elég zsíros krém jól jött a lábamra az orkán erejû szél ellen is!

Utána izomlázra, ha megerõltettem magam vagy horzsolásra kenem...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
elötte vagy utána kented a lábad?
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na Tamás akkor most virtuálisan seggberúglak!!! :boks:
Az idõfutamversenyen meg kiröhögtél, emikor Richtofittal kentem a lábam!!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
A RICHTOFIT tényleg jó, én Snowboardozásnál szoktam használni a zuzodásokra.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nemtudok többet,de ez nekem nagyon jó krém.Már régóta ezt használom.
Amúgy beszéltem MX-el msn-en és lehet hogy túl magasan vagy túl alacsonyan volt a nyereg.Attól fájdulhat meg a térd még ha magasan vagy mélyen ülsz.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Tamás légyszives írj példákat a hagyományos-régi-jó krémekre!

Szilárd mi a helyzet a CD-vel?? :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én a hagyományos sportkrémet ajánlom,nem kell mai modern hiperszuper csodakenõcs.A régi krémben még van hatóanyag!A mai tubusokba csak nagy rakás mellébeszélést töltenek némi szósszal dúsítva.

Errõl beszélek:
Feltöltött kép

Végre megtanultam képet tenni a hozzászólásomba,de úgy hogy itt jelenik meg a kép!
És ezt mind MX-nek köszönhetem,vagyis a fájós térdének! :)

Ja és most hogy teljes bringás ruházatban vagyok visszajön a netem.Kurvajó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nálunk pont fordított a helyzet ...
barátnõm mos, fõz, takarít, gazol és mellette még dolgozik is ... és ezt mind magától csinálja és a bringázásra kell rászoktatni ... de már javuló tendenciát mutat! Hamarosan edzett lesz õ is annyira, hogy hoszabb túrákra is eltud majd jönni ... addig marad a 2esben tekergetés :)

Mondtam a barátomnak hogy szombat ismétlés!
Erre beszólt: Ki csinál akkor ebédet? Meg gazolni is kéne!
Upsz!
Nõi sors!!!
De majd megdumálom még vele! Csinálok pénteken neki kaját szombatra, meg gazolok máskor...

Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Sajna én sem megyek. Ma voltam egy kicsit tekerni és megint megfájdullt a térdem. nem tudom mi lehet de már nagyon idegesít. nem tud valaki valamilyen tuti tippet térdfájás ellen? Esetleg valami kenõcsöt.

Nekem tutira beváltt a mágneses térdszallag. nekem is elég fájdogálós a térdem, de ha érzem, hogy kezd gáz lenni, felcsapom a szallagot és másnapra semmi bajom, elötte szenvedtem miadta, de rendesen. Nem tudom, hogy hol lehet kapni nálatok ilyet, nálunk van 1 bolt, ahol 10pénz egy csomag amibe van 2 térd 1 derék + 1 csukló szallag. Néha a derekam is fáj hosszabb tekerések után, vagy kondizás után, de arra is baromi jó. A csuklópántot még nem probáltam, mert az nem szokott fájni.

Más: Most akkor háromra mindenki kezdje el Sunsetet sajnálni.:D Neharagudj nemtudtam, hogy ilyen elfoglalt emberrel van dolgunk, mondjuk pont akkora fogsz ráérni, mikorra nekem vége a vizsgaidöszaknak.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Hotmaat!

A telóról egyenlõre olyan híreim vannak,hogy a hétvégi kalória táboros tekerésre bringa szempontjából alternatívát kell néznem. Tehát ez azt jelenti,hogy nem lesz meg ezen a héten. De mondjuk z nem is én lehetnék,ha valami új dolog amire a gatyámat elköltöm azonnal és tip-top menne. Úgy látszik ez az én formám.:mad:

Anett!

Papucs feleség nem létezik, csak kedves párjáért mindent megtevõ! De lehet néha kivételezni is.

Tekeréssel kapcsolatban van egy rossz hirem:
Az elkövetkezõ 5 hétvégém nekem totálisan be van táblázva ,tehát nem tudok menni veletek tekerni. Esetleg akik jönnek 20-án hozzám azokkal találkozok, vagy akik 28.-án jönnek Szilvásvárad marcira. Utána lévõ két hetemet külföldön töltöm.
jún.18.-ától elviekben leszek 2 hétig!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hotmaat!

Én benne lennék a tekeréseben! Kell a gyúrás! Még mindig izomlázas a combom, de jóóó! Magamtól sose tudnék ennyit menni! Így legalább ott vagytok, hogy húzzatok!:)

Mondtam a barátomnak hogy szombat ismétlés!
Erre beszólt: Ki csinál akkor ebédet? Meg gazolni is kéne!
Upsz!
Nõi sors!!!
De majd megdumálom még vele! Csinálok pénteken neki kaját szombatra, meg gazolok máskor...
Van olyan hogy papucs-feleség? Vagy minden nõ alapból papucs?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Egy sportorvos esetleg??? A sportoló barátunk (SchnellT) biztosan tud segíteni, vagy mond egy nevet! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

nikoflex vagy ben gay minden tekerés elõtt, pörgess ne erõltesd, nekem még a fastum gél és a diclac játszott....de 2hónap alatt jött rendbe,,persze nem pihentettem....

Jó kilátások. Kb másfél hete kenem Fastum géllel de nem sokat változott. Megpróbálom a másik kettõt hátha többet segít.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sajna én sem megyek. Ma voltam egy kicsit tekerni és megint megfájdullt a térdem. nem tudom mi lehet de már nagyon idegesít. nem tud valaki valamilyen tuti tippet térdfájás ellen? Esetleg valami kenõcsöt.

nikoflex vagy ben gay minden tekerés elõtt, pörgess ne erõltesd, nekem még a fastum gél és a diclac játszott....de 2hónap alatt jött rendbe,,persze nem pihentettem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nekem ugrott a szombat, behívtak melózni, h. legyen új monoblockom, mert ez a végét járja sajna, de Hootmat a vizsgaidõszakod után bepótoljuk úgy, h. én is ott leszek! És bocsesz! :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem síkra ugrottam, azért annyira hülye nem vagyok. Ugy nézett ki, hogy leejtö, majd kis pukli(valami vizterelõ vájat vagy mi felénk sok ilyen van) utánna tovább leejtõ. azért nem valami hu de nagy ugrást kell elképzelni, de ahoz épp elég szokott lenni, hogy kormányt elforgat meg vissza.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Engedd meg, hogy gratuláljak.:) Így akár a teló vállát is eltörhetted volna. Remélem síkra ugrottad a mutatványt.
:lol1:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szombaton jó lesz a 9.05-ös vonat ez ugyanaz, mint multkor.

Anett veled mi van hogy állsz a szombathoz?