Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ne feledkezz meg ki ül rajta!
Még a vádlimról se! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Nah szóval a bicóból én is csak a vázat venném a többit még nemtom, de tuti nem lesz XTR, Deore vagy SRAM, de a Levi a múltkor húzta a száját miatta. Majd kifaggatom mi a baja vele.

Szóval 250 körül szertném kihozni a bringát, de 300 alatt.
Remélem a kezdõ fizetésem bruttó 250 körül (:pimp: ) lesz és akkor csak 2 hónapot kell várni...
... a barátom meg majd jól seggberúg, de neeemmm érdekel!

Igaz mire dolgozni kezdek lesz augusztus-szept, szóval pont kifogom az õszi alkatrész kiszórást! :P

Ja amúgy mindenképpen mechanikus féket veszek és az csak 6ezer nem 60 ezer/db

hát vázat /igaz 2oo4est/ lehetett venni 70ért, mondjuk 40 egy tag, reba sl, lx hmû, x9 váltás, madzagos avid, kihozható 300 k-ból......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Mit izélsz tök király az a canga!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Az csak Matrica rajta,mert az elõzõ tulaj lefestette és ezt tette rá.Tömege miatt szerintem megérdemli a váz!(1200gramm körül van.)
Na én most elmegyek egy picit felpörgetni magam úgy 280as tempóra a WV Golfommal az autópályára(NFS Underground 2)
Apum nincs itthon,úgyhogy volume föl...szomszédok örülhetnek majd a kocsi hangja miatt.Fõleg a vége jó,mikor 5et hajtom már a végén és nem változik a hang,hanem csak egy szinten megmarad és csak zeng és zend és zeng...
Majd még felnézek este.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Tamás nem Bianchid van?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nem akarok meggyõzni senkit se!Mindenkinek más a hite(vagy hitje?Nemtudom még hogy melyik a helyes,fáradt vagyok)
Nekem Heavy Tools-om(monti) van és egy Neuzer orszráguti.
Nekem nem kell Kona ezért.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

KONA!KONA!KONA! :D

Na de tényleg.Jó márka!Lehet hogy felszereltségben nem a legjobb,de elmondom neked hogy szereltem már Trek bmx-et elképesztõ szar a fék rajta!Kib*szott nehéz húzni a féket és nem is fog.Tehát felszereltségi hibák mindig is leszenek,még a legjobbaknál is(gondolok most a Trek-re,vagy ezt se hangoztassam? :D )

engem ne gyõzz meg 3 konám van és volt még 3....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Nah szóval a bicóból én is csak a vázat venném a többit még nemtom, de tuti nem lesz XTR, Deore vagy SRAM, de a Levi a múltkor húzta a száját miatta. Majd kifaggatom mi a baja vele.

Szóval 250 körül szertném kihozni a bringát, de 300 alatt.
Remélem a kezdõ fizetésem bruttó 250 körül (:pimp: ) lesz és akkor csak 2 hónapot kell várni...
... a barátom meg majd jól seggberúg, de neeemmm érdekel!

Igaz mire dolgozni kezdek lesz augusztus-szept, szóval pont kifogom az õszi alkatrész kiszórást! :P

Ja amúgy mindenképpen mechanikus féket veszek és az csak 6ezer nem 60 ezer/db

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
KONA!KONA!KONA! :D

Na de tényleg.Jó márka!Lehet hogy felszereltségben nem a legjobb,de elmondom neked hogy szereltem már Trek bmx-et elképesztõ szar a fék rajta!Kib*szott nehéz húzni a féket és nem is fog.Tehát felszereltségi hibák mindig is leszenek,még a legjobbaknál is(gondolok most a Trek-re,vagy ezt se hangoztassam? :D )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Miért?A Kona nagyon jó minõségû kerékpárokat gyárt!

ezt itt a forúmon ne nagyon hangoztasd nem leszel vele népszerû :)

egyébként meg leginkább vázként érdemes megvenni, lehetõleg az elõzõ évi maradékot 20-30 % kedvezménnyel

az elképesztõ minõség meg enyhe túlzás.....inkább a túlépítettség jllemzõ...

kikaput olyan 4kilóból lehet kihozni /nem xtr-rel, de tisztes szereltséggel, levegõs taggal/

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Miért?A Kona nagyon jó minõségû kerékpárokat gyárt!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Csak, ahhoz képest, hogy KOna, nem is drága, igaz bennem a KOnáról egy olyan kép él, h. csak drága bicóik vannak, igaz az él bennem róluk (Konáról), hogy elképesztõ minõséget biztosítanak, jelzem ez egy illúzió, lécci írjátok fel ide, ha nem így van!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Csak 260 ropi a gép kompletten!Persze nem XTR-rel!

A rugóstagról annyit hogy 67.000Ft rugó nélkül!!!Rugó hozzá még 14.000ft
tehát Levim kedvezménnyel sem 60e Ft!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hány száz ezer az elsõ 2 fizetésed, ha nem vagyok indiszkrét??
Csak néhány adat, amit fejbõl tudok
-rugóstag (fox) 60 ropi körül, a LEvinél -10% :D
-Hayes tárcsák is kb 60, vagy inkább több.
-a vázat nem tudom mennyi
-ha xtrrel szereled, akkor egy hajtómû 120 ezer, speed-way.hun 80.
-a villár sztem legalább 100ezret kell(ene) költened.
Az összes többire ott a master kard!!! :)
Mieéõtt jössz Anett hívj fel, vagy pötyögj egy esemest...
A piszkos anyagiakról, csak annyit, de már írtam, h. csupán egy jelképes összeget vagyok hajlandó elfogadni!!
Bocs Mx a hsz. hosszáért!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jó de mindenkép XTR-rel szereld,mert ha az erdõben szakadnak a cuccok akkor a szíved is szakadjon utánna!(Héhé!Nem rosszindulatból mondom,csak azt az állapotot próbálom körülírni,amikor sajnálod mondjuk a hátsõ váltód,mert odatetted a sziklára 40km/h-nál)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szilárd hálás köszönet, a többit majd élõben:) Akkor majd holnap tali vmikor

Emberek kitaláltam mire költöm az elsõ (két) fizetésemet :D

Építek egy ilyet: http://www.konaworld...KIKAPU_1300.jpg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Anett lent vannak az albumok, mindegyik, amit kértél, ugye a Star Wars sajna hiányos, szal abba ne nagyon éljed bele magadat!
Kiírom reggel és ha kedved van tekerni, akkor a holnapi nap folyamán jöhetsz is érte!!!
Schnell! Grat a kis tekergetésedhez :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!Hazaértem,pont mikor Tomi írta a hozzászólását, 16:00kor nemgyengén megtérdelve,eléhezve.
Iszonyatos volt az utolsó pár km Szárligettõl.
Most kerültem végre olyan állapotba hogy tudok valamennyire értelmes mondatokat alkotni!Aludni nem tudtam teljes mélységben,mert mindig meg-meg ébredtem a szenvedésemben.Melegem is volt,miután a kimerültségtõl fáztam 1órát.
Tomi a képeket valahol átadod nekem?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
130 kilcsi? hmmm...fincsi Schnell barátunk igencsak gyúr a Tour de Hongrie-ra :)

Amúgy jó volt a terep? Fárasztó?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én is hazaértem melóból, baromira kifáradtam, de mindent a Kellysemért.... :)