Árpi montiban is nyomul?????
Nem is tudtam, azt hittem teljesen leköti az o.útizás....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. May 14. - 18:28
Posted 2006. May 14. - 18:15
1. nem vittem zsét,mert nincs pénzem(2500Ft volt a nevezés)
2. Tegnapi montizás után eléggé savasodva voltam(izomlázas)
3. Életem elsõ montis versenye legyen hosszú és viszonylag színvonalas(nem volt kaja a nevezési díjban és csak 4.7km volt a táv)Jah meg jobb is mert akkor az Árpi nem lett volna 3. helyezett
Kategóriát 3 tatabányai szerezte meg.Az elsõ 3 helyezett!!!
2. Tegnapi montizás után eléggé savasodva voltam(izomlázas)
3. Életem elsõ montis versenye legyen hosszú és viszonylag színvonalas(nem volt kaja a nevezési díjban és csak 4.7km volt a táv)Jah meg jobb is mert akkor az Árpi nem lett volna 3. helyezett
Kategóriát 3 tatabányai szerezte meg.Az elsõ 3 helyezett!!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 14. - 18:08
SchnellT
És te miért nem indultál???
És te miért nem indultál???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. May 14. - 18:05
Huh ez oltári jó verseny volt!Igaz szurkolóként voltam,de nagyon jó látni,hogy milyen reakcióként érint egy versenyzõt a bíztatás és a taps.Azért is tetszett mert körpálya volt így minden körben más és más arcvonásokat láthattunk a versenyzõkön.És hogy ha drukkolnak neki a szenvedés ellenére egy pillanatra mosoly is ki tud ülni az arcukra.Anett kár hogy nem jöttél!Láthattál volna nõket úgy igazán küzdeni.Nekik is nagy segítségükre volt a hajrázás és a taps.Ami a legérdekesebb hogy ha csak 50 méteren keresztül is,de legalább meg tud megindulni ösztönösen a versenyzõ a bíztató szavakra.
A 7. körben még érdekesebb hogy valakinek még poénra is futotta.Jött egy srác a 7. körben és azt mondja : "Nagyon eltûntek a csajok"
Srácok és csajok egyszerre mentek,de a csajok csak 6 kört mentek.amúgy elég combos emelkedõt kellett megmászniuk!Nagyon emelkedett komolyan!
A 7. körben még érdekesebb hogy valakinek még poénra is futotta.Jött egy srác a 7. körben és azt mondja : "Nagyon eltûntek a csajok"
Srácok és csajok egyszerre mentek,de a csajok csak 6 kört mentek.amúgy elég combos emelkedõt kellett megmászniuk!Nagyon emelkedett komolyan!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 14. - 09:26
ok!
Na én elmentem a csapdi-i montiversenyre.Megnézem mit okoz a Nedermann Árpi csapattársam.
Jajj,most nézem az aláírásod és jut róla eszembe hogy tegnap mire hazaértem már majdnem sírtam!
Na én elmentem a csapdi-i montiversenyre.Megnézem mit okoz a Nedermann Árpi csapattársam.
Jajj,most nézem az aláírásod és jut róla eszembe hogy tegnap mire hazaértem már majdnem sírtam!
Posted 2006. May 14. - 09:25
Nem tudok átküldeni ugy a képeket, mert mail-ben max 3 megát enged küldeni.
Majd felrakom az MSN-t és azzal át lehet küldeni.
Majd felrakom az MSN-t és azzal át lehet küldeni.
Posted 2006. May 14. - 09:20
Tomi,ha megtudod oldani hogy tömörített mappában feldobod a képeket egy email-be akkor én azt tudom,fogadni mert bõven van helyem!1GB-s táram van az mrttb@freemail.hu címemen.
Jah én mikor hazaértem ettem egy jó nagy adag túróstésztát.Aztán bealudtam vagyis szenvedtem az ágyamon 8-ig.Így tudtam fentmaradni egész éjjel.
Jah én mikor hazaértem ettem egy jó nagy adag túróstésztát.Aztán bealudtam vagyis szenvedtem az ágyamon 8-ig.Így tudtam fentmaradni egész éjjel.
Posted 2006. May 14. - 09:08
Hát nóóóórmális tekertél 130 kilit és nem aludtál?:scared: Nekem a tegnap jóval lightosabb volt veled 55, asszonyal 13, meg utánna edzettünk, de igy is hulla fáradtan szédültem be az ágyba.
Anett: Álmaimban én is álmodozom 1 ösztelós Trek-rõl, vagy 1 kona-ról, de ahoz még igen sokat kell sporolnom, a mostani célom, "csak" 1 Reba, de sajnos azért is igen sokat kell melozni.
Nem vagy egyedül!!!
Posted 2006. May 14. - 09:05
Hát nóóóórmális tekertél 130 kilit és nem aludtál?:scared: Nekem a tegnap jóval lightosabb volt veled 55, asszonyal 13, meg utánna edzettünk, de igy is hulla fáradtan szédültem be az ágyba.
Anett: Álmaimban én is álmodozom 1 ösztelós Trek-rõl, vagy 1 kona-ról, de ahoz még igen sokat kell sporolnom, a mostani célom, "csak" 1 Reba, de sajnos azért is igen sokat kell melozni.
Posted 2006. May 14. - 09:04
Aham...
Mint már említettem én dógoztam a tegnapi nap folyamán!!!
Mint már említettem én dógoztam a tegnapi nap folyamán!!!
Posted 2006. May 14. - 08:42
Akkor én nem vagyok munkásember,mert nem aludtam?
Posted 2006. May 14. - 08:05
A munkásemberek alszanak hajnal 3kor!!!
De már fent vannak, lassan go reggelizni, azután, meg készülök a szerdai spanyol témazárómra!
De már fent vannak, lassan go reggelizni, azután, meg készülök a szerdai spanyol témazárómra!
Posted 2006. May 14. - 07:19
Szép jó reggelt mindenkinek!
Posted 2006. May 14. - 03:31
Áh mindenki alszik!
akkor megyek játszok tovább!
akkor megyek játszok tovább!
Posted 2006. May 13. - 22:39
Jövõ héten szombaton (május 20.) DM középtáv pályabejárás. Találkozó Visegrádon a révállomáson 10 órakor.
Posted 2006. May 13. - 22:20
egy MSN üzenet részemre Coldrock-tól:
tartalma nem közzétehetõ,mivel rendes vagyok így nem szúrok ki Cold-dal
Máté egy áldottjó montis!
tartalma nem közzétehetõ,mivel rendes vagyok így nem szúrok ki Cold-dal
Máté egy áldottjó montis!
Posted 2006. May 13. - 22:13
hmm?40km/h átlagsebesség!!! húúú! Én is - én is!!
Posted 2006. May 13. - 22:10
A nagymellû nemlétezõ nõvéredre gondolsz?Ne genyózz,mert én is megszivatlak!
Posted 2006. May 13. - 22:09
Tamás nem felejtem el! Mindig a szemem elõtt lebeg!!
40km/h átlagsebesség!!! húúú! Én is - én is!!
40km/h átlagsebesség!!! húúú! Én is - én is!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. May 13. - 22:08
Tomásznak csak király bringái vannak, csak azé bosszant fel, mer nemjön ZM2006-ra, meg a nõvéremhez aludni hehehehehe:cheers:
Grolsch milyen bringát építesz ? felhõkarcoló ?
Grolsch milyen bringát építesz ? felhõkarcoló ?