Szilárd az nem vitrin bringás, aki úgy ugra-bugrál a murvás lejtõn, mint te!
Feltöltöttem a képeket a Sárgulásról!!!!!
http://kep.tar.hu/so.../50287229?o=0#2
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. May 21. - 20:49
Posted 2006. May 21. - 20:48
ÁÁÁÁÁÁÁ eddig tanultam reggel 9-tõl, már kicsit be van vérezve a szemem csak 1 ebédre álltam fel. Holnap 2 vizsgám lesz szurkoljatok:)
Mx: Ha az orvosok se tudnak mondani semmit (velünk elöfordult, hogy azt mondták, hogy majd elmulik) akkor probáld ki azt a mágneses baszt amit irtam, nekem nagyon bevált. Aztért mindenképpen menj el dokihoz, hátha mondanak valami okosat.
Na lépek aludni sziasztok
Mx: Ha az orvosok se tudnak mondani semmit (velünk elöfordult, hogy azt mondták, hogy majd elmulik) akkor probáld ki azt a mágneses baszt amit irtam, nekem nagyon bevált. Aztért mindenképpen menj el dokihoz, hátha mondanak valami okosat.
Na lépek aludni sziasztok
Posted 2006. May 21. - 20:06
Meg nem akarjuk, h. olyan vitrin bringás legyél, mint én lettem, egy éve ilyenkor mindegy volt az idõ, mindig mentem, most meg ha van egy felhõ az égen, már nem is megyek
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. May 21. - 19:57
Köszi hogy így aggódtok értem,
Nem aggódás! Csak meg akarunk kergetni végre bicóval. höhö
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. May 21. - 19:52
MIcsoda összefüggés, az én bringám is Vipera, akkor a többi "bicó" csak imitálja a kerékpárokat??
Posted 2006. May 21. - 19:47
Köszi hogy így aggódtok értem, de holnap vagy legkésõbb kedden lemegyek a háziorvosomhoz. Eddig még csak jó orvosokat ajánlott, tehát remélem most is jó helyre fog küldeni.
Én is ízületi dologra gondolok, de én se vagyok orvos.De szerintem Mx azért nem szorul mûtétre, lehet vmi porc, v. izületi probléma, de nem akarok itt okoskodni, mert azt azé mégse nem? meg nem vagyok orvos!
Posted 2006. May 21. - 19:45
hihi!
Én csak hálapénzes dokit ismerek (bár ez nem vicces)
Ha azt akarja, hogy komolyan vegyék: Budapest Sportkórház.
De õ tudja milyen a helyzet.
Térd problémáknál a tatabányai Szt. Borbála erõsen kerülendõ. Én jó pár térdmûtöttel voltam együt gyógytornán. Mindegyiknek, mégeszer kiemelten MINDEGYIKNEk elcseszték a mûtétet. Volt akinek egyserûen rossz helyre varrták vissza a szalagot.
Nekem Pestre fel kellett mennem, hogy kiderüljön elszakadt a szalagom, mert ezek 2x is azt mondták hogy áááá nem! Háááát pedig de!
De szerintem Mx azért nem szorul mûtétre, lehet vmi porc, v. izületi probléma, de nem akarok itt okoskodni, mert azt azé mégse nem? meg nem vagyok orvos!
Ja Mo-n csak egy boxoló van! A Vipera! A többi csak imitálja!
Én csak hálapénzes dokit ismerek (bár ez nem vicces)
Ha azt akarja, hogy komolyan vegyék: Budapest Sportkórház.
De õ tudja milyen a helyzet.
Térd problémáknál a tatabányai Szt. Borbála erõsen kerülendõ. Én jó pár térdmûtöttel voltam együt gyógytornán. Mindegyiknek, mégeszer kiemelten MINDEGYIKNEk elcseszték a mûtétet. Volt akinek egyserûen rossz helyre varrták vissza a szalagot.
Nekem Pestre fel kellett mennem, hogy kiderüljön elszakadt a szalagom, mert ezek 2x is azt mondták hogy áááá nem! Háááát pedig de!
De szerintem Mx azért nem szorul mûtétre, lehet vmi porc, v. izületi probléma, de nem akarok itt okoskodni, mert azt azé mégse nem? meg nem vagyok orvos!
Ja Mo-n csak egy boxoló van! A Vipera! A többi csak imitálja!
Posted 2006. May 21. - 19:33
Én Cobra 11et nézek :icon_redf
Különben vki tud ajánlani egy dokit Mxnek??? MErt ha küldene egy sms-t h. ajánljak egyet, hát nagy sz@rban lennék!
Különben vki tud ajánlani egy dokit Mxnek??? MErt ha küldene egy sms-t h. ajánljak egyet, hát nagy sz@rban lennék!
Posted 2006. May 21. - 19:23
1 zsák krumpli?És az unokáira nem is gondolsz?1 zsák krumpliból nem lehet elég tócsit sütni!
Csonttörõt szétverik?
Csonttörõt szétverik?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 21. - 19:20
Csak ma nem tudok. Tegnap tekertem kb 45-50-et és lehet hogy túlerõltettem, de lehet hogy fel kéne keresnem valami dokifélét. Igaz nem nagyon szertek ilyen helyekre járni. De fondolom ezzel mindenki így van.
Mx nem akarlak elkeseríteni, de nekem szalagszakadással mûtötték a térdemet, és azért kezdem el bicóval sportolni, mert marha jót tesz a térdemnek. Futni pl nem tudok mert fáj tõle a térdem, de a bicó az marha jó!
Ha elmész dokihoz, szerintem ne elégedj meg azzal, hogy ránéz és felír vmit. Küldjön el röntgenre, ultrahangra, extrém esetben MRI-re!
Ja és ne vmi B'lf'sz Jóskához menj, hanem olyanhoz akit ajánlanak, mert a lábadra szükséged lesz ha majd 70 éves leszel és le kell menni a piacra egy zsák krumpliért
A képeket majd késõbb töltöm az este folyamán, türelem a rajongóktól
Pszt! Most kezdõdik Csonttõrõ 49 másodperce!!!
Posted 2006. May 21. - 17:55
A tegnapi pincefesztivál képei feltöltve:
www.kep.tar.hu/kisocsike
www.kep.tar.hu/kisocsike
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. May 21. - 15:21
A budai túra 60 valamennyi km volt, és utána minden fájdalom nélkül tekertem haza (igaz 100 méter volt!) és más nap is minden fájdalom nélkül pörgettem a buszok között, mögött, elõtt, alatt (). Különben meg nem olyan rosz hely a kórház, ha kísérõ vagy , amúgy meg kapsz rá vmi gyógyszert, vagy krémet, és utána vidáman fogy tekerészni. SZtem jövõ héten keress egyet!
VAgy ha így jobb, akkor utasítalak arra, h. keress egy dokit, mert a normafa rétest meg kell kóstolnod (és az magasan van!)
VAgy ha így jobb, akkor utasítalak arra, h. keress egy dokit, mert a normafa rétest meg kell kóstolnod (és az magasan van!)
Posted 2006. May 21. - 14:47
De ne beszéld már be magadnak!Remek formában vagy,nem eröltethetted meg magad 40km-mel!Itt komolyabb gondok vannak!Minden esetre én mentem tekerni!
Üdv!
Üdv!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. May 21. - 14:27
Csak ma nem tudok. Tegnap tekertem kb 45-50-et és lehet hogy túlerõltettem, de lehet hogy fel kéne keresnem valami dokifélét. Igaz nem nagyon szertek ilyen helyekre járni. De fondolom ezzel mindenki így van.
Posted 2006. May 21. - 12:30
Esõ még valóban nincs, de siess mert sztem nem sokáig marad ez így!
Mx! sztem látogass meg egy dokibácsit, mert ez nem állapot, h. 21 évesen nem tudsz tekerni 20 kmt, mert szétesik a térded, hosszú lesz még a hátralvõ életed bringa nélkül
Mx! sztem látogass meg egy dokibácsit, mert ez nem állapot, h. 21 évesen nem tudsz tekerni 20 kmt, mert szétesik a térded, hosszú lesz még a hátralvõ életed bringa nélkül
Posted 2006. May 21. - 12:21
Feltámadtunk!
Hotmaat-tel tegnap nem sikerült másnapossá tenni magunkat,ezért még ezt bekell pótolnom vele!
Király volt a buli, és tömegnyomor van már most ebbe a kicsiny faluba.
Kisöcsike csinált képeket tegnapról. Ha fenn lesznek akkor majd linkelem õket. Most haladok a tegnapi maradékot elpakolni,illetve a pinyót kitakarítani:-((
Hotmaat-tel tegnap nem sikerült másnapossá tenni magunkat,ezért még ezt bekell pótolnom vele!
Király volt a buli, és tömegnyomor van már most ebbe a kicsiny faluba.
Kisöcsike csinált képeket tegnapról. Ha fenn lesznek akkor majd linkelem õket. Most haladok a tegnapi maradékot elpakolni,illetve a pinyót kitakarítani:-((
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Posted 2006. May 21. - 11:50
Sportkrém!
Ja és ORVOS!Ez nem normális már!Menj el!
Ja és ORVOS!Ez nem normális már!Menj el!
Posted 2006. May 21. - 11:45
Ma nem bocs. Tegnap voltam és az kihat a mai napomra is térdügyileg.MX!Egy tekerésbe benne vagy?
Posted 2006. May 21. - 11:23
MX!Egy tekerésbe benne vagy?