Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

nincs kedvem vissza keresni Ano bejegyzését, de lényeget fejbõ idézem a muszáj szót pontos jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj vel írjuk :D :D

ÁÁÁÁ gyülölöm, ha kijavitanak ilyenben mindig szar volt a helyesirásom.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Áhh! Vége a Gironak de ez a Simoni nagyon megutáltatta magát velem. Szegény azt hitte azért mert pénteken hagyták Garatet nyerni, szombaton majd õt fogják hagyni. Ez elég vicces. Most azt szövegeli, hogy Basso tartozik neki, meg számára megszûnt létezni Basso és hogy milyen sportszerûtlen volt a hegyen... :wtf:
Elkenték Simoni bácsi száját a hegyen és nem tudja megemészteni...szomorú ha vki nem tud veszíteni...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Muszály lesz!
Sok pénzt akarok keresni, mert sok pénzt akarok elkölteni :D
De ez a Vario sem a legdrágább. 300 ezer amit kinéztem, meg van akciós olcsóbban.
Basszus ennyit simán összespórolok ha már van állásom. Nincs lakbér, nincs kocsi részlet
Itt a mikor a kérdés....hogy mikor tudok munkába állni...szerencsétlen helyzet, hogy most végzek a sulival és ilyenkor megy el mindenki szabira...legideálisabb esetben is csak szeptemberben tudok munkába állni, ha lesz munkám!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Anett!
Jól fogsz keresni, bár tudom nem illik más pénztárcájában turizni, de ezt nem hagyhattam ki :D :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Húú megvan...
ha össztelósom lesz mégse Konám lesz hanem egy Variom!!!
http://www.luongo.hu/
Vagy Ghost-om...de sajnos azokat nemtom mennyibe kerülnek
http://www.ghost-bik...tegory=Marathon

Húú ez a Ghost RT5500 pont úgy van felszerelve ahogy én építeném!! Tökéletes!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
75kg vagyok és úgy már nehezebb is :)
nincs kedvem vissza keresni Ano bejegyzését, de lényeget fejbõ idézem a muszáj szót pontos jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj vel írjuk :D :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Azért azt se felejsd el, hogy amig te vagy 60 kg én vok 80kg budán még 85 voltam, és a gringánk között meg csak 7 kg külömbség van, viszont sulyban vagy 20 kg.
Tudom, hogy korai még taktikáról beszélni, csak annyira beleéltem magam, muszály volt leirni. Egyébként mért nincs meg, hogy hányan leszünk hát 5-en, mert Tomi is azt mondta, hogy jön.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Valljuk be én 20 kg-s bringával edzek, nem 10-13 kgs csoda gépekkel!!
Szal aki gyorsan akar fejlõdni, akkor vegye meg a bringámat, 200 ruppó az ára :D :D :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A Budai tekerés nagy arcosharcoskodás volt, semmi más, nem akartam beégni :D

Elõttünk akartál arcoskodni?persze-persze akkor mi lesz ha még rágyúrsz? :D
Szilárd ne szerénykedj mert nem hisszük el :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szerdán meglesz az Avid fr 5 fékkarom, de várom már, után új monoblock, anyagilag lenullázom magamat....

Azóta az elmult 2 hétben tekertem talán 40 kmt...
A Budai tekerés nagy arcosharcoskodás volt, semmi más, nem akartam beégni :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Hootmat!!
Elõbb izmot kell varázsolni a lábaimba, de majd csak 2 hét múlva tudok nekiállni,

Szilárd te mirõl beszélsz? Nem aláztál meg minket eléggé, amikor a Budai hegységben hegynek mentünk felfele? :D

Hotmaat az én teljes nevem, meg születési évem benne van az adatlapomban.
Amúgy taktikáról még nagyon-nagyon korai beszélni! Azt se tudjuk hányan leszünk...
De bele már én is beleéltem magam rendesen.

név ötlet:
Elkopott a Kónusz Fogam
Marasztaló Nyeregbilincs
Kiszívott Villanyak
Kullancs Leves
A Bicóm Visszavág
Ég és Rönk Között
Ki Váltott Engem?
...folyt köv.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hootmat!!
Elõbb izmot kell varázsolni a lábaimba, de majd csak 2 hét múlva tudok nekiállni, miután megvolt a magyar szóbelim, végzek 8:00 körül a szóbelivel, utána nekiugrok a tekerésnek, fõleg ha kapok még akciós fékkart, akkor már az új karral nyomhatom és nem fog a kesztyûm beleakadni a letört részbe :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hootmat!!!
Akkor én kibérelném egy éjszakára ezt a szerkenytyût, de lehet, hogy veszek egyet addig, ha sokat tudok melózni nyáron (ez a 3200 forintos ár elég barátságosnak tûnik!)
Barátnõd kocsival megy ki Csillebércre??? Ha igen, akkor és a sátrat leszállítom hozzátok, és ha nem problem, akkor szépen megkérlek Titeket, hogy vigyétek ki, mert a hátamon sajna nem fér el
NNah akkor tényleg emnjünk, mert állatira beleéltem magamat és szüleim is elengednek és ez tök jó! :)

Nem asszony fog kocsival jönni, hanem én:) de nyugodtan idehozhatod a sátrat, meg minden cumót, én majd kiviszem öket. Mondjuk ez nem csak rád vonatkozik, hanem mindenkire.
Hát jó, hogy megyünk én mostmár tuti nem akarok lemondani róla, ha igy beleéltem magam, sõt lehet, hogy amint megjön a fizum elintézem a nevezést, hogy azzal már ne lehessen hülyéskedni, meg hogy senki se tudjon kihátrálni a buliból;)
Ugyhogy tényleg találjuk ki a nevünket, meg majd kell mindenkitõl egy teljes név, meg hogy mikor született. Ha ezek megvannak, akkor intézem a nevezést.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Érdeklödtem ösöknél nekünk meg van asztalunk, amit tudunk vinni.
Azt tudjátok, hogy majd valami stratégiát is ki kell dolgozni, hogy mennyit tekerjen 1-1 ember, mielött váltunk 3km a pálya, tehát mondjuk egy ember 3 kört tud megtenni temposan, ha hatan vagyunk az aszt jelenti, hogy miután tekertél 3 kört tudsz pihenni kb 2 órát,(18-as átlaggal számolva) ami azért szerintem igen jó, mert annyi aladt simán ki lehet pihenni azt a fél óra hajtást.
Mondjuk igyis-ugyis hullák leszünk a végére de hát ez a cél:D

Huh kicsit lehet elszáltam, hogy már azon gondolkodok, hogy milyen taktikával kéne menni, mindha jövöhéten lenne a verseny, pedig még igen csak messze van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hootmat!!!
Akkor én kibérelném egy éjszakára ezt a szerkenytyût, de lehet, hogy veszek egyet addig, ha sokat tudok melózni nyáron (ez a 3200 forintos ár elég barátságosnak tûnik!)
Barátnõd kocsival megy ki Csillebércre??? Ha igen, akkor és a sátrat leszállítom hozzátok, és ha nem problem, akkor szépen megkérlek Titeket, hogy vigyétek ki, mert a hátamon sajna nem fér el :(
NNah akkor tényleg emnjünk, mert állatira beleéltem magamat és szüleim is elengednek és ez tök jó! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Én lehet, hogy fogok tudni kölcsönadni egyet, mert asszonynak is veszünk, és õ ugye nem indul, tehát lesz 1 tartalék. Ilyen a legelsõ

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
MIért jó yelv, a nem kell dogát írni belõle!!!!!!!!!!!
Pont azokat írtam ki, amik bringázás közben kijöhetnek rajtad, ilyenek, h. elvágta a mutató ujját, meg kiesett a bal alsó foga, azok nem jók erre az eseményre...
Hozok sátrat, meg akár széket is, de akkor cserébe vki adjon kölibe fejlámbát, hozok bele elemet, szal az nem probléma... :D :D :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Blablabla! :D:D

Na elmész te a tudodhova probál itt az ember kicsit felviditani te meg.....
AH

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Kinizsin azok szokta végig menni akik évente több Gerecse50 szintû teljesítménytúrát szoktak megcsinálni, tehát tapasztalt teljesítménytúrázók. Egyszer halottam egy csoportot a Tatabánya30-on, akik hosszan sorolták egymásnak , hogy milyen túrákon voltak abban az évben, és õk is feladták a Kinizsit. Szóval sokat kell menni és jövõre sikerülni fog.
Szilárd ha szépen megkérlek akkor abbahagyod a spanyol tanulást?:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Blablabla! :D:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)