Hány román kamionnal találkozol egy Tatabánya-Tata-Tatabánya kör alatt?
Nemsokkal,de ma valahogy már elegem lett a BMX-ekbõl!!!
Egész nap BMX-et szereltem,mert szegények defektet kapnak.
Utálom a BMX-et!áááááááááááááááááááááhhhgrrr...:lol1:
Hány román kamionnal találkozol egy Tatabánya-Tata-Tatabánya kör alatt?
Mx!
Ezt vedd meg!
http://apro.bikemag....ct=17623&cat=56 (Colnago és országúti is egyben)
Mennyit tekersz kamionok között?
Érted már?Te nem tartózkodhatsz az autópályán,de a kamion igen,de hol legyen ha nincs elég autópálya?
Politika OFF!
Beszélgessünk a jóidõrõl!
Nem mindegy mennyi autópálya épült?????? Úgysem használhatjuk, az meg, h. PÉcs és Debrecen miko' lesz összekötve, ki nem... jav. kit érdekel, nem érint minket!
Debrecen és Pécs is baromi messze van...
Pl ma adtak át 60km pályát Érdtõl Dunaujvárosig. M6 a neve utánna lehet nézni.
Tényleg nem készül pálya:D
Egyébként tényleg a Balatonnál is átadtak egy szakaszt. Meg ha valaki jár Kaposvár fle ott is megcsodálhatja, ahogy a viadukt épül(bár nem túl gyorsan)
De tényleg ne politizáljunk.
Jut eszembe multkor olvastam valahol, hogy 1km autopálya kb 1 milliárd (ha jól emlékszem)forint.
Csak érdekesség gyanánt
Üdv!
Hamar lezárta hogy 1000milliárd az autópályaépítésbe,de azt nem mondta el már hogy hány km készül(vagyis nem készül ) majd ebbõl az összegbõl!
Politika OFF!
Mennyi is készült?Persze készülnek,csak év/m sebességgel nem egy szuperteljesítmény!Anett,ha elfajulna a vita szerintem privibe rendezzük le.Nem akarok mindent itt kifejteni,mert bannolnak.
És akármennyire is tagadod,Te is tudod hogy az autópályaépítési témakör az ahol az ország pénzének java elveszik!Ne is próbáld tagani!!!
Üdv!
1000milliárd az autópályaépítésbe,de azt nem mondta el már hogy hány km készül(vagyis nem készül ) majd ebbõl az összegbõl!
Politika OFF!
Specko váz az határeset, de egyezzünk ki inkább egy Colnagoban.