Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. July 01. - 08:14
Jó reggelt mindenkinek!
Megyek aludni!
Sziasztok!
Megyek aludni!
Sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. June 30. - 15:26
Na mi van mindenki elment fagyizni csak én rohadok a melóhelyen senki sem ír ide:( na sebaj mostmár lassan énis eltolom a taligát:)
Posted 2006. June 30. - 12:59
Milyen mennyi?
Nem eladó megy bele új monobloc(mert az xszar) azt megy bele asszony gépébe.
Egyébként Bontrager Select
Nem eladó megy bele új monobloc(mert az xszar) azt megy bele asszony gépébe.
Egyébként Bontrager Select
Posted 2006. June 30. - 12:36
a mostanid milyen és mennyi??
holnap 10:15 körül majd írok, addig is hátszelet mindenkinek
holnap 10:15 körül majd írok, addig is hátszelet mindenkinek
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. June 30. - 12:35
Az ember elmegy ebédelni ti meg addig jó televeszekeditek a topicot:D
Annak a törökbálinti srácnak az jutott eszébe, hogy megint szervezhetnénk valami közös tekerést valamikor a közeljövöben.
Gyerekek jövöhéten lesz hajtomüvem juppi Lx lesz nem Xt, mert a srác aki az Xt-t hozta volna befalsult:(
Annak a törökbálinti srácnak az jutott eszébe, hogy megint szervezhetnénk valami közös tekerést valamikor a közeljövöben.
Gyerekek jövöhéten lesz hajtomüvem juppi Lx lesz nem Xt, mert a srác aki az Xt-t hozta volna befalsult:(
Posted 2006. June 30. - 11:54
ketyós?? milyen is?
amúgy nyílt fórumon igyekszem nem veszekedni, mert abból csak kitiltás születne nem ér annyit az h. 25 kmt egyedül v. ketten tekertem/tünk....
amúgy nyílt fórumon igyekszem nem veszekedni, mert abból csak kitiltás születne nem ér annyit az h. 25 kmt egyedül v. ketten tekertem/tünk....
Posted 2006. June 30. - 11:53
Ez nem veszekedés, hanem a félreértések tisztázása...meg nem tartom magamban a dolgokat, mert az elfojtott belsõ stressz kihat a környezetemre :lol1: és ketyós leszekGyerekek ne veszekedjetek már. Fõleg egy kis félreértés miatt.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. June 30. - 11:49
Gyerekek ne veszekedjetek már. Fõleg egy kis félreértés miatt.
Az lehet hogy az aszfalt szárad fel leghamarabb de még mindig vizes, tehát a komárnói túrát én kihagyom.
Én vasárnap óta nem tekertem, és szeretek egyedül tekerni. tehát ha élménybeszámolót tartok az nem azért van mert ki akarok szúrni mindenkivel, hogy én milyen jót tekertem ti meg nem, hanem azért mert szeretek egyedül menni.
Az lehet hogy az aszfalt szárad fel leghamarabb de még mindig vizes, tehát a komárnói túrát én kihagyom.
Én vasárnap óta nem tekertem, és szeretek egyedül tekerni. tehát ha élménybeszámolót tartok az nem azért van mert ki akarok szúrni mindenkivel, hogy én milyen jót tekertem ti meg nem, hanem azért mert szeretek egyedül menni.
Posted 2006. June 30. - 11:49
nem tekerünk mindennap, ma sem mentem, és ma nem is fogok... a holnap még necces... a tegnapi napomat megint nem lehet tekerésnek nevezni, mert felcipeltem a lépcsõn a bringát a turulra és legurultam...
sõt Mx sem ment tegnap
Hotmaattal azért tekertél többet, mert osztálykirándultam...
sõt Mx sem ment tegnap
Hotmaattal azért tekertél többet, mert osztálykirándultam...
Posted 2006. June 30. - 11:46
most haragszol?
egy picit:wallbange
Csak utálok egyedül bicózni és ezen a hüle topicon mindenki csak élménybeszámolót tart, de sose hívjuk el egymást tekerni...mármint oké pár hétvégi tekerést néha össze lehet hozni, de ti naponta tekertek.
Pesze ez alól kivétel Hotmaat, mert hozzá nem tudok csak úgy átruccani...de komoly nem nevetséges, hogy életemben többet tekertem egy törökbálinti sráccal, mint egy Gál lakótelepivel?
Posted 2006. June 30. - 11:40
Posted 2006. June 30. - 11:40
Ok akkor ezt nem értem.az az eset meg olyan volt, h. nekem Óbarok van messze, Neked meg Tata nem volt kézen fekvõ, én pedíg hajlandó lettem volna lemondani a Gorba körrõl... amúgy ha visszaolvasod, akkor neked is az fog lejönni, h. abból nem lett volna semmi... de ne haragudj, holnap 10kor hazaérek és utána mehetünk egy kört Óbarokig!
Lemértem és Szárligettõl Óbarok 9 km!
De mielõtt leléptél volna írhattad volna, hogy bocsi, de Tatára megyek inkább és oda szívesen elkísértelek volna, mert nincs messze.(én a Gorbát sokalltan, nem Tatát)
Vagy azt, hogy bocsi, de egyedül akarok tekerni.
Posted 2006. June 30. - 11:33
sorry én ebbõl kimaradok...
az az eset meg olyan volt, h. nekem Óbarok van messze, Neked meg Tata nem volt kézen fekvõ, én pedíg hajlandó lettem volna lemondani a Gorba körrõl... amúgy ha visszaolvasod, akkor neked is az fog lejönni, h. abból nem lett volna semmi... de ne haragudj, holnap 10kor hazaérek és utána mehetünk egy kört Óbarokig!
az az eset meg olyan volt, h. nekem Óbarok van messze, Neked meg Tata nem volt kézen fekvõ, én pedíg hajlandó lettem volna lemondani a Gorba körrõl... amúgy ha visszaolvasod, akkor neked is az fog lejönni, h. abból nem lett volna semmi... de ne haragudj, holnap 10kor hazaérek és utána mehetünk egy kört Óbarokig!
Posted 2006. June 30. - 11:28
Sasy!
Anett!
Nem úgy volt, h. 2 hónapig nem írsz??? persze örülök, h. írtál ám
Nem akarok lemaradni egy túráról sem, elvégre azért is van itt a topik.
NEM azért, hogy a megbeszélt találka elõtt lelépsz aztán meg bejelented milyen jót tekertél egyedül igaz Szilárd???:flame:
De kicsit félek a délutáni csúcsforgalomtól...nem, bizti nem lesz sok kamion De Komárno nincs messze, oda-vissza megvan 80 km-en beül és sík.
Posted 2006. June 30. - 11:07
Sasy!
A www.tbfr.jelkft.hu oldalon próbáld, vagy az apro.bikemag.hu oldalon meghírdetni, ott talán nagyobb érdeklõdés lesz... itt csak cécések és oútisok vannak, de azért jöhetsz Te is túrázni velünk, persze ha még lesz
Anett!
A www.tbfr.jelkft.hu oldalon próbáld, vagy az apro.bikemag.hu oldalon meghírdetni, ott talán nagyobb érdeklõdés lesz... itt csak cécések és oútisok vannak, de azért jöhetsz Te is túrázni velünk, persze ha még lesz
Anett!
Posted 2006. June 30. - 11:01
Merida UMF hardi 1-es bringa(váz) eladó teljesen komlpetten. a bringa teljes mértékben dirt-street irányzatú
alkatrészek:
-pazzo rövid stucni
-ritchey(ricsi:D)
-rpm hajtómû
-umf ülésbilint,bikepositive üléscsõ,velo ülés
-deore fékkar csak jobb oldalon
-szürke bovdenház hátul fekete
-hátul deore 2005-ös bovdenes tárcsafék
-elõl duplafalú felni,hátul is de hátul DT küllõk egy bikepositive tárcsafékes aggyal
-elõl merevvilla(sajna)
a váz alu és a színe rózsaszín(de sötét)
irányár 80 ezer HUF alkudni lehet(mértékkel)
tatabányai vagyok
alkatrészek:
-pazzo rövid stucni
-ritchey(ricsi:D)
-rpm hajtómû
-umf ülésbilint,bikepositive üléscsõ,velo ülés
-deore fékkar csak jobb oldalon
-szürke bovdenház hátul fekete
-hátul deore 2005-ös bovdenes tárcsafék
-elõl duplafalú felni,hátul is de hátul DT küllõk egy bikepositive tárcsafékes aggyal
-elõl merevvilla(sajna)
a váz alu és a színe rózsaszín(de sötét)
irányár 80 ezer HUF alkudni lehet(mértékkel)
tatabányai vagyok
Posted 2006. June 30. - 10:58
Jelzem még mindig. Tudom, hogy mindig én akarok változtatni, de nem lenne jobb esetleg egy komárnói túra délután? Ha el is áll az esõ akkor is vizes lesz minden, tehát nem felülrõl hanem alulról fogunk elázni.
Az aszfalt szárad fel a leghamarabb...ezért szeretek outizni
Posted 2006. June 30. - 09:46
nem találom az esernyõt, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beszarok, egyszer kell egy évben, és pont akkor nincs itthon
amúgy meg köszzi, de csak fel tudok rakni egy klipszet, talán nem vagyok ekkkora béna
amúgy meg köszzi, de csak fel tudok rakni egy klipszet, talán nem vagyok ekkkora béna
Posted 2006. June 30. - 09:28
Posted 2006. June 30. - 09:07
ezért jó nekem kiküldök, egy sms-t és egy msn beszélgetést lefolytatok és már nem is ázok sz@rrá
vagyis megyek a boltba klipszért, és újra kezdett esni
vagyis megyek a boltba klipszért, és újra kezdett esni