ááááá nem hiszem el!!!! szeptember 17én lesz

ja igen! Nem vagyunk már 14 évesek!mi sem vagyunk már fiatalok
Gratula! Megvertél vkit!!! Én is megvertem vkit életem elsõ versenyén, de sajna ott 6-an voltunkNekem szuper volt a verseny ,elsõ lettem a korcsoportomban (jó jó tudom két indulóból nem nagy szám de azért úgy örülök!!!)
Ez nem válasz. Pontos élekort kérünk.Öregedõ néni?
Ez aranyos
Öregedõ néni?A bringám egy Merida Matts S. 500, még elég új, 1,5 hónapos.
És nem verek át senkit, egy igazi öregedõ néni vagyok.
Környéken (Nyerges-Egom-Tbánya) merre vannak jó utak, amin jó tekerni is (nem unalmas) és jó minõségû?!
Na mesélj már magadról Kisvirág. Honnan vagy, miben nyomulsz, miylen bringád van...
de mivel általában aki elõször fut be egy topicra, mindig köszönéssel kezdi, meg megírja ki-fia-borja, szerintem ez egy Schnell-T-szagú átverés lesz, de ne legyen igazam
Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Kisvirág ki vagy?Csak nem Mangoo?
Na ezt pl nem tudtam akko femehettünk volna kár hogy nem jutott akkor senkinek eszébe:(Ott már nem volt forgalom! A Vaskapu meg fent van egy hegyen...oda a kutya se jár...majd legközelebb
Amúgy igen, Bicskéig el lehet jutni mellékutakon. De onnan nemtudom.
Azt tudom, hogy Biatorbágy, meg Herceghalom fele fut párhuzamosan a 100-asal alsóbbrendû út.
de hol van még a 2 hét múlva péntek...addig még 20 dolog közbejön neked Szilárd
Ezt én is tudom ajánlani. Nagyon jó kis út.Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.
Hé ha valaki ismer jó Túrautat aszfalt nélkül a Gercsében (monnyuk ahova Tbányáról könnyõ eljutniaszfalton/nélkül) írjon plz nagyon megköszönném.
Persze ha vkinek van kedve elhívni Tour-ni akko az is szóljon:-)
A beton is jöhet ..... az se gáz az is megy...