Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. July 09. - 20:54
Posted 2006. July 09. - 20:14
8nap és 17 éves vagyok , úristen, de örgszem
õsszel lesz ilyen verseny még???
Posted 2006. July 09. - 20:13
ja igen! Nem vagyunk már 14 évesek!mi sem vagyunk már fiatalok
Megy a meccs én meg nem bííírom nézni! Hát nem feldobta magát az a ..... francia???????
Ezért 11-est?
Gratula! Megvertél vkit!!! Én is megvertem vkit életem elsõ versenyén, de sajna ott 6-an voltunk Tényleg gratula, kaptál csecse kupát amit mutogathatsz az unokáknak...aztán ott feltupírozhatod a dolgokat....majd fog a kavintonraNekem szuper volt a verseny ,elsõ lettem a korcsoportomban (jó jó tudom két indulóból nem nagy szám de azért úgy örülök!!!)
Posted 2006. July 09. - 20:12
Posted 2006. July 09. - 20:03
a Budai hegységes túra minimális aszfaltot fog tartalmazni, max 10 km...
tavasszal nagyon szupi volt, remélem most is az lesz, ha Hotmaat is beleegyezik, aki az utat mutatja majd
Kisvirág! mi az, h. öregedõ lány?? mi sem vagyunk már fiatalok
Posted 2006. July 09. - 19:18
Ez nem válasz. Pontos élekort kérünk.Öregedõ néni? Ez aranyos
Megyek én is és ezúttal nem bújhatok ki, mert Schnellnek beígértem egy rétest a külsõkért cserébe. Olyan rendes volt velem ma.
Posted 2006. July 09. - 18:46
Öregedõ néni? Ez aranyosA bringám egy Merida Matts S. 500, még elég új, 1,5 hónapos.
És nem verek át senkit, egy igazi öregedõ néni vagyok.
...Hotmaat lehet még nem is tud róla, de szombaton beállítunk 10-en!!!
Na akkor szerintem szombat Budai hegység, rétessel egybekötve, terepen, Anett jelentkezik!!!
Kisvirág gyere te is, bejáratod a Meridát!!!
terv a következõ: vonattal elmegyünk Törökbálintig, onnan Normafa, ott rétesezés, aztán passz...
Posted 2006. July 09. - 18:44
Környéken (Nyerges-Egom-Tbánya) merre vannak jó utak, amin jó tekerni is (nem unalmas) és jó minõségû?!
Komárom-Tata-Tatbánya-Óbarok esetleg onnan át Újbarokra-Szár-
Most voltunk: tatabánya-Tarján-Esztergom egész jó hullámvasutas út.
A Westel út ott van ahol a Panoráma út eléri a Kiskilátó vendéglõt, ott van egy "aszfalt" út befele.
Posted 2006. July 09. - 18:41
Na mesélj már magadról Kisvirág. Honnan vagy, miben nyomulsz, miylen bringád van...
de mivel általában aki elõször fut be egy topicra, mindig köszönéssel kezdi, meg megírja ki-fia-borja, szerintem ez egy Schnell-T-szagú átverés lesz, de ne legyen igazam
Bocsi, szóval Sziasztok!
Vszõlõsön lakom, és nem vagyok egy nagy bringás, igazából talán kocabringásnak lehetne nevezni, országúton pl. nem is szoktam tekerni, csak az erdõben, azt viszont nagyon szeretem.
A bringám egy Merida Matts S. 500, még elég új, 1,5 hónapos.
És nem verek át senkit, egy igazi öregedõ néni vagyok.
Posted 2006. July 09. - 18:35
Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.
Hmm, legyen kész a héten a monti, kipróbálom :-) . Egy térkép részletet vki? Turult még megtalálom, de a többit nem vágom :-(
Másnem ha nem lesz kész a héten, akkor megyek a jóóó öreg Csepel verimmel aszfaltosokat vmerre... lehet átmegyek a szlovákokhoz, ott elég jó utak vannak
Környéken (Nyerges-Egom-Tbánya) merre vannak jó utak, amin jó tekerni is (nem unalmas) és jó minõségû?!
Szilárd, Budai heygséges túrát hogy tervezitek? Érdekelne! Ezt ugye terepen gondoltad?!
[Én nem mutatkoztam be, nem tudtam mi a módi, Nyeregesi 23éves srác vagyok, egy Trek 3500@3700-el nyomon terepen(júlisban kezdtem újra, '90-'96ig crossoztam BMX-el, '96-'02 verseny aszfalt, '03-'06 gyk semmi ), aszfaltra egy 30éves Csepel verseny bicóm van. Jobban szeretem a földet mint az aszfaltot, de azt sem vetem meg ]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. July 09. - 18:06
És üdv Kisvirág, ha jólsejtem újabb lány a topikban, ha tévednék, akkor sorry
Posted 2006. July 09. - 17:56
de mivel általában aki elõször fut be egy topicra, mindig köszönéssel kezdi, meg megírja ki-fia-borja, szerintem ez egy Schnell-T-szagú átverés lesz, de ne legyen igazam
Posted 2006. July 09. - 17:53
Posted 2006. July 09. - 17:51
Posted 2006. July 09. - 17:47
Monnyuk megen vmi 100km-s ami 100 is lesz:D, nem baj ha nem terep csak mennyünk .
Posted 2006. July 09. - 17:45
Na ezt pl nem tudtam akko femehettünk volna kár hogy nem jutott akkor senkinek eszébe:(Ott már nem volt forgalom! A Vaskapu meg fent van egy hegyen...oda a kutya se jár...majd legközelebb
Amúgy igen, Bicskéig el lehet jutni mellékutakon. De onnan nemtudom.
Azt tudom, hogy Biatorbágy, meg Herceghalom fele fut párhuzamosan a 100-asal alsóbbrendû út.
de hol van még a 2 hét múlva péntek...addig még 20 dolog közbejön neked Szilárd
Posted 2006. July 09. - 17:43
Posted 2006. July 09. - 17:43
Posted 2006. July 09. - 17:33
Ezt én is tudom ajánlani. Nagyon jó kis út.Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.
Kicsit sok lett az új név itt, alig tudom követni. De ez csak jó, csak így tovább.
Posted 2006. July 09. - 17:27
Hé ha valaki ismer jó Túrautat aszfalt nélkül a Gercsében (monnyuk ahova Tbányáról könnyõ eljutniaszfalton/nélkül) írjon plz nagyon megköszönném.
Persze ha vkinek van kedve elhívni Tour-ni akko az is szóljon:-)
A beton is jöhet ..... az se gáz az is megy...
Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.