Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

Félre ne érts, itt nem szoktunk a bringákkal menõzni, és nem is azért kérdeztem neked milyen van,
de...
szóval amit írtál az egy idei modell, és Matts Sport 500? Mert nagyon csecse :D Gratula hozzá, ilyen bicóval azért nem szokták azt mondani, hogy kocabringás! :)

Olyan igen, de nem menõztem vele, csak válaszoltam. Egyébként a 13 éves kis bicómat cseréltem le, na nem az én pénzembõl:)). És hát megyek vele néha kicsit versenyezni, de csak tájbringa versenyre, és még full kezdõ vagyok ott.
Különben tényleg csecse, de még talán össze kellne nõni vele, ami a másikkal már nagyon megvolt, csak hát nem bírta a gyûrõdést. Én nem értek annyira a bicókhoz, mint Ti, erre azt mondták így egyben jó, aztán kész.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Sunset alaszkába ment kirándulni.Erdélyben melege volt :D

Beszéltem vele és nincs alaszkában, csak kicsit sok a dolga mostanság, meg mióta megvan a barátnöje kicsit kevesebb ideje jut minden másra:) Azt mondta, hogy nem tudja, hogy jön e szombaton de kedd-szerdára kitalálja, és megcsörget én meg majd jól tolmácsolom felétek.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Komoly nem tudom, hogy mi van veletek marjátok itt össze-vissza egymást állandóan.

hihi!
Schnell Tamással csak így lehet szót érteni :D De ne izgulj, élvezi!!! ...nekem múltkor mondta, hogy szeretné, ha mindenki ilyen ostorozva beszélne vele! ....jujj mit kapok ezért :D

Amúgy Schnell nem rád vártam a Turulnál, hanem a CD-re ami nálad volt :P höhö
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Komoly nem tudom, hogy mi van veletek marjátok itt össze-vissza egymást állandóan.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Anett most genyózol velem?Elnézést kértem a parkolóban.És miért vártál engem annyira? :)
Ez már gyanús nekem.Na megyek melózni a Na-De Bikeba!
Sziasztok!
Holnap megyek dobogókõre.megmászom 4szer vagy 6szor terveim szerint.

1. Tamás fázis-késésben vagy :D
2. Nem figyelsz arra amit írunk
épp a szombati tekerést tervezgetjük...jösz?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Azért a 14.35-öst csak elérjük reményeim szerint ha nem akkor valahogy megoldjuk, hogy beérj nyugatiba ez lesz a legkissebb gond

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Azért a 14.35-öst csak elérjük reményeim szerint ha nem akkor valahogy megoldjuk, hogy beérj nyugatiba ez lesz a legkissebb gond

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ezt most igy nem tudom fejböl Elvirába beirtam, hogy Tatabánya-Törökbálint azt ezt dobta normál idöben:)
Én Törökbálintra néztem nem Bp-re, de most ahogy nézem neked kicsit komplikáltabb ide jutni, de megoldható

Hát ha bírsz korán kelni, akkor van egy olyan, hogy: Nyergesújfalu-Almásfüzitõ ott átszálás Almásfüzitõ-Tatabánya érintésével(ott szálnak a többiek)-Törökbálint ezel csak az a bibi, hogy 5.57-kor indul

OK, megtaláltam hogy érem azt el, köszi! Kb mikor van visszaindulás? Ezt elérjük/elérem? : Budapest-Déli pu. 14:35 [Törökbálint 14:55] Vagy már csak ezt: Törökbálint 17:49 (Ezzel 9re érek haza, nem tudom hogy Nyugatiba 5re el tudnék-e jutni, mert akkor már 7-re otthon lehetnék)

Eternitgyár 06:04 32910 személy (Esztergom - Almásfüzitõ)
Almásfüzitõ 06:53

Almásfüzitõ 07:21 +>> 9417 személy (Gyõr - Budapest-Déli pu.)
Törökbálint 08:23

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sunset alaszkába ment kirándulni.Erdélyben melege volt :D

Anett most genyózol velem?Elnézést kértem a parkolóban.És miért vártál engem annyira? :)
Ez már gyanús nekem.Na megyek melózni a Na-De Bikeba!
Sziasztok!
Holnap megyek dobogókõre.megmászom 4szer vagy 6szor terveim szerint.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Melyik vonatról is van szó?!
Nyergesújfalu Eternitgyár06:37 32929 személy (Komárom - Esztergom)
Esztergom-Kertváros 07:04

Esztergom-Kertváros 07:11 +>> 2027 személy (Esztergom - Budapest-Nyugati pu.)
Budapest-Nyugati pu. 08:29

Ezt most igy nem tudom fejböl Elvirába beirtam, hogy Tatabánya-Törökbálint azt ezt dobta normál idöben:)
Én Törökbálintra néztem nem Bp-re, de most ahogy nézem neked kicsit komplikáltabb ide jutni, de megoldható

Hát ha bírsz korán kelni, akkor van egy olyan, hogy: Nyergesújfalu-Almásfüzitõ ott átszálás Almásfüzitõ-Tatabánya érintésével(ott szálnak a többiek)-Törökbálint ezel csak az a bibi, hogy 5.57-kor indul

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Beleszámoltalak téged is. 3an vunk: Te, Mango, én

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Ha már befizeted a nevezési díjat igenis tedd oda magad, ha már a világfájdalma éget is!! Szerintem...vagy reggel aludtál volna tovább :D

Amúgy hogy a többiek is tudják, igen egy órát vártam rád, de nem hívtalak fel, mert azt hittem még versenyzel...de áááá...nagyban sörözött!
Ezt még visszakapod :D

Tatabányai versenyen nem kell nevezési díjat fizetnünk!:P
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Helyes helyes legalább végre téged is megismerlek egyébként a térdfájást most ne fogadjuk el kifogásnak, mert hétvégén tekertem 70-et asszonyal azt most nekem is nem gyengén fáj a térdem:(

Most veszem csak észre, hogy lett még 1 TREK-es a topikban már 3-an vagyunk lassan ellepjük a topikot azért remélem szombaton mindegyikünk tiszteletét teszi, legalább végre megismernék más Trekeseket is

Engem is számoltál?! :D
Feltöltött kép

Hét közepére meg tudom mondani hogy tudok-e veletek menni! Remélem igen, meg azt is hogy addigra megérkezik az új fék/váltó/lánc/fogaskerék is... - most hívott a bicós, a BB5 a 30. héten érkezik csak :-( .

Melyik vonatról is van szó?!
Nyergesújfalu Eternitgyár06:37 32929 személy (Komárom - Esztergom)
Esztergom-Kertváros 07:04

Esztergom-Kertváros 07:11 +>> 2027 személy (Esztergom - Budapest-Nyugati pu.)
Budapest-Nyugati pu. 08:29

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hú ezt mire elolvastam 2X leizzadtam! Lesz itt halál!
Én egyenlõre nem mondom biztosra, mert még megbeszélem barátommal, hogy ugye nincs más program?! :D
A korai kelésnek MX nem fog örülni! De muszáj lesz a marha meleg miatt!

Nana visszaolvastam és egyszer már azt nyilatkoztad, hogy gyüvöl mostmár nincs visszaút barátot meg majd meggyözöd, hogy jó lesz az neki, ha te szombat tekergészel, max na nyügös fözöl neki valami finomat vagy valami. Nekem is volt pár köröm, mire asszonynak beadagoltam, hogy szombaton nem megyek öseihez mert tekerek:)

Mi az hogy lesz itt halál multkor is tök jó volt és szerintem abszolut nem gáz van 1-2 technikásabb szakasz de ki lehet bírni(mondom ezt ugy, hogy jelenleg idei legszarabb kondimban vok)
Korai kelést meg ki lehet bírni viszont ha késöbb indulunk akkor késön érünk vissza meg nem lenne annyi idönk.
Azért remélem többen leszünk, mint legutóbb, bár akkor is voltunk 4-en de mégiscsak az a jó, ha sokan vagyunk. Ja aki még nem járt arrafele és tervezi, hogy jön annak figyelmébe ajánlom, hogy normafánál van a föld legjobb rétesese 150Ft/db áron ugyhogy hozzatok rá megfelelõ mennyiségû pénzmagot, mert az kihagyhatatlan.

Nem akarok dolgozni! Mért van az, hogy hétfõ reggel mindig nehezen indul a meló?

Na jól össze meg vissza modosítgattam ugyhogy most jó érthetetlen de sebaj:D azért ti megszokhattátok tölem

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Egyébként a progi a következõ lenne: 7.40-es vonat 8.23-ra érne érne Törökbálintra onnan Budaörsön keresztül Normafa réteses-Jani hegy majd keresztül egészen HHH-ig(hármas határ hegy) a multkorihoz képest annyi változtatást kéne betenni, hogy most fel kéne mászni a HHH tetejére is. Ez szinte végig terep kb 5 km van benne, ami aszfalt, de megpróbáltam ugy összeállítani, hogy minimális legyen. A táv multkor 60 km volt, ez most picit több lesz, de max 10-el.

Hú ezt mire elolvastam 2X leizzadtam! Lesz itt halál!
Én egyenlõre nem mondom biztosra, mert még megbeszélem barátommal, hogy ugye nincs más program?! :D
A korai kelésnek MX nem fog örülni! De muszáj lesz a marha meleg miatt!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Ez nem válasz. Pontos élekort kérünk.:D
Megyek én is és ezúttal nem bújhatok ki, mert Schnellnek beígértem egy rétest a külsõkért cserébe. Olyan rendes volt velem ma.:D

Helyes helyes legalább végre téged is megismerlek egyébként a térdfájást most ne fogadjuk el kifogásnak, mert hétvégén tekertem 70-et asszonyal azt most nekem is nem gyengén fáj a térdem:(

Most veszem csak észre, hogy lett még 1 TREK-es a topikban már 3-an vagyunk lassan ellepjük a topikot azért remélem szombaton mindegyikünk tiszteletét teszi, legalább végre megismernék más Trekeseket is

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na szép az ember nincs 1 hétvégéig azt egybõl megjelenik 2-3 újm arc:) legalább egyre többen leszünk. Én már péntek ota ugy tervezem, hogy szombaton megyünk rétesezni, meg miegymás, ugyhogy legyünk minél többen annál jobb lesz. Remélem a topik új látogatói közül is jönnek páran, legalább öket is megismerjük. Egyébként a progi a következõ lenne: 7.40-es vonat 8.23-ra érne érne Törökbálintra onnan Budaörsön keresztül Normafa réteses-Jani hegy majd keresztül egészen HHH-ig(hármas határ hegy) a multkorihoz képest annyi változtatást kéne betenni, hogy most fel kéne mászni a HHH tetejére is. Ez szinte végig terep kb 5 km van benne, ami aszfalt, de megpróbáltam ugy összeállítani, hogy minimális legyen. A táv multkor 60 km volt, ez most picit több lesz, de max 10-el.

Akkor mindenkitõl kérnék egy lejelentkezést, aki szeretne jönni, hogy tudjam, hogy hány emberrel számolhatok.

Majd Sun-t is felhivom, hogy neki van e kedve, mert õ ugye mostanába nem jár túl sokat erre. Ja meg ha valaki tudja Ano számát õt is fel kéne hívni, mert mostanság õ sincs sokat.

Más:
Gyerekek multhéten megjött a vacsiúj LX hajtómüvem ha minden igaz szombatra már az fog figyelni a gépben jupppííííííí:D

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
1 h 2 perc,de ez az órám szerint,sajnos az eredményhirdetésnél nem figyeltem mennyit mondtak mert úgy izgultam..:))

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
csak a felvágás kedvéért én egy acél vázas Kelly'sszel nyomom, alap cuccokkal, de sztem a siker/elimertség nem a váltón, mega telón múlik, hanem abban, h. miven a vádlidban, zsír vagy izom... :) (asszem nálam fele fele :D) bár kell hozzá egy alap technika az biztos...

Mx, Mango! Mennyi lett a nyertes idõ??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A bringám egy Merida Matts S. 500, még elég új, 1,5 hónapos.

Félre ne érts, itt nem szoktunk a bringákkal menõzni, és nem is azért kérdeztem neked milyen van,
de...
szóval amit írtál az egy idei modell, és Matts Sport 500? Mert nagyon csecse :D Gratula hozzá, ilyen bicóval azért nem szokták azt mondani, hogy kocabringás! :)