Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sõt a meló is egy héttel tovább tart... így a teszkóban fogok szülinapozni :D (2 sütit eszem ebéd után :D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Mx! a holnaõi tekerés részemrõl sztornó, mert ma eszembe jutott, h. szerdára csócsó van írva a naptáramba, de a csütörtök mellett még nincs semmi, ha nem gáz át tehetnénk.... sorry h. az utcsó utáni pillban mondtam le, nem fordul elõ többett :)

:D Szilárd te rosszabb vagy mint egy vezérigazgató! Vagy azt is mondhatjuk, mindig be vagy táblázva, mint egy rock-sztár :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mx! a holnaõi tekerés részemrõl sztornó, mert ma eszembe jutott, h. szerdára csócsó van írva a naptáramba, de a csütörtök mellett még nincs semmi, ha nem gáz át tehetnénk.... sorry h. az utcsó utáni pillban mondtam le, nem fordul elõ többett :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

a Trek ma megy lánc-hátsó sor-elõ+hátsó váltó-agy cserére...

Nagy vizit volt a gépen?:) És milyen váltót veszel rá? Láttam korábban Tourney volt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:rocketman
Mikor lesz már vége a melónak, úgy kitekerném magamból a sok feszültséget!!!
Mondjuk most csak a verivel tudnám, a Trek ma megy lánc-hátsó sor-elõ+hátsó váltó-agy cserére...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Szia LooR!

Szerintem túlbonyolítod a dolgokat!felülsz a bike-ra és nekivágsz.eltévedni nem lehet,kivétel ez alól ha MX-szel mész a turulhoz.Õ még ott is a térképét lesi,már ha elteszi a szüttyõcskéjébe!

Ez rágalom!:D
Én csak ritkán viszek térképet, ebben a esetben is csak azért szerettem volna megnézni, mert te sem tudtad, hogy merre kell menni. Ha nem segítek akkor tuti eltévedtél volna, és a Szlovák határõrség állít meg valahol Aggtelek környékén.:D
Az hogy meg én jobban szeretem a "szütyõcskét" mint a púpot a hátamon az az én magánügyem.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Mango! Hol nyomod a postán? Ismered a Gyöngyi-nénit? :D:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nah én elmentem tekergészni.Akinek kellek Dobogókõ valamelyik oldalán megtalál TKTK-s mezben.További infó,hogy Pomáz felõl kistányéron leszek,Esztergom felõl nagytányéron.

Aki teheti menjen biciklizni!

Sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mango postás bicajjal nyomod?:D

Valóban kevesebb ideje lesz az embernek ha van valami új dolog az életében és azt szereti.(Anett,nem beszólni!!!) :D
A "Virágokkal" foglalkozni kell ezért valamire kevesebb,vagy egyáltalán nem jut idõ.És azok a hosszú éjszakák...reggel már bringára is alíg tudsz ülni. :)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?

Ez így teljesen igaz, viszont drasztikusan csökken az ember szabadideje... pl bnõm alföldi, most feljött hozzám, itt van egész nap, nem illdomos ilyenkor órákra lelécelnem tekerni, vagy kedélyesen elbeszélgetni 1-2 bnõvel, mert nem keresik egymás társaságát, vagy vmelyik úgyis megsértõdik hogy vele kevesebbet foglalkoztam... (Nnn...)

Szóval annyira nem fekete fehér mint látni szeretnénk a dolgokat...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket :(
De mielõtt lelépett, legalább tekertünk volna vele valamerre....nem tudod mi van vele?

Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jó hát nem téged támadlak,csak nemtudtam máshoz fûzni Mx bénázását az erdõben. :D:D
Mert nem tûrhetem a beszólásokat.Anett is megkapja majd ne aggódjatok! :)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
SnellT nem bonyolítom túl ÉN is el tévedek ... még a lakótelepen is persze igaz ha nincs úticél nics eltévedés:D..csakhát ki kéne vogy találni az erdõbõl is:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szia LooR!

Szerintem túlbonyolítod a dolgokat!felülsz a bike-ra és nekivágsz.eltévedni nem lehet,kivétel ez alól ha MX-szel mész a turulhoz.Õ még ott is a térképét lesi,már ha elteszi a szüttyõcskéjébe! :D:D

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

De szervezõdik egy helyi tekerés is szerdára, ami egy Westeles út Tata kört foglal magában....
most hallom, h. szombaton a max 25 fok lesz és esõ ne mvárható! :)

A Szerdai tekerés most célzás, hogy menjek???????
Annak hogy meghalt a csuklóm és a kormányt sem tudom tartani mejik részét nem érted?:P

Amúgy thx a infókat

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Pontosan 7:40kor indul a vonat a tatabányai nagyállomásról és 8:23kor érkezik törökbálintra...
De szervezõdik egy helyi tekerés is szerdára, ami egy Westeles út Tata kört foglal magában....
most hallom, h. szombaton a max 25 fok lesz és esõ ne mvárható! :)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Mxpro THX a tippet.

Most már nem 100% hogy megyek Tourni:( .... Kipróbáltam, hogy mennyivel könnyebb a platform pedállal ugrasztgatni..hááát igen szal a Street nem a én stílusom....meghalt a csuklóm a kormányt alig tudom tartani.
Remélem addigra Magáhoztér má' a csuklóm.
Ja és VALAKI kicsit elvesztettem a fonalat lehet nem volt még róla szó, de hánykor indulunk szombaton kb?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igen többen leszünk, ha nem mondja le senki az utcsó pillanatban :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja ne menjetek majd gyertek velünk, mert mi is ugyis tervezünk egy körbetekerjük a Balatont turát valamikor a nyáron
Viszont az király, hogy már most többen vagyunk mint multkor:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

2 éve montizok.Viktorral (Ano) nagyon sokat tekertünk,õ elég jól ismer engem.De azért mindent ne higgyetek el neki!!:)

Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket :(
De mielõtt lelépett, legalább tekertünk volna vele valamerre....nem tudod mi van vele?