Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Igazából most szívom a fogam, hogy nincs lóvém, mert az X-faktor a Rudy Project forgalmazója, és amióta bicózom az álmom, hogy vegyek egy RP napszemüveget, erre most van kiárusítás.

De megnézem a dzsekiket!!!

Elemtöltés? én ahoz miért kellek?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szilárd nézd meg az RP cuccait is. Õk nem Gore-Texszel hanem saját anyagból csinálják. Nekem a télikabátom olyan és eléggé vízálló, csak impregnálni kell néha. Anett nem lehet hogy a tiédnek is az a baja?
Kimaradt:www.alpin.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Az alkotmány utcában BGF is van :D de jól nézz körül a dzseki fronton is lécci :)
ha nem jössz, akkor elkezdem tölteni az elemeimet :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Alkotmány utca? Ott van a Mom Park is, ahol az X-faktorban végkiárusítás van. Holnap pont oda megyek moziba, majd szétnézek van-e vmi jó dzsekijük és érdemes-e benézned oda...meg megnézem van-e vmi jó pumpájuk :lol1:

Pénteken nem megyek Pestre, köszi...1 héten egyszer elég :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Pénteken fogok sztem beugrani, mert megyek amúgyis Pestre vonattal, ha szeretnél jöhetsz :)
megyek Alkotmány utcába délelõtt és majd utána Budaörsön leugrok a vonatról....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

íDekatlonban mennyiért lehetnek ilyen cuccok, ill miyent érdemes venni? már ami az anyagát illeti persze...

Ezaz!
Szombaton benézünk a Dechatlonba :D
A múltkor futólag átnéztem õket és egész jó áron voltak a ruháik, meg dzsekik is voltak!
Én meg nézek vmi jó kis pumpát! :D

Szerintem ez a "milyen anyagból" egy kompromisszumos dolog. nincs tökéletes anyag, az egyik inkább ezt tudja, a másik inkább azt...el kell döntened neked mire kell!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
íDekatlonban mennyiért lehetnek ilyen cuccok, ill miyent érdemes venni? már ami az anyagát illeti persze...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Bocsi a nagy képekért, de ezen legalább látszik az anyagbeli különbség :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Ez meg az Elastic! Ezt a Levinél vettem, már nem emlékszem mennyiért...asszem 12 ezer körül volt. De sokat kellet érte harcolni, mert a nyomi Elastic nem akart októberben S-es méretet gyártani!

Látható, hogy ennek a hónalján, meg oldalán más anyag van, ezért tök jól szellõzik. Nagyon jól szélálló, és kisebb esõknek is ellenáll, de szerintem egy idõ után ez is megadja magát, de ebben legalább lehet tekerni. én ezt télen szoktam hordani, mert enyhén bélelt, persze azért veszek alá pár termót ... Bizti van tavaszi verziója is.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
És az Elastic mennyibe fájt??? ha nem vok indiszkrét...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Ezt speciel kaptam egy ismerõsömtõl, aki Olaszországban vette magának csak kicsi lett neki
De amit a tatabányai Mountexben (Turul mozinál) vettem, az is Gora Tex-bõl készült és ugyanilyen sz'r. 13 ezer Ftba kerül kb 4 évvel ezelõtt.
Na jó azért a képen látható konstrukció elég igényes, mert a varratok szépen le vannak fóliázva, ennek ellenére egyszer eláztam benne rendesen (Millimegmentõs nap) és amikor levettem, tiszta víz volt a kezem, és nem az izzadságtól...viszont a háta kibírta...viszont ha nem esik fel nem venném semmi pénzért mert egyálatlán nem szellõzik.

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mennyi volt, meg hol vetted, képet róla lécci...
képet nem találtam róla, amúgy egy citromsárga állítólag vízálló anyag....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

igen Te nem melózol, hanem tekersz velünk :D
amúgy elmentem a tarjáni keresztezzõdésig és nem találtam meg a belsõidet, biztos valaki összeszedte már...
My bike szél és vízálló dzseki megérhet 8500 pénzt? Gore Tex anyagból készült légáteresztõ...

Muti képet róla!

Amúgy ez a Gore Tex szerintem egy nagy humbuk. Nekem is van Heavy Duty dzsekim, de olyan frankón nem vízálló, emellt olyan jól befülled a testem, mert egyáltalán nem lélegzik az a dzseki, csak én alatta! Utálom az a kabátot, már ezerszer megbántam, hogy megvettem a Mountexben.Egyszerûen rossz benne tekerni.

El kell fogadni, hogy csak a nylon zacskó tökéletesen vízálló. Nekem most a legkedvesebb dzsekim Elastic. Az tényleg jó légáteresztõ, nem fülled bele a testem, viszont gondolom esõben egy idõ után meg is adja magát.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
igen Te nem melózol, hanem tekersz velünk :D
amúgy elmentem a tarjáni keresztezzõdésig és nem találtam meg a belsõidet, biztos valaki összeszedte már...
My bike szél és vízálló dzseki megérhet 8500 pénzt? Gore Tex anyagból készült légáteresztõ...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
én meg nem :D

Na megyek megpróbálok elaludni.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mint kiderült, szombaton Finja melózik, szóval pszt :D
akkor csütörtökön 16:15kor a turul aljában!!!!!!! én ott leszek :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

...de 3 ezernél nem volt olcsóbb, csak teljesen mûanyag, de arról meg a boltos beszél le, jó mi?!

Ne lepõdj meg ezen.Ha úgy mész be hogy látni rajtad azt az elszántságot,hogy komoly bringás vagy akkor a szar cuccokról lebeszélnek.Az az "ócsó" pumpa jó lesz azoknak akik átgurulnak tatára a csomagtartós kerékpárjukkal.Ezt ne vedd sértésnek hogy lebeszéltek róla,érdekedben tették.Egy jó pumpa drága,de fúj is levegõt a belsõdbe ezért az összegért.Kicsit sem érdemes venni,mert az hokizós.Nagyon kis mennyíségû levegõt tudsz csak belepréselni a belsõbe.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Mx! a holnaõi tekerés részemrõl sztornó, mert ma eszembe jutott, h. szerdára csócsó van írva a naptáramba, de a csütörtök mellett még nincs semmi, ha nem gáz át tehetnénk.... sorry h. az utcsó utáni pillban mondtam le, nem fordul elõ többett :)

Ez hihetetlen.Egy csocsóért lemondasz egy tekerést.de ha én mondok vissza egyet,mert olyasvalakivel szeretnék lenni akit oly ritkán látok akkor egybõl "Hé!HÉ!HÉ!!"
Hogy van ez úgy mégis kérem?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
igen! Pumpa lesz vkinél, mert megragasztottam a belsõm, de nem fûzök hozzá sok reményt, hogy úgy is marad:( Akartam ma pumpát venni, de 3 ezernél nem volt olcsóbb, csak teljesen mûanyag, de arról meg a boltos beszél le, jó mi?!
Hánykor is van az indulás? és hova megyünk, meg ilyenek...

...ja meg fejlámpát is akartam nézni, de arról is lebeszélt a boltos, mert állítólag 24 órás versenyt megjártak szerint nem jó bicózásra! Azt mondták vegyek 2 db 5 ledes Cateyet aztán az olyan lesz mint a fényszóró!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Áttehetjük csütörtökre. Addigra lesz új nyergem is talán. Az idõpont marad ugye? Ha igen akkor legyen inkább Turul alja. Felesleges lejönnöd.
Valaki még jön csütörtökön szerda helyett?