Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Anett konyhakerékpáros!Fazéktól fazékig gurul csak! :D:D

Én mentem is,még el kell mosogatnom.
Jó éjt mindenkinek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
SnellT Ne forgasd ki a szavaim:D
Grolsch, Ha egész nap nézed a fórumot akkor mikor tekersz? :P

Amúgy innen vett fel valaki iwiw-en?
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

...igaz mindeki jó arcnak tûnik meg van közös szerelem is

Szerelmes vagyok!Vagy nemtudom...:o
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

ha esetleg valahol a közelben mennétek valahova, letesztelhetnétek:)

Milyen bicód van? Outi, vagy monti, vagy mindkettõ? Mert írtad, hogy szereted az outisok, meg jönnél Jánoshegyre...na mindegy

Csütörtökön megyünk fél 5-kor délután, a Turulra montizni! Ha van kedved gyere!

Remélem visszatalálsz még, ne izélj! :D
Pénteken meg megyek egy rövidet outizni! Írj, mi minden nap nézzük a fórumot. Sõt én egész nap :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Ridegirl mit sportolsz?
Amúgy csak az a lényeg hogy szeress tekerni:D
Én is olyan brigával kezdtem hogy húúúúúú... Volt vagy 46 kiló komolyan akkor szoktam rá a kondizásra meg attól erõsödtem meg :P
Egyébként jó lenne ha valamikor jönnél te is Tourni + ez igaz az összes "újoncra"
Me ÕK itt ismerik egymást azt majd érdekes lesz idegenekkel tekerni ...igaz mindeki jó arcnak tûnik meg van közös szerelem is meg gondolom nem kis fanatizmus sokak részérõl.

Remélem megismerek majd egy-két Lokálbringást Szombaton, nem nagyon ismerek senkit eléggé magányos fajta vagyok de azé néha hiányzik hogy valakihúzzon tekerés közben vagy fordítva:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
no.mára ennyi.amugy nem szoktam sokat netezni, de remélem legközelebb visszatalalok
és örülök hogy találtam egy ilyen fórumot
thx:i_love_yo

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
irjatok bõvebben a túrákról!lécci
a Jancsi hegyre most nem hinném hogy megyek, bár nagyon csábító
és azt se higgyétek hogy profi kerékpáros vagyok,egyszerûen csak imádom, és ha lenne pénzem, biztos vennék valami jobb gépet
ja, meg szombaton reggel edzésem van:(
ha esetleg valahol a közelben mennétek valahova, letesztelhetnétek:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...

HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D

Nem vagy bunkó,bár itt mindegy.Én a modival genyózom mindig! ;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

nem szóltam be, tanácsoltam.. Feltöltött kép

Sorry, gondoltam nem lesz jó, de ha hiszed ha nem nincs progim amivel lekicsinyíthetem a képeket :( Nem vagyok egy számtech zseni...de nem akartam linkelni, mert olyan jól néztek ki a képek! Majd legközelebb! :D Sorry

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...

HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos

Annyi kaját hozz magaddal, amennyit Párkányba hoztál, kb hasonló kaliberû túra lesz. Meg meg fogunk állni rétesezni, szóval ott majd rendesen betankolunk szénhidrátból :D

Amúgy nyugalom, nem vagy bunkesz, én ismerlek...fórumozásban néha megkapja az ember, már nekem is volt benne részem :D Ez van, tojni kell rá!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

A helyi Tescoban.Milyen Gyöngyi néni?Pontosíts légyszíves!

A nagypostán dolgozik azt hiszem az újság-rendelésen. Nagy tepsi-..... és hurkafejû! Szeretem nagyon! :D Leendõ anyósom! Komoly, ha választhatnék 1 év kényszermunka és közte, asszem hamar megerõsödnék ;)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Kedves Fórumos társak...

HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Ridergirl!
Még egy outis csaj itt a környéken? Jajj egy álmom vált valóra! :love1:

Milyen bicóval nyomod? Nem lehet, hogy már láttalak? Egy Trekkes csajt egyszer láttam a Turulnál...

Amúgy írj bátran bármit, mégha nem is bicóval kapcsolatos, elvégre ez a topic a helyi erõk gyûjtõhelye! :)

A lényeg a lényeg, hogy én utálok egyedül tekerni, és tök jó lenne magam kaliberû csajszival tekergészni, szóval írj mikor érsz rá és én izzítok, jelenleg munkanélküli vagyok :P szal ráérek!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Bann lesz Leslie!BANN lesz!:o

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Jó hát most már mindegy...megtartunk ha már "házigazdink" vagy. ;)

jól p.csán rúglak mindjár.. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

kössz a kedves fogadtatást...
még nem tudom mi mást írjak...

mi ilyenek vagyunk, és még tekerünk is néha :D
nnah de jössz tekerni?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Most mit szólsz be?Ha meg már beszóltál akkor köszi!Én is akartam,de aztán mégse tettem,mert hát nem vagyok olyan.;)

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Sziasztok topiclakók ;)

Anett: az ilyen giáns méretû képeket (mezek) legközelebb inkább kicsinyítsd le, vagy csak linkként írd..
egyrészt "széthúzza" a topicot, másrészt ha netán lassú netes júzer téved ide, akkor megszenved vele rendesen :)

Most mit szólsz be?Ha meg már beszóltál akkor köszi!Én is akartam,de aztán mégse tettem,mert hát nem vagyok olyan.;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
pl hogy IGEN!EZ AZ! JÖVÖK SZOMBATON RÉTESEZNI A JANIHEGYRE!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sziasztok topiclakók ;)

Anett: az ilyen giáns méretû képeket (mezek) legközelebb inkább kicsinyítsd le, vagy csak linkként írd..
egyrészt "széthúzza" a topicot, másrészt ha netán lassú netes júzer téved ide, akkor megszenved vele rendesen :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda