Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. július 11. - 22:51
Én mentem is,még el kell mosogatnom.
Jó éjt mindenkinek!
Írta 2006. július 11. - 22:44
Grolsch, Ha egész nap nézed a fórumot akkor mikor tekersz?
Amúgy innen vett fel valaki iwiw-en?
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Írta 2006. július 11. - 22:36
Szerelmes vagyok!Vagy nemtudom......igaz mindeki jó arcnak tûnik meg van közös szerelem is
Írta 2006. július 11. - 22:34
Milyen bicód van? Outi, vagy monti, vagy mindkettõ? Mert írtad, hogy szereted az outisok, meg jönnél Jánoshegyre...na mindegyha esetleg valahol a közelben mennétek valahova, letesztelhetnétek:)
Csütörtökön megyünk fél 5-kor délután, a Turulra montizni! Ha van kedved gyere!
Remélem visszatalálsz még, ne izélj!
Pénteken meg megyek egy rövidet outizni! Írj, mi minden nap nézzük a fórumot. Sõt én egész nap
Írta 2006. július 11. - 22:19
Amúgy csak az a lényeg hogy szeress tekerni:D
Én is olyan brigával kezdtem hogy húúúúúú... Volt vagy 46 kiló komolyan akkor szoktam rá a kondizásra meg attól erõsödtem meg
Egyébként jó lenne ha valamikor jönnél te is Tourni + ez igaz az összes "újoncra"
Me ÕK itt ismerik egymást azt majd érdekes lesz idegenekkel tekerni ...igaz mindeki jó arcnak tûnik meg van közös szerelem is meg gondolom nem kis fanatizmus sokak részérõl.
Remélem megismerek majd egy-két Lokálbringást Szombaton, nem nagyon ismerek senkit eléggé magányos fajta vagyok de azé néha hiányzik hogy valakihúzzon tekerés közben vagy fordítva:D
Írta 2006. július 11. - 22:04
és örülök hogy találtam egy ilyen fórumot
thx:i_love_yo
Írta 2006. július 11. - 21:55
a Jancsi hegyre most nem hinném hogy megyek, bár nagyon csábító
és azt se higgyétek hogy profi kerékpáros vagyok,egyszerûen csak imádom, és ha lenne pénzem, biztos vennék valami jobb gépet
ja, meg szombaton reggel edzésem van:(
ha esetleg valahol a közelben mennétek valahova, letesztelhetnétek:)
Írta 2006. július 11. - 21:32
Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...
HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D
Nem vagy bunkó,bár itt mindegy.Én a modival genyózom mindig!
Írta 2006. július 11. - 21:32
Sorry, gondoltam nem lesz jó, de ha hiszed ha nem nincs progim amivel lekicsinyíthetem a képeket Nem vagyok egy számtech zseni...de nem akartam linkelni, mert olyan jól néztek ki a képek! Majd legközelebb! Sorrynem szóltam be, tanácsoltam..
Írta 2006. július 11. - 21:30
Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...
HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos
Annyi kaját hozz magaddal, amennyit Párkányba hoztál, kb hasonló kaliberû túra lesz. Meg meg fogunk állni rétesezni, szóval ott majd rendesen betankolunk szénhidrátból
Amúgy nyugalom, nem vagy bunkesz, én ismerlek...fórumozásban néha megkapja az ember, már nekem is volt benne részem Ez van, tojni kell rá!
Írta 2006. július 11. - 21:27
A nagypostán dolgozik azt hiszem az újság-rendelésen. Nagy tepsi-..... és hurkafejû! Szeretem nagyon! Leendõ anyósom! Komoly, ha választhatnék 1 év kényszermunka és közte, asszem hamar megerõsödnékA helyi Tescoban.Milyen Gyöngyi néni?Pontosíts légyszíves!
Írta 2006. július 11. - 21:25
HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D
Írta 2006. július 11. - 21:24
Még egy outis csaj itt a környéken? Jajj egy álmom vált valóra! :love1:
Milyen bicóval nyomod? Nem lehet, hogy már láttalak? Egy Trekkes csajt egyszer láttam a Turulnál...
Amúgy írj bátran bármit, mégha nem is bicóval kapcsolatos, elvégre ez a topic a helyi erõk gyûjtõhelye!
A lényeg a lényeg, hogy én utálok egyedül tekerni, és tök jó lenne magam kaliberû csajszival tekergészni, szóval írj mikor érsz rá és én izzítok, jelenleg munkanélküli vagyok szal ráérek!
Írta 2006. július 11. - 21:16
Írta 2006. július 11. - 21:04
nem szóltam be, tanácsoltam..
Jó hát most már mindegy...megtartunk ha már "házigazdink" vagy.
jól p.csán rúglak mindjár..
Írta 2006. július 11. - 21:02
kössz a kedves fogadtatást...
még nem tudom mi mást írjak...
mi ilyenek vagyunk, és még tekerünk is néha
nnah de jössz tekerni?
Írta 2006. július 11. - 21:02
Most mit szólsz be?Ha meg már beszóltál akkor köszi!Én is akartam,de aztán mégse tettem,mert hát nem vagyok olyan.
nem szóltam be, tanácsoltam..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 11. - 20:59
Sziasztok topiclakók
Anett: az ilyen giáns méretû képeket (mezek) legközelebb inkább kicsinyítsd le, vagy csak linkként írd..
egyrészt "széthúzza" a topicot, másrészt ha netán lassú netes júzer téved ide, akkor megszenved vele rendesen
Most mit szólsz be?Ha meg már beszóltál akkor köszi!Én is akartam,de aztán mégse tettem,mert hát nem vagyok olyan.
Írta 2006. július 11. - 20:57
Írta 2006. július 11. - 20:57
Anett: az ilyen giáns méretû képeket (mezek) legközelebb inkább kicsinyítsd le, vagy csak linkként írd..
egyrészt "széthúzza" a topicot, másrészt ha netán lassú netes júzer téved ide, akkor megszenved vele rendesen
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda