Én mentem is,még el kell mosogatnom.
Jó éjt mindenkinek!
Szerelmes vagyok!Vagy nemtudom......igaz mindeki jó arcnak tûnik meg van közös szerelem is
Milyen bicód van? Outi, vagy monti, vagy mindkettõ? Mert írtad, hogy szereted az outisok, meg jönnél Jánoshegyre...na mindegyha esetleg valahol a közelben mennétek valahova, letesztelhetnétek:)
Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...
HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D
Sorry, gondoltam nem lesz jó, de ha hiszed ha nem nincs progim amivel lekicsinyíthetem a képeketnem szóltam be, tanácsoltam..
Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...
HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos
A nagypostán dolgozik azt hiszem az újság-rendelésen. Nagy tepsi-..... és hurkafejû! Szeretem nagyon!A helyi Tescoban.Milyen Gyöngyi néni?Pontosíts légyszíves!
nem szóltam be, tanácsoltam..
kössz a kedves fogadtatást...
még nem tudom mi mást írjak...
Most mit szólsz be?Ha meg már beszóltál akkor köszi!Én is akartam,de aztán mégse tettem,mert hát nem vagyok olyan.
Sziasztok topiclakók
Anett: az ilyen giáns méretû képeket (mezek) legközelebb inkább kicsinyítsd le, vagy csak linkként írd..
egyrészt "széthúzza" a topicot, másrészt ha netán lassú netes júzer téved ide, akkor megszenved vele rendesen