Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

...bár a sok ember közül 2-t tudok beazonosítani postosan: Schnell-t (õt amugy is ismertem régrõl de ha nem is ismertem volna akkor is könnyû lenne beazonosítani:) ) és Anett-et ...

Miért is?Csak nem gyors schnell vagyok?Ha muszály akkor tudok gyors lenni,és itt muszály volt,mert a rétes ott fent egy álom.Olyan finom hogy FÚ! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nekem szombatra még mindig áll az a fogadásom, ha valaki felteker lábletétel nélkül a Nortshorig akkor fizetek neki egyet, de ha nem akkor õ nekem:)

Aki még nem volt csak hogy értse: egy kb 200 méter hosszú meredek szakaszról van szó.

Ha a vádlim rendbejön, meglesem az emelkedõt, és ha úgy tûnik ok, akkor áll a fogadás, és akkor emelem 2 rétesre :) !

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Most jött vissza az áram...irgum-burgum! Nem láttam a Tour de Francot, meg a végérõl is lemaradok a tekerés miatt :( Pedig ez a király etap...uff le van tojva!

Megvan DVD-n, de kissé körülményes lenne eljuttatni neked. De ha ráér, a 24H-s versenyen oda tudom majd adni.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Ano!
úgy veszem ki, most voltál velük elöször tekerni?pedig már régóta irogatsz

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Szilárd - Kelly's
Loor - Caprine
MC Pite - a maradék (bocs nem akarlak ezzel fikázni nem annak szántam csaak nem tom mivel totad)
Amúgy aképen én isJóval idösebbnek láttalak és attem hogy egy rabszolgahajcsár leszel dee NEM tök jó vót ekkorát csalódni ilyen kellemesen:D
JA MOST MÁ TÉNYLEG JÓCCAKÁT
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem úgy volt, h. kb egy órája lementél aludni???félreértés ne ssék, nem zavar, h. nem alszol, csak furi :D

Igen csak az avatarod nem éppen ezt a dátumot tükrözi, vagyis ne megy 29 éves embert látok rajta, de a maraton idõlegesen öregít :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano!
Örülök, h. megismertelek, és ez nem ilyen sztendert szöveg, a kép alapján valami 40es komoly öszes hajú csávóra számítottam, aki hajt majd minket mint az állat és ehhez képest jössz Te és kellemes meglepetés volt, remélem jössz máskor is velünk, mostantól már besûrûsödnek majd a kis összeröffenések remélem

óóó milyen megható hozzászólás :icon_wink
én is örülök hogy megismerhettelek titeket, bár a sok ember közül 2-t tudok beazonosítani postosan: Schnell-t (õt amugy is ismertem régrõl de ha nem is ismertem volna akkor is könnyû lenne beazonosítani:) ) és Anett-et ... mivel õ volt az egyetlen lány ... amúgy ha az adatlapomra ránéztetek volna akkor áthatjátok hogy mikor születtem ... szal ne öregítsetek annyira pls :)

ha lesz még túra és lehetõségem is lesz hogy elmenjek akkor megyek szívesen ... kell az edzés ...
Mert tekerni jó!

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Na, ha erre rápakolom, hogy Szilárd meg én kimentünk Szárligetre, akkor nekünk megvolt az 50 ;)

Ja meg Loor még elment Tarjánig...neki nemtom mennyi.

...jót dolgoztunk, megérdemeltük a vacsit meg az alvást

Én hiszek Anonak! A Vectra wireless nem hazudik! :D

Akko hiszek neki igaz én még kóvájogtam Tarján környékén keveset ( kb héregig:D) + otthon még kimentem a buszvégig és csak onna haza ( nekem elég messze van) szal' lehet jó az a adat

Ja Még nem vacsiztam

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

érdekes mert nekem háztól házig pontosan 39,21km volt ...

Na, ha erre rápakolom, hogy Szilárd meg én kimentünk Szárligetre, akkor nekünk megvolt az 50 ;)

Ja meg Loor még elment Tarjánig...neki nemtom mennyi.

...jót dolgoztunk, megérdemeltük a vacsit meg az alvást :D

Én hiszek Anonak! A Vectra wireless nem hazudik! :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Ez érdekes akko nekem mé 75 km??????????

Ja Ridrgirl a versenyszellem a leghasznosabb pl ha futni kell egy óriássnucer elöl akko a leg hasznosabb

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én sem szeretek veszteni, de ma vesztettem Gorbáról lefelé, SchnellTamás nyert is egy normafai rétest :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja.fõleg ha valaki azt hiszi, hogy nem lehet, vagy nem tudom megcsinálni, hát én megmutatom.ez maximalista?
nem tudok veszteni.napersze néha muszáj.akkor sírok, és hiszti van
de imádom magam kihajtani

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ano!
Örülök, h. megismertelek, és ez nem ilyen sztendert szöveg, a kép alapján valami 40es komoly öszes hajú csávóra számítottam, aki hajt majd minket mint az állat és ehhez képest jössz Te és kellemes meglepetés volt, remélem jössz máskor is velünk, mostantól már besûrûsödnek majd a kis összeröffenések remélem :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Teccik a hozzáállásod:D

ja. komolyan él bennem a versenyszellem.ezt szeretem magamban:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Tudja vki hány km volt Tatabánya-Tatabánya?

50km

Mert tekerni jó!

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Nem nem jönnek:(
De megyek én meg KINGA BRINGA :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wazz mennyit vonatozom, holnap megyek Pestre, elköültöm a fizetésemet, szombat Törökbálint, kirántom a csõdbõl a mávot asszem :D

azon filózom, h. jövõhéten meg kellene ismételni, mert jó móka volt, csak szõlõsön vissza kellene jönni mászni 1 picit :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Az a murvás? De arra megállás nélkül mentünk fel! Csak én megálltam fotózni :P
http://img.tar.hu/so.../21747532.jpg#3

Amúgy ma 7-en voltunk, jó muri volt! :)

Nem erröl van szó, hanem ennek a tetejében van egy kisseb emelkedõ kicsit komolyabb emelkedéssel de kb hasonló.

Mondjuk Szombaton ugyis meglátjátok:)

Tényleg Loor spanjaid mit mondtak jönnek?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

fú..én biztos megpróbálnám, ha megdöglenék is felmennék, ha mennék:D

Teccik a hozzáállásod:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

megdöglenél, naon meredek ám és látszatra ilyen homokos poros, szal minden gumi elkapar ha kiállsz a nyeregbõl...

Dehogy is nem kell hinni a Szilárdnak hiszen még meg se probálta. Én már láttam embert aki megcsinálta.