Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. July 14. - 21:50
én a citromara tettem a hangsúlyt, ne makarom, h. összeragadjon a számszéle nnah akkor 7:10kor a ház elõtt, vagyis nekem 15, Neked LooR 10
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. July 14. - 21:49
nnah minek mész hajnalban???
amúgy megy 5kor is egy vonat ám
amúgy megy 5kor is egy vonat ám
Posted 2006. July 14. - 21:49
Hé Szláj csináltam én is teját majdnem le is forráztam magam telepakoltam cukorral úgyhogy holnap ezerrel fogok pörgetni:D
Na akko akivel állomáson azzal állomáson akivel a ház elõtt azzal a házelõtt
akivel nem az meg otthonmarad és drukkol nekem hogy ne éhezzek el (különben... megsértõdöm).
Na akko akivel állomáson azzal állomáson akivel a ház elõtt azzal a házelõtt
akivel nem az meg otthonmarad és drukkol nekem hogy ne éhezzek el (különben... megsértõdöm).
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Posted 2006. July 14. - 21:46
miért kell mindig magyarázkodni???
Jó éjt!
Jó éjt!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. July 14. - 21:40
rájdgörl20 ment a válasz a privire...
akkor jövõhéten hétfõn egy lájt tekerés, közkívánatra erdõben, h. többen legyünk, egyenlõre megpróbálom felmérni a jelenlévõk számát és utána egy utat találok ki, de már van is egy tippem rá, de ez maradjon a titok egyenlõre
akkor jövõhéten hétfõn egy lájt tekerés, közkívánatra erdõben, h. többen legyünk, egyenlõre megpróbálom felmérni a jelenlévõk számát és utána egy utat találok ki, de már van is egy tippem rá, de ez maradjon a titok egyenlõre
Posted 2006. July 14. - 21:35
Ezzzzaz RiderGirl oltsál csak minket szívesen vesszük (ill én igen a többiekrõl nem tom)
Azt ha jövõ éten rája érsz told majd el a biciklided addigra megprószálok vmit szervezni (monnyuk szerdára akkoe érek rá pedig nem is dolgozok csak edzek ) .
Azt ha jövõ éten rája érsz told majd el a biciklided addigra megprószálok vmit szervezni (monnyuk szerdára akkoe érek rá pedig nem is dolgozok csak edzek ) .
Posted 2006. July 14. - 21:23
Jajj.ha ilyen szépeket írtok, mindíg elbizonytalanodok abba, hogy esetleg mégiscsak menjek.de megigérem, h legközelebb, mifelénken ha terveztek túrát, én is eltolom a mocskos képem. hétfõ-kedd-szerda du jó, azt csüt nem vagyok, utána meg du van edzés
szóval addig is megpróbálok ilyen sok bölcsességet írni, de ez nehogy megtévesszen valakit!
szóval addig is megpróbálok ilyen sok bölcsességet írni, de ez nehogy megtévesszen valakit!
Posted 2006. July 14. - 21:15
JAh és rájdgörl20 köszönjük a jókívánságot és még meggondolhatod magadat!
7:40ig várunk rád, ill tovább is, ha késve indul a vonat, mint az elmúlt 2 napban mindig
7:40ig várunk rád, ill tovább is, ha késve indul a vonat, mint az elmúlt 2 napban mindig
Posted 2006. July 14. - 21:11
Have a good bringázás mindenkinek!
ozt valaki másszon má fel arra a 200m-es homokos hegységre!
Nem törõdhettek bele, hogy nem tudjátok megcsinálni!ja, addig haza ne gyertek:D
Ha valaki valamit igazán akar, akkor a lehetetlen is lehetséges.
A kudarcot vallottak kilencven százaléka valójában nem bukik el.... Egyszerûen csak feladják.
Ne fogadd el a sikertelenséget! Ha elfogadod a sikertelenséget, megalázod önmagad a saját önbecsülésedben. Ez pedig egyenlõ az öntudatlan öngyilkossággal.
hajrá!
Megpróbálom/jik ... de sztem nem is a tekeréssel lesz a gond hanem azzal hogy megin nem szorítom le az eljét és ha erösen belelépek hátsóraállok azt baromira nehéz újra indulni ... nem baj majd benyomom koppig a telót azt kimerevítem ott ( - 75 mm)
amúgy igazad van sokan feladjá adtam má fel én is éés életemben nem voltam magamra olyan dühös de azé vanak olyan alkalmak amikor nem vagy teljes lelki nyugalomban és nem tudsz koncentrálni ilyenkor eleve le van bukva minden
Posted 2006. July 14. - 20:59
gyere el és akkor megmászhatod, nem gáz ha nem bírod az emelkedõket, mi is toljuk ám néha, nem vagyunk akkora királyok, mint aminek látszunk...
Posted 2006. July 14. - 20:56
Have a good bringázás mindenkinek!
A kudarcot vallottak kilencven százaléka valójában nem bukik el.... Egyszerûen csak feladják.
Ne fogadd el a sikertelenséget! Ha elfogadod a sikertelenséget, megalázod önmagad a saját önbecsülésedben. Ez pedig egyenlõ az öntudatlan öngyilkossággal.
hajrá!
hajrá!
Posted 2006. July 14. - 20:39
SchnellT!
Akkor 8:23kor a vasútállomáson....
és akkor lent Újvárosban a peronon lesz Mx, LooR, MCPite és én..
Anett SZárligeten majd segítünk felrakni a brinyót!
Akkor 8:23kor a vasútállomáson....
és akkor lent Újvárosban a peronon lesz Mx, LooR, MCPite és én..
Anett SZárligeten majd segítünk felrakni a brinyót!
Posted 2006. July 14. - 20:15
Hotmaat+1 haver+ 1haver50%
Kosina Szilárd
Grolsch (Anett)
Schnellthomas
mxpro
LooR + nulla haver ( ez van)
Megolajoztam, megzsíroztam (má ahol:D), lemostam és szét szedtem a bringámat ( persze nem ebben a sorrendben ). Kinga Bringa olyan szép lett, hogy ha nem Én mostam volna le azthinném, hogy új... ja és lefújtam szilikonspray-el hogy csillogjon villogjon
Kosina Szilárd
Grolsch (Anett)
Schnellthomas
mxpro
LooR + nulla haver ( ez van)
Megolajoztam, megzsíroztam (má ahol:D), lemostam és szét szedtem a bringámat ( persze nem ebben a sorrendben ). Kinga Bringa olyan szép lett, hogy ha nem Én mostam volna le azthinném, hogy új... ja és lefújtam szilikonspray-el hogy csillogjon villogjon
Posted 2006. July 14. - 20:10
Ezt most annyira én se értem, bár gondolom Finjaval fog bemenni azért. Aztán lehet tévedek. De aztán ott legyél.
Posted 2006. July 14. - 20:06
Minek? Persze nem muszály válaszolni, ha titok.HElló mindenki!
Holnap reggel én a 6:52es vonattal megyek Törökbálintig.Ne várjatok rám az állomáson
Posted 2006. July 14. - 20:00
HElló mindenki!
Holnap reggel én a 6:52es vonattal megyek Törökbálintig.Ne várjatok rám az állomáson
Szilárd ne feledd a +rétesemet!
Szilárd ne feledd a +rétesemet!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. July 14. - 19:59
Jobb mindent idõben elintézni
meg unatkoztam... megyek kenek valami kis kenõanyagot a láncomra, mert naon fényes
meg unatkoztam... megyek kenek valami kis kenõanyagot a láncomra, mert naon fényes
Posted 2006. July 14. - 19:36
Hotmaat+1 haver+ 1haver50%
Kosina Szilárd
Grolsch (Anett)
Schnellthomas
mxpro
Már meg is vettétek a vonatjegyet? Holnap nem lesz rá idõ?
Kosina Szilárd
Grolsch (Anett)
Schnellthomas
mxpro
Már meg is vettétek a vonatjegyet? Holnap nem lesz rá idõ?
Posted 2006. July 14. - 19:28
MX jön, megígérte, h. nem mondja le az utcsó utáni pillanatban
Loor jön, együtt vettünk vonatjegyet, csak én beilyedtem és haza tekertem a felhõk elõl, és erre semmi esõ nem volt
Loor jön, együtt vettünk vonatjegyet, csak én beilyedtem és haza tekertem a felhõk elõl, és erre semmi esõ nem volt
Posted 2006. July 14. - 19:25
Na mi van már? Többiek?
Tegnap Pite, meg Kisvirág hogy nyilatkozott?
MX gondolom jön mert már egyszer mondta csak gondolom még nem jöt fel a netre.
Ja meg Loor is
Tegnap Pite, meg Kisvirág hogy nyilatkozott?
MX gondolom jön mert már egyszer mondta csak gondolom még nem jöt fel a netre.
Ja meg Loor is