Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Jó gép lehet. De azért azok se rosszak amit digivel csináltál.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szerdán fél4 után Neked mikor jó?? és mennyi a centír béred??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

mindegy, majd máskor akkor...

SchnellT!
össze tudunk futni valamikor?

Persze!
Szerdán?Holnap megyek fel pöstre .....-hoz ;):D;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mindegy, majd máskor akkor...

SchnellT!
össze tudunk futni valamikor?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Schnelltomi

Jók lettek a képeid. Van köztük egy két nagyon komoly.

Melyikekre gondolsz?
Linkelj csak!LINKELJ! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

16:00kor találkozunk, ha le tudsz jönni, akkor kimegyek eléd, ha szeretnéd és tudsz jönni...

Köszi,de 17-ig szól a munkaidõm,meg Biáról még kellene 1/2 óra hogy leérjek min. Szárligetig. Sajna de nem megy

Mondjuk ilyen két gép között van különbség. De ha kezedbe veszel két digi gépet, ott már nem biztos, hogy olyan nagy lenne az eltérés
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
apum saccolására hagyatkozva:
Kezébe adtam a Nikon 801 S vázat a 28-105mm objektívvel és 1.5kg a tipp.
Majd odaadtam Finja digit. gépét amire 300grammot kaptam.
Meggyõzõ a súlykülönbség?;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
16:00kor találkozunk, ha le tudsz jönni, akkor kimegyek eléd, ha szeretnéd és tudsz jönni...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

átmegyek a szomszédhoz kölcsönkérni egy konyhai mérleget.

Én is ezt mondanám.....

A csütörtöki túra a Vértesben merre lesz és mikor???? Csa azért kérdem,mert ha du-án akkor lehet eltudok menni,de nem biztos,mert megyek bp-re este

Igen határozottan,mert ez volt a nap fénypontja. De jobb lett volna Schnell megpakolt réteses tálcáját lefényképezni:p :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sztem ez a legjobb :D
http://kep.tar.hu/sc...7299/23836478#2

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Schnelltomi

Jók lettek a képeid. Van köztük egy két nagyon komoly.

Hotmaat a rengetegben, vagy ki tudja hol......
http://kep.tar.hu/sc...7299/23837677#2

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Az is benne lehetett hogy nem 70-80as pulzussal tartottam a gépet,de ez a kis gép pehelykönnyû az én gépemhez képest.Ha konkrét adatot szeretnél csak szólj és átmegyek a szomszédhoz kölcsönkérni egy konyhai mérleget.(Finjám:Nem ahoz a szomszédhoz akihez szoktam járni :) )

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Gyártáselõkészítõ vagyok elsõsorban, és végzettségem (meg ezzel is foglalkozok, nem csak papír :) )miatt infós is Nyergesen egy mûanyag nyílászárókat gyártó cégnél. Úgy látszik mikor ezt beszéltük akokr te nem voltál hallótávban :). Azt hallottam hogy Te nemrég voltál dipiosztón...

Pite!

Véletlenül nem a KBE-nél vagy? Mert õk szoktak tölünk vásárolni és a cimükre innen emlékezem.

Schnelltmoi!

No Para. Nem volt könnyü a gép,csak az ember mikor lefárasztja magát akkor nem tudja olyan mozdulatlanul megtartani a gépet sehogy, mint nyugalmi pillanatában.
sejtettem,hogy nem fogsz egy ideig utánunk jönni, azért nem is mentem veled, meg amúgy is nem akartam gyertyatartó lenni, míg......... Habár onan nekem egy ugrás lett volna Etyek city

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT!
Nagyon jó képeket csináltál, sínre térdelõs nagyon szupi lett, és láttam magamról olyan képet, amin tetszettem magamnak :)

Rájdgörl20, nem téged láttalak Tata és szõlõs között úgy fél6 és 6 között???
Egy országútis mögött mentem Tata felé...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nikon 801 S típusú vázam van és általában egy 28-105mm makro objektívet használok,de a fotóstáskámban van még egy 28-200mm-es objektív és egy 14mm-es nagylátószög objektív is.Továbbá közgyûrû is van extrém helyzetekre.Egy 1.4-szerezõ konverter is,távkioldó zsinór is megbújik még a "fiókokban".És Legeslegtöbb esetben Provia100 filmre fotózom.
Most a kölcsönkapott digitális géppel készült képeim elég "hokik" lettek,mert a gép pehely súlyú és az én kezem a nehéz váz+objektívre van szokva.Lehet viccesen hangzik de nehéz géppel jobban lehet fotózni.Bár az is igaz hogy ezek a mini digitális gépek csak "kínai túrista" stílusú fotózásra a legjobb.

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Shnelltomas! Amint látom szeretsz fényképezni.:) Milyen géped van?

Én kedd délután rendeltem az ebike-rõl, és csütörtök délben meg is kaptam.

Állítólag elõfordulhat olyan is, hogy egy másik ember ugyan abban az idõben rendeli meg ugyanazt, ezért késhet a cucc. Csak azért türelmetlenkedem, mert szerdán kéne a bringám. És holnap nem leszek mindig otthon, szóval lehet hogy szerda délelött hozzák, és akkor siethetek összerakni délutánra...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mekkora önzõ ez a Hotmaat!CSak a bringájáól találtam képet a kép.tár-ján!Semmi túra meg ilyesmi!!!

Nem is csinált képeket. Próbáld meg sunsetnél.

Én kedd délután rendeltem az ebike-rõl, és csütörtök délben meg is kaptam.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nah sikerült feltöltenem a PUBLIKUS képeket a netre.
http://kep.tar.hu/schnellthomas

Mekkora önzõ ez a Hotmaat!CSak a bringájáól találtam képet a kép.tár-ján!Semmi túra meg ilyesmi!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Benne vagy a maradék 5%-ban! :o

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Emlegetitek itt az ebike-ot.:'( Csütörtökön rendeltem meg a cuccokat, azóta nem hozták. Pedig mindegyik azonnal elérhetõ volt.A vásárlók 95%-a 48 órán belül megkapja a dolgát. Én miért nem?:help: :wtf2:
Addig meg nem csinálhatok semmit.