utána meghívtalak volna egy bubimentes vízre

Oda egyedül mentél volna vissza, én meg beültem volna Gesztesen a kocsmába.Jó, h. nem az ásványvizes kis szösszenet helyszinéig kellett visszamenni
Meg a mobilért visszamenõs rész is jó volt. Azt ki ne hagyd.és még a perecemet is láttad volna
![]()
naggyon mókás volt, még véreztem is
Mostanában nem nagyon értem rá forumozni...de látom már, hogy vannak itt jó emberek!:-D Ültél már hidrós Citroënben? Amiket felsoroltál azok se semmik, de nálam egy 1.9 Gti Bx viszi a pálmát, de inkább nem sorolom mi kéne még...:-D (majd szólok ha lesz találkozó, mostanában asszem lesz egy Visegrádon. Egy kis autós túra.)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Én csak az ismétlést láttam, de tényleg jó volt. Eddig is egy kicsit drukkoltam Landisnek, de a mai után neki kell megnyernie a tourt. De az a rengeteg víz amit magára locsolt.:scared:Ma végre láttam egy hegyi szakaszt a Tourból...aztaa, ebben a szakaszban benne volt az Élet! :peace2:
én tegnap voltam ... de szombatig már semmi ... akkor viszont gázló rulzik majdvalaki bicikli a koraesti órákban??? mindegy, h. erdõ vagy beton...
nem,nem a tévé miatt nem menteeeem!wazze Anett a tv miatt nem jöttél tekerni?????????
Méghogy nem biztos hogy tetszenek?! Teszstvírem! Én is szeretnék már Citroen találkozóra kijutni 1×! (Pláne jó lenne egy saját Saxo VTS1,4 75LE/1,6 123LE/Xsara VTS 1,8 110LE/Xsara Coupe1,4 75/Xsara II faceliftes Exlusive 1,4 75LE/Xsara Picasso 2.0HDI 90@110LE/C3 (XTR)1,4 HDi 16V 92LE kormánya mögött begurulni egy ilyenre
- nem vagyok válogatós akármelyikkel megdobhatnak, de Xantia Activa, C4, C2VTS, XZ Coupe és még jónéhány modellt elfogadnék a palettáról)
Outi kormány montin? Az érdekes.:chin:Széjje van kapva a kormányom a montimon mert outira cserélem le.