Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

húú ma kb. 110 km-t mentem/tünk :D :D
Tiger!
Fogalmazzunk úgy, h. már jártam arra, de ha most el kellene mennem, akkor biztos eltévednék sajna....

merre jártatok? és mennyi idõ alatt tettétek meg?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
MOndjuk az a kicsi szint ami van benne Tiger utvonalán azért az nem is olyan kicsi én ismerem azt az utat és azért nem javasoltam, mert 100pár km-el a lábunkban nem biztos, hogy annyira izleni fog de végülis én benne vagyok ha ti is :)

Gyerekek vettem ma fejlámpát ILYET és iszonyat jó bazi negy fényereje van és sisak alá is fel tudom venni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

köszi Tigris!
Ez az útvonal barátságosabban hangzik! :)

szivesen, de azért ne hagyd ki hogy legalább egy jó dobogókõnyi szint van még benne.........:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Azt ne hagyd ki hogy rendesen el is áztunk. És ilyenkor nincs itthon melegvíz.:(
szmörre én 21 vagyok, és ahogy hotmaat elsõsorban terepen megyek, néha kicsit országúton de azt is montival.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
köszi Tigris!
Ez az útvonal barátságosabban hangzik! :)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tiger!
Fogalmazzunk úgy, h. már jártam arra, de ha most el kellene mennem, akkor biztos eltévednék sajna....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Majd nézek valami jó kis utat dombokkal
fel is mászhatunk dobogókõre egy közös fotóért és Pilisvörösvár felé,onnan Perbál felé,majd Budakeszi és Budaörs illetve Törökbálint.Esetleg aki velem tart az jöhet haza az 100as úton. ;)

akkor egy hazaút verzió Nektek Schnellthomasnak külön ajánlva /csak a mászás kedvéért/ :) : mikor legurultok a visegrádi várból, akkor ne menjetek le a fõútig, hanem van elágazás egy aszfaltos erdészeti útra, az felvisz pilisszentlászlóra, /pap réttõl Szilárd ismeri az utat egy darabon/ ott át a falun majd van egy másik erdészeti aszfalt út azon el lehet menni pilisszentkeresztre, ott legurulni piliszántó, pilisvörösvár, vörösvárról 1-2 km-t kell menni a 10-esen majd be solymárra, pesthidegkút -/hüvösvölgy/- onnan egy kis domb és a budakeszi úton begurultok budakeszire..át törökbálintra ......onnan Ti tudjátok.....és akkor majdnem elkerültétek a fõvárost....na jó egy kis szint még van benne, az erdetihez képest :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Attol, hogy mást kizökkentesz szerintem nem kell félni mert ugye mi sem vagyunk olyan nagyon profik:p
Egyébként én 21 vagyok, de a korosztályunk elég változó ha jól emlékszem akkor Szilárd a legfiatalabb 17-el és Balu aki multkor volt velün k, de a forumon nincs itt õ a legidösebb 32-vel ezen belül van minden:)

Hogy mennyi az átlag sík terepen azzal megfogtál, mert nem szoktam túl sokat síkon menni, inkább csak felfele, meg lefele:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

egyébként milyen korosztályt képviseltek? én 32 vagyok, de lelkiekben fiatal

Én 23 vagyok, 2 éve outizom. Meg van egy montim a sarokban :P
Síkon tudom tartani a 30-as tempót. Már egy ideje rajta vagyok a témán, hogy javuljon a sebességem...eddig kevés sikerrel :)
Ja és csaj vagyok :kapturek:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ja nekem ez a mindennap program.

Mondjuk ez se igaz, mert asszony mostmár szinte mindig jön velem ugyhogy nem szoktam egyedül lenni.:P

Én még nem tartok itt, de a bicikli utálatból már odáig jutottam, hogy vett szemüveget meg toppot tekeréshez :) .

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
sík terepen mennyi az átlag, ha jó tempósan mentek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
már(!!!) 17 éves vagyok... :)és nem gáz ha lassítani kell :)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Mondjuk ez se igaz, mert asszony mostmár szinte mindig jön velem ugyhogy nem szoktam egyedül lenni.:P

egyébként milyen korosztályt képviseltek? én 32 vagyok, de lelkiekben fiatal:)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Kedves Szmöre én bármikor kapható vagyok bárkivel egy közös tekerésre.
Bár mint az elöttem szoló kolegahölgy ondta én inkább a terepet prefelálom, mert ott nem kell atol parázni, hogy valami állat autós elüt. Egyébként tényleg most vettem Slick gumikat, ugyhogy mehetünk aszfaltozni is csak találjunk ki valami idöpontot.

Álltalában 2-9-en megyünk volt már minden variáció.
Egyébként te csak outizol vagy CC-zel is?

Outizok csak! Van egy gepida 810-em, tavaly vettem. Tavaly tértem át egyébként az outira, elõtte mountival de kizárólag aszfalton.
Én attól "parázok", hogy nem tudom tartani a ritmust és elrontom mások tempóját...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Bár mint az elöttem szoló kolegahölgy ondta én inkább a terepet prefelálom, mert ott nem kell atol parázni, hogy valami állat autós elüt. Egyébként tényleg most vettem Slick gumikat, ugyhogy mehetünk aszfaltozni is csak találjunk ki valami idöpontot.

Voolt már arra is példa, h. mindneki egydül ment :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ha nagy túráról van szó, akkor 8 a rekord, de amúgy tegnap is meg ma is 3an leszünk...
sõt még tavasszal a havas saras tekerésen is 3an voltunk, de a pár hete egy csütörtöki túrán 6an voltunk asszem :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
kösz a közbeszólást, mint újonc próbálom kideríteni kihez (kikhez) csatlakozhatnék. Most csütörtök biztos nem lesz jó, mert mára már kivettem egy napot, amit kerekezésre áldoztam, igaz csak délelõtt (Szentendre-Visegrád-Pilisszentlászló). Hányan szoktatok menni általában?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Aham, ez
Feltöltött kép

vagy ez
Feltöltött kép

jobb az amúgy is rossz ízületimnek?

A meleg beton,és bunkó autósok mellé tenném a voksom :D