merre jártatok? és mennyi idõ alatt tettétek meg?húú ma kb. 110 km-t mentem/tünk
Tiger!
Fogalmazzunk úgy, h. már jártam arra, de ha most el kellene mennem, akkor biztos eltévednék sajna....
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. August 01. - 21:25
Posted 2006. August 01. - 20:38
Gyerekek vettem ma fejlámpát ILYET és iszonyat jó bazi negy fényereje van és sisak alá is fel tudom venni.
Posted 2006. August 01. - 20:35
szivesen, de azért ne hagyd ki hogy legalább egy jó dobogókõnyi szint van még benne.........köszi Tigris!
Ez az útvonal barátságosabban hangzik!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 01. - 20:11
Azt ne hagyd ki hogy rendesen el is áztunk. És ilyenkor nincs itthon melegvíz.húú ma kb. 110 km-t mentem/tünk
szmörre én 21 vagyok, és ahogy hotmaat elsõsorban terepen megyek, néha kicsit országúton de azt is montival.
Posted 2006. August 01. - 19:44
Ez az útvonal barátságosabban hangzik!
Posted 2006. August 01. - 19:38
Tiger!
Fogalmazzunk úgy, h. már jártam arra, de ha most el kellene mennem, akkor biztos eltévednék sajna....
Posted 2006. August 01. - 17:17
akkor egy hazaút verzió Nektek Schnellthomasnak külön ajánlva /csak a mászás kedvéért/ : mikor legurultok a visegrádi várból, akkor ne menjetek le a fõútig, hanem van elágazás egy aszfaltos erdészeti útra, az felvisz pilisszentlászlóra, /pap réttõl Szilárd ismeri az utat egy darabon/ ott át a falun majd van egy másik erdészeti aszfalt út azon el lehet menni pilisszentkeresztre, ott legurulni piliszántó, pilisvörösvár, vörösvárról 1-2 km-t kell menni a 10-esen majd be solymárra, pesthidegkút -/hüvösvölgy/- onnan egy kis domb és a budakeszi úton begurultok budakeszire..át törökbálintra ......onnan Ti tudjátok.....és akkor majdnem elkerültétek a fõvárost....na jó egy kis szint még van benne, az erdetihez képestMajd nézek valami jó kis utat dombokkal
fel is mászhatunk dobogókõre egy közös fotóért és Pilisvörösvár felé,onnan Perbál felé,majd Budakeszi és Budaörs illetve Törökbálint.Esetleg aki velem tart az jöhet haza az 100as úton.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 01. - 15:37
Egyébként én 21 vagyok, de a korosztályunk elég változó ha jól emlékszem akkor Szilárd a legfiatalabb 17-el és Balu aki multkor volt velün k, de a forumon nincs itt õ a legidösebb 32-vel ezen belül van minden:)
Hogy mennyi az átlag sík terepen azzal megfogtál, mert nem szoktam túl sokat síkon menni, inkább csak felfele, meg lefele:D
Posted 2006. August 01. - 15:09
Én 23 vagyok, 2 éve outizom. Meg van egy montim a sarokbanegyébként milyen korosztályt képviseltek? én 32 vagyok, de lelkiekben fiatal
Síkon tudom tartani a 30-as tempót. Már egy ideje rajta vagyok a témán, hogy javuljon a sebességem...eddig kevés sikerrel
Ja és csaj vagyok :kapturek:
Posted 2006. August 01. - 14:55
Ja nekem ez a mindennap program.
Mondjuk ez se igaz, mert asszony mostmár szinte mindig jön velem ugyhogy nem szoktam egyedül lenni.
Én még nem tartok itt, de a bicikli utálatból már odáig jutottam, hogy vett szemüveget meg toppot tekeréshez .
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. August 01. - 14:46
Posted 2006. August 01. - 14:45
Posted 2006. August 01. - 14:43
egyébként milyen korosztályt képviseltek? én 32 vagyok, de lelkiekben fiatal:)Ja nekem ez a mindennap program.
Mondjuk ez se igaz, mert asszony mostmár szinte mindig jön velem ugyhogy nem szoktam egyedül lenni.
Posted 2006. August 01. - 14:42
Kedves Szmöre én bármikor kapható vagyok bárkivel egy közös tekerésre.
Bár mint az elöttem szoló kolegahölgy ondta én inkább a terepet prefelálom, mert ott nem kell atol parázni, hogy valami állat autós elüt. Egyébként tényleg most vettem Slick gumikat, ugyhogy mehetünk aszfaltozni is csak találjunk ki valami idöpontot.
Álltalában 2-9-en megyünk volt már minden variáció.
Egyébként te csak outizol vagy CC-zel is?
Outizok csak! Van egy gepida 810-em, tavaly vettem. Tavaly tértem át egyébként az outira, elõtte mountival de kizárólag aszfalton.
Én attól "parázok", hogy nem tudom tartani a ritmust és elrontom mások tempóját...
Posted 2006. August 01. - 14:39
Posted 2006. August 01. - 14:36
Kedves Szmöre én bármikor kapható vagyok bárkivel egy közös tekerésre.
Bár mint az elöttem szoló kolegahölgy ondta én inkább a terepet prefelálom, mert ott nem kell atol parázni, hogy valami állat autós elüt. Egyébként tényleg most vettem Slick gumikat, ugyhogy mehetünk aszfaltozni is csak találjunk ki valami idöpontot.
Voolt már arra is példa, h. mindneki egydül ment
Posted 2006. August 01. - 14:36
sõt még tavasszal a havas saras tekerésen is 3an voltunk, de a pár hete egy csütörtöki túrán 6an voltunk asszem
Posted 2006. August 01. - 14:34
Posted 2006. August 01. - 14:34
Posted 2006. August 01. - 14:31
Aham, ez
vagy ez
jobb az amúgy is rossz ízületimnek?
A meleg beton,és bunkó autósok mellé tenném a voksom