Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Ez jó! :P
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
most akartam feltenni a kérdést, már megtudtam...
valaki binyigli délután betonon? akár egy tegnapi kör??? :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

mi az a K T T? :)

Kormányon Túliak Társasága......:)

szerk :Mx +elözött
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Kormányon Túliak Társasága. A legnagyobb tagsággal rendelkezõ bringás társaság.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

mindenképp szeretne KTT tagságot

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

MC Pite! Miért akarod te fékezésnél mindig blockkolni a kerekeket? :chin:

mindenképp szeretne KTT tagságot :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
MC Pite! Miért akarod te fékezésnél mindig blockkolni a kerekeket? :chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jííí, tennap ha már börig áztam verivel (az a rohad fék nem fog mikor sietek haza, ha lesz 1× feölös 2×1750em tuti veszek 3as pofákat a verire is már), akkor mondom nyomok egy féktesztet a montival :) .

Kirááály... a 3as Vfékpofa kb 1,5sec után mindig blokkolásig fogta a kereket, ugyanaez elötte hazafele 6-7sec után sikerült a verivel, mert szerencsétlen elég nyomorultul fogott. Szóval nagyon süti, elég erõs és majdnem ugyanolyan gyorsan hat mint szárazon. Ötös...

BB7es... :-) . Kerestem otthon akkora gazt hogy tutira tisztva víz legyen az is, elég meggyõzõen lassított, elsõ kerékre álltam általában kisebb lejtõn már vele.

Gurulok le vele sima btonon, épp átmegyek egy kis ágon, egy kis reccsenés, erre megindulok lefele szinte irányíthatatlanul :o
Mondom áááá, elsõ defekt, jobb nincs is mint szakadó esõbe defektet szerelni, amúgy is nagyon szeretk ilyet; és remélem belezúzok az épp bekanyarodó autó oldalába is...
Megállok, elsõ gumi nem laposabb... anyád... blokkoló elsõ kerékkel csúsztam 4 métert :-D . Szal könyörtelen, tetszik :D . De izibe kell edzeni menni (ma már megyek is) hogy szokjam, hogy a gumi a limitáló faktor már, és megszokjam,hogy laza talajon ne érjenek meglepetések :)

Most szóltak, hogy akivel mentem volna nem jön... vki nem ér rá átruccani errfele? Mutatok 1-2 jó helyet a Gerecsébe, 4 körül indulhatnánk. (Süttõ, Bikolpuszta, Pusztamarót, Bajót, Bajót Öregkõ(ofkorsz a hegyen át), Nyerges kiserdõ. Nem tom hány km, 20-25 körül lehet, utána még akinek van kedve méászhatunk utána hármashatárban egyet, akármi :-) ).

Na!? Ki joinol?!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Ano bácsi!
Nem bicózol ma du a hegyen?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Gyerekek vettem ma fejlámpát ILYET és iszonyat jó bazi negy fényereje van és sisak alá is fel tudom venni.

mennyiért vetted?
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Egyébként én 21 vagyok, de a korosztályunk elég változó ha jól emlékszem akkor Szilárd a legfiatalabb 17-el és Balu aki multkor volt velün k, de a forumon nincs itt õ a legidösebb 32-vel ezen belül van minden:)

tudtommal a Balu csak 31 éves !! ráadásul most vasárnap volt a szülinapja :)

én amugy 29 vagyok ... szóval üzenem schnel-nek hogy ne apuzzon engem mert irgumburgum lesz ... és különben is vannak nálam idõsebbek is itten :)
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
télleg ott voltunk, elég hülye név, nehéz megjegyezni... de a tanult kollegina kisegít mindig :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd: Nagyegyháza ;)

Szmöre jóccakát! Én még fent leszek, mert a Coolon kezdõdik a 24! 2 részt nem láttam, katasztrófa! :)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Na sziasztok én lassan vonulok...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT! Dobikõre ment, majd onna be Pestre a barinõjéhez....
amúgy reggel egy Tbánya-Vszõlõs-Tata-Agostyán-Gorba tetõ-Tardos-Vissza Gorbára-Vértestolnára be-Tarján-majd kb. 3 km-t mentünk Gyermely felé-Tarján-Tatabánya, ez úgy 60 km lehet, sajna pontosan ne mtudom... :(
Majd délután Tbánya-Szárliget-1 falu, neve nem jut eszembe-Mányi bánya bejárat-Csapdi-Bicske-Óbarok-Megint a nem tom melyik falu-Szárliget-Tbánya... erre 50 kmt számoltunk, de ez is csak egy körülbelüli érték sajana...
holnap meg pihi napot tartok :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Itt is óriási zuhé volt, most is esik...Meg is nézem ezt a Mányt..Te de ez a Schnell nem Dobogókõre ment?

Schnellnél sosem lehet tudni... mit neki Dobogókõ :P...csak akkor megy fel a pulzusa, ha ötödször mássza meg.
Amíg mi Mányon voltunk, valószínüleg õ akkor Dobogókõzött...

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Szilárd ma reggel tekert vmerre, nemtom merre Schnellel 60km-t.
Mx, Szilárd, meg én csak egy 50-est gurultunk, Mány fele. Sajna közbejött a zuhé, ami elõl elbújtunk egy buszmegállóban, és ott ültünk egy darabig, szóval nemtom a pontos idõt, de asszem kb 2,5 óra alatt nyomtuk le, de elég sokat mentünk felfele.

Itt is óriási zuhé volt, most is esik...Meg is nézem ezt a Mányt..Te de ez a Schnell nem Dobogókõre ment?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hogy sokat???????
majdnem végig, de megérte, jó helyeket ismertem meg, lehet rajta jókat menni :) bár a bunkó autósok hiányoztak :D:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

merre jártatok? és mennyi idõ alatt tettétek meg?

Szilárd ma reggel tekert vmerre, nemtom merre Schnellel 60km-t.
Mx, Szilárd, meg én csak egy 50-est gurultunk, Mány fele. Sajna közbejött a zuhé, ami elõl elbújtunk egy buszmegállóban, és ott ültünk egy darabig, szóval nemtom a pontos idõt, de asszem kb 2,5 óra alatt nyomtuk le, de elég sokat mentünk felfele.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hotmaat atom-jól néz ki a fejlámpád :spoko: