...majd elküldtek a balesetire ahol végül nem varták össze mert annyira mély nem volt,
Egyéb kérdés Anett?
...majd elküldtek a balesetire ahol végül nem varták össze mert annyira mély nem volt,
Sziasztok!
Na akkor mesélek!
Elindultm nagy nehezen.Idõjárásra tekintve nem vittem esõkabátot.Mentem,mentem,felértem Dobogókõre,Majd indultam tovább Pomáz felé.Itt már borús volt az idõ,de legalább nem pirított elszenesedett piritóssá a nap.Beértem Pestre Budakalász felõl(Bp északi irányából) itt már láttam azt a rémcsúnya felhõt amibõl az özönvízet 2szer véve mennyiségû esõ kezdett hullani...bocs,ömleni!Mellette 80as szél és gyakran még erõsebb széllökés.Mind ez a házak között!!!Beálltam egy buszmegbe de ott is áztunk.Így gondoltam egyet és felpattantam a bringára,hogy nekivágjak az orkánszélnek és a felhõszakadásnak.1/3at tudtam hajtani a 10cm magas vízben a kocsik között.Jó oltári pofaszelem volt.Képzeljétek nem volt térerõ!!!!!!Rémísztõ volt mert ilyen csak a filmekben van
Nagy dugó alakult ki az egyik keresztezõdésben így elindultam jobbra a dombnak hogy majd feljebb találok egy utcát ami tovább visz a város központja felé.padka magasságú víz zúdult lefelé és én az árral szemben bicikliztem fölfelé.300m után rájöttem hogy nincs arra út így visszafordultam.Lefelé gázosabb volt,mert nem az utcához viszonyítottam a sebességem hanem a 40nel lefelé zúgó vízhez.Mikor oldalra néztem láttam hogy száguldok lefelé.Egybõl fékeztem.Ki tudja hol van kátyú.Visszaértem az fõútra és a középen lévõ járdaszigetre felmentem,mert nem tudtam honnan jöttem.Félreértés elkerülése végett nem a "pest nem ismerésébõl" fakadt,hanem mert káosz uralkodott.Szerencsére megláttam egy hid körvonalát a szakadõ esõben.Elindultam arra.Szerencsére a Margit híd volt és innen síma út volt eljutni a virágboltig Finjámhoz.
Megjegyzés kép az egész út alatt az esõ kezdetétõl szakadt az esõ.Margít hídtól Moszkva térig kb 6 villamos állt egymás mögött közvetlen.
Kalandos volt.
A java még csak most jött.21:00kor elindultunk Finjával haza felé az ismét szakadó esõben.500m-rel lejebb elcsúztam a villamos sinen áthaladva.Hazaérve Finja lakhelyére észrevettem hogy egy 3cm hosszú és 5-6mm mély végés kelettkezett a bal combomon.Ügyeletre mentünk vele,majd elküldtek a balesetire ahol végül nem varták össze mert annyira mély nem volt,de az orvos nagyon õszinte volt : "Tamás,láttam márvágásos sérülést.Nagyon mélyet is,mint ez,de nem voltak ilyen csúnyák"
Nagyon csúnya sebem van.Tetanuszt meg is kaptam,annak rendje-módja szerint.CSütörtöki Bicajozást lemondom.SAJNÁLOM!
És mielött megszólnátok : Véletlen baleset volt.Nem felelõtlenségbõl adódott!
Itt a vége fuss el véle!
Igen belátom puding vagyok! :prosze:Gyengék vagytok! :lol1:
upsz Tamás ez gááz. Miért nem varták össze? Bár õk tudják...
Visegrádi túra: Szóval sajnálom,hogy nekem kell felhoznom, de nem kéne megerõszakolni a természetet. Be kell látnunk, hogy kiszámíthatatlan és ratyi idõ van! És holnap nem várható javulás.
Szó ami szó én nem akarok menni!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ha jól emlékszem akkor Szilárd a legfiatalabb 17-el
Jujj most voltam boltban bicóval...elég cudar idõ van!!Holnap mikor találkozunk a tarjáni keresztezõdésben??
Sajna nem ... szerintem legközelebb hétfõn fogok ráérni egy kis tekerésre ...Ano bácsi!
Nem bicózol ma du a hegyen?
MC Pite! Miért akarod te fékezésnél mindig blockkolni a kerekeket? :chin:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szösszenet?így sokkal könnyebben fog menni a mai és a holnapi szösszenet is
Nem tartasz ma pihenõ napot?most akartam feltenni a kérdést, már megtudtam...
valaki binyigli délután betonon? akár egy tegnapi kör???
Szilárd szerintem délután megint szakadni fog! Szerintem.most akartam feltenni a kérdést, már megtudtam...
valaki binyigli délután betonon? akár egy tegnapi kör???