Nem mondom de elég "butácska" hozzáállás.
Nekem volt egy Semperit külsõm.Imádtam mert normál edzés nyomása 11-12bar volt és versenyre fel lehetett fújni 13 bar nyomásra,amivel hihetetlen élmény volt versenyezni.A külsõt kivonták a gyártósorból,így nem lehet már kapni.Akkor hagyjam abba a bicajozást,mert holmi Contival kéne beérnem?:mad:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. augusztus 02. - 19:12
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 02. - 19:06
Lehet, hogy így van, de ezen a külsõn átok ül. Rossz az imázsa!Hány Panaracer külsõvel kaptál defektet eddig?
Elhiszed nekem hogy Continental,Schwalbe,Maxxis,Kenda,Irc és Michelin Külsõkkel is lehet defektet kapni.Ugyanez vonatkozik ezen márkák által gyártott belsõkre is!
Nekem nem kell olyan külsõ ami 1 hónapon belül másodszor hagyja cserben Zét!
Igen mond, hogy beteg vagyok :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 02. - 18:36
Hány Panaracer külsõvel kaptál defektet eddig?Nem hiszem el! Zabel másodszor kapott a vége elõtt defektet! Soha nem veszek Panracer külsõt!!!
Elhiszed nekem hogy Continental,Schwalbe,Maxxis,Kenda,Irc és Michelin Külsõkkel is lehet defektet kapni.Ugyanez vonatkozik ezen márkák által gyártott belsõkre is!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 02. - 18:32
Na beszéltem Hotmaatal, kicsit elszomorodott. De legalább nem kell lemondania az 1.3-as külsõkrõl, mert nem talált hozzá belsõt. Üröm az örömben...vagy mi.
Pedig Mx!Igaz aszfalt-komfortosabban néz ki az 1.3-as?!
Pedig Mx!Igaz aszfalt-komfortosabban néz ki az 1.3-as?!
Írta 2006. augusztus 02. - 18:24
Írta 2006. augusztus 02. - 18:21
jaa!Sorry...akkor tényleg nem bicós témaha az úgy lenne, bármint bicós-bicós...hát, ha nem is bicóval voltam, hanem civilben kullogtam haza edzrõl, hát biztos megérezte:D
Tényleg ridergirl 20...te benne vagy a TSC klubban? Vagy milyen egyesületnél futsz?
Írta 2006. augusztus 02. - 18:18
ha az úgy lenne, bármint bicós-bicós...hát, ha nem is bicóval voltam, hanem civilben kullogtam haza edzrõl, hát biztos megérezte:D
Írta 2006. augusztus 02. - 18:16
Nem hiszem el! Zabel másodszor kapott a vége elõtt defektet! Soha nem veszek Panracer külsõt!!!
Írta 2006. augusztus 02. - 18:15
Ridergirl20! A bicósok szoktak egymásnak köszönni, mégha nem is ismerik egymást...ez olyan "sportársak tartsunk össze" -szokás.
Ha gondolod küld el priviben a számod.
Amúgy lehet szombaton se lesz semmi a tekerésbõl.
Ha gondolod küld el priviben a számod.
Amúgy lehet szombaton se lesz semmi a tekerésbõl.
Írta 2006. augusztus 02. - 18:11
Látom, akkor holnapi tura törölve.,,Rossz idõjárás nincs, csak puhány emberek"-mondta valaki:D
hát akkor én se megyek:(
de köztetkek nincs valami sárga hátitagyós illetõ?láttam kedden Tatán is meg itt Alsógallán
ja, meg rámköszönt valami bringás srác, de gõzöm nincs, h ki.ez tök bosszantó.de az is lehet, h õ nézett félre.
na mindeggy.igazából a csüti idõpont jobb lett volna, mer szombaton nagyban kéne pihiznem a 14csodálatos km-re, de majd meglátjuk.krva idõjárás
meg eszembe jutott esetleg valaki igényt tartana a tel számomra?ha már így mejdnem együtt tekertünk vóna
hát akkor én se megyek:(
de köztetkek nincs valami sárga hátitagyós illetõ?láttam kedden Tatán is meg itt Alsógallán
ja, meg rámköszönt valami bringás srác, de gõzöm nincs, h ki.ez tök bosszantó.de az is lehet, h õ nézett félre.
na mindeggy.igazából a csüti idõpont jobb lett volna, mer szombaton nagyban kéne pihiznem a 14csodálatos km-re, de majd meglátjuk.krva idõjárás
meg eszembe jutott esetleg valaki igényt tartana a tel számomra?ha már így mejdnem együtt tekertünk vóna
Írta 2006. augusztus 02. - 18:09
Szilárd ki kell, hogy ábrándítsalak. A Betadine is jód
Most próbáltam hívni Hotmaat-et, de nem vette fel.
Most próbáltam hívni Hotmaat-et, de nem vette fel.
Írta 2006. augusztus 02. - 16:46
A Betadine az igazi, amikor én tavaly pereceltem, akkor azt kaptam rá és nem csípett, és a sebem is begyógyult, ne fertõzõdött el, szal talán hatásos
jódot meg elvbõl nemhasználok, mert az csípõs
Hotmaatnak szól valaki, h. ne jöjjön, mert cukorból vagyunk??
jódot meg elvbõl nemhasználok, mert az csípõs
Hotmaatnak szól valaki, h. ne jöjjön, mert cukorból vagyunk??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 02. - 16:23
Ok,de a buszmegállóba is áztunk(én és még akik ott voltak civil gyalogosok)
80as szél hip-hop befújta az esõt.Ha ott maradok elkezdek fázni és végem van.Értöd?
80as szél hip-hop befújta az esõt.Ha ott maradok elkezdek fázni és végem van.Értöd?
Írta 2006. augusztus 02. - 16:12
megmondom mire gondoltam. ha a városközpont felé akarok menni (át a Margit hídon) akkor nem indulok el fel a hegyre a szembõl jövõ áradattal szemben. A híd jelen esetben a völgyben van:) Ne érts félre nem oktatólag mondtam, az én megitélésem alapján volt csupán fölösleges. Egyébként jól ismerem a környéket ahol jöttél és el tudom képzelni milyen állapotok uralkodtak. Szóval amennyiben nem idõre (pl. házasságkötõ terembe vagy gyermekem születésére:) megyek, biztos maradok a buszmegállóba.
Írta 2006. augusztus 02. - 16:07
És volt olyan mély mint ami nekem van?kb 5-6mm mély és 4cm hosszú ha nem mondtam volna még.
Írta 2006. augusztus 02. - 16:05
Hidrogén-per-oxid
Én is kaptam a sebemre! de nekem az arcizmom se rezdült
Kérdezte is a nõvérke, hogy nem fáj? Én meg: fáj de attól még tisztítsa ki...azt mégis benne hagytak egy kavicsot...de ez már legenda
Én is kaptam a sebemre! de nekem az arcizmom se rezdült
Kérdezte is a nõvérke, hogy nem fáj? Én meg: fáj de attól még tisztítsa ki...azt mégis benne hagytak egy kavicsot...de ez már legenda
Írta 2006. augusztus 02. - 16:02
Anett,megnyugodhatsz!kaptam rá JÓDot.Mindenki ezzel a jóddal jön.Már kezd elegem lenni belõle.Viszont a hidrogén permanganát vagy mi az csípet biza mint a k**vaistenpi**ája.És 3szor törölgettek ilyen hidrogénes izéval.Az kegyetlen volt,és nem kaptam harapnivalót.
Mármint nem kaját hanem kíncsillapítót.
Mármint nem kaját hanem kíncsillapítót.
Írta 2006. augusztus 02. - 15:57
Fölösleges? Én sem értettem...ha menet közben kapja el az embert, akkor nincs mese.
Írta 2006. augusztus 02. - 15:56
Szmörre,most melyik esetre érted amit írtál?Mi volt fölösleges?
Írta 2006. augusztus 02. - 15:53
ööö...én összevarrattam volna...meg jódot rá :D:DEgyéb kérdés Anett?
fáj? mert akkor puszi rá!