Húú milyen jót telefonáltam ma Hotmaattal, és mégegy embertõl hallottam, h. papírból vagyok

Edit! Hotmaat! Ne akarj elázni augusztus 19-én .D
Vissza ne gyere...kitárgyalunk a hátad mögöttMost eltávozom egy picikét.De este még jövök.
Igen...hátulról szemmel-verek. Vagy mint a Star Trekben: vonósugarat bocsátok minden elõttem menõre :rofl:Hegyen meg elvéreztet!(Anett,bóknak is veheted!
)
Én aztán nem.
De Anett védelmében szólva. Anett egy komoly sportoló. Szilárddal tegnap a nyelvünket az aszfalton húztuk, hogy utolérjük, olyan tempóval ment fel a hegyekre. A sík részekrõl nem is beszélve.
jajj én kérek elnézést eme kijelentéseket olvasva!De Anett védelmében szólva. Anett egy komoly sportoló. Szilárddal tegnap a nyelvünket az aszfalton húztuk, hogy utolérjük, olyan tempóval ment fel a hegyekre. A sík részekrõl nem is beszélve.
Én aztán nem.Mx! Te elnézted volna, hogy lebóklásozzon téged is?
A külsõ attól még tovább használható, mert átmegy rajta egy szög, a belsõ meg ragasztható.És visszavitted a boltba garanciális cserére hivatkozva,eladók gyöngye?
Ja bocs.
Azt hittem nekem szólt. De azért figyelek.
És visszavitted a boltba garanciális cserére hivatkozva,eladók gyöngye?...egy 500 Ft-os noname külsõvel...átment rajta egy szög!
Ja bocs.:ysz:Anettnak mondtam MX!
Azért örülök hogy jelen vagy a fórumon
50 kilóm és a felütéses defekt azt hiszem a kettõ együt nem valószínû. (Mission Impossible) Eddig outival egyszer volt defektem, egy 500 Ft-os noname külsõvel...átment rajta egy szög!Hát csak bóklászás céljából érdemesebb lenne ballonosabb külsõket feltenni a felütéses defekt elkerülése érdekében.Szerintem...
Még nem volt vele gondom. Ma is járdán mentem végig a városon, kapott szegélyt bõven és semmi baja.Hát csak bóklászás céljából érdemesebb lenne ballonosabb külsõket feltenni a felütéses defekt elkerülése érdekében.Szerintem...
Van különbség az 1.6-oshoz képest.Pedig Mx!Igaz aszfalt-komfortosabban néz ki az 1.3-as?!
Hú akkor én már versenyzõ vagyok!És?18as vagy 20as külsõt már csak versenyzõk használnak.Amit te mûvelnél az outiddal arra 23as pont jó!Meg kell körültekintõdni,hogy melyiket lehet keményre felfújni és akkor jó lesz az!
Hmm...a két szituáció mondhatni nem fedi egymást. De hagyjuk.Nem mondom de elég "butácska" hozzáállás.
Nekem volt egy Semperit külsõm.Imádtam mert normál edzés nyomása 11-12bar volt és versenyre fel lehetett fújni 13 bar nyomásra,amivel hihetetlen élmény volt versenyezni.A külsõt kivonták a gyártósorból,így nem lehet már kapni.Akkor hagyjam abba a bicajozást,mert holmi Contival kéne beérnem?